Dog.bg Форуми : Кучета от Гоце Делчев

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кучета от Гоце Делчев

#621 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 February 2010 - 06:04 PM

Цитат(goce_07 @ Feb 13 2010, 08:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
това 4е ухото на тази ку4ица е по-високо поставено изобщо не ме притеснява.винаги е имало такива .така 4е интригите са излишни
че ухото на тази кучка е високо поставено не те притеснява ud_009.gif Каква порода е тогава ab_041.gif вправ си винаги е имало такива- безпородни ud_009.gif така че не е интрига а ИСТИНА ud_009.gif

User's Signature

Качена снимка

#622 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2010 - 07:22 PM

ти в Банско нещо по-хубаво ли гледаш.сигурен съм 4е ти такива ку4ета като нашите никога си нямал няма и да имаш.пък щом за тази ку4ица казваш 4е е безпородна ,ясно е колко си дале4е от породата.

#623 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2010 - 09:04 PM

Доста отдавна не гледам такива кучета, поне 15 години ea_103.gif Гледм си едно САО af_089.gif Заради такива, като теб които знаят как трябвя да изглежда КК и БОК- с прави уши и това е било без значение ab_041.gif То за това порода няма да а бъде в близките 20-30 години ab_041.gif В Банско ходя на ски чат пат, ама тая година много лавини. Ще ти бъда благодарен ако ме снабдиш с едно от твойте спасително с бъчонка ab_041.gif Ушите са без значение важното да е безпородно ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#624 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2010 - 10:21 PM

Ангеле кога да дойда да ми покажеш малко Гоце Делчевски кучета. Ще взема и Зънде да не пропусна някое.

#625 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2010 - 08:37 PM

Коле никога не сме криели 4е в нашите ку4ета има и банска кръв ,но не във вси4ки и не на 100 процента.мен ли4но банският тип ку4ета ми харесва .въпросът е в самото Банско колко ку4ета се запазиха.освен Крокодила и Фифи и приятелите им ,има ли запазени други бански ку4ета ?ако дойда при тебе какво ще ми покажеш-велинградски ку4ета ,не е ли така.а ако искате сус Зънде елате -ще видите хубави ку4ета макар и да не са по 85 см ab_041.gif специална покана и за Ди Маторо- ела да се накефиш на безпородни .и друго да ти кажа Коле питай Зънде ,Държавата от Крибул колко ку4ета от нашия край откара в Банско ,сигурно 50-100,така 4е в последните 10-15 години стана голямо движение на ку4ета от един регион в други и е излишно да се подхвърлят ехидни забележки,къде какви ку4ета се гледат.

#626 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 12:03 PM

Ангеле за да те осветля на Фифи кучетата са по Биляровите ab_041.gif няма едно от старите си ea_103.gif Пък аз имам мъжкар по неговите- старите ab_041.gif Държавата бил дал 100 200 кучета ab_041.gif ще земе некой от младите да ти повярва. Не си спомням в Банско да има куче от Държавата. Може Зънде да е взел някое но са еденици, а неговите са от Зънде а и Държавата е джамбазин не кучкар ab_041.gif Лично през последните години му дадох 2 и те заминаха за стари от Чеча, за който ти говориш ud_009.gif Още преди съм казвал че още преди 12- 13 години от Г. Делчев до Доспат "чеча" имаше три кучета ab_041.gif Джепковото, на което сетрата я взехме и имам син от нея, Доспатското, което също взе Зънде и едно сиво в кое село беше не си спомням. а за движението на кучетата съм съгласен с тебе. Сегашните в чеча са такива ae_085.gif 85 сантови никога не съм гледал, можеш да питаш всеки от кучкарите, които ме познават. И последно това куче- хубавото Караман ли му викате, къде го показваш по биляровите майка му аз съм я изгледал от моя кучка. ud_009.gif И неми отговаряй гледам по гръб не падаш така че няма смисъл да споря с теб.

#627 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 01:10 PM

Цитат(NICKO @ Feb 16 2010, 12:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ангеле за да те осветля на Фифи кучетата са по Биляровите ab_041.gif няма едно от старите си ea_103.gif Пък аз имам мъжкар по неговите- старите ab_041.gif Държавата бил дал 100 200 кучета ab_041.gif ще земе некой от младите да ти повярва. Не си спомням в Банско да има куче от Държавата. Може Зънде да е взел някое но са еденици, а неговите са от Зънде а и Държавата е джамбазин не кучкар ab_041.gif Лично през последните години му дадох 2 и те заминаха за стари от Чеча, за който ти говориш ud_009.gif Още преди съм казвал че още преди 10- 11 години от Г. Делчев до Доспат "чеча" имаше три кучета ab_041.gif Джепковото, на което сетрата я взехме и имам син от нея, Доспатското, което също взе Зънде и едно сиво в кое село беше не си спомням. а за движението на кучетата съм съгласен с тебе. Сегашните в чеча са такива ae_085.gif 85 сантови никога не съм гледал, можеш да питаш всеки от кучкарите, които ме познават. И последно това куче- хубавото Караман ли му викате, къде го показваш по биляровите майка му аз съм я изгледал от моя кучка. ud_009.gif И неми отговаряй гледам по гръб не падаш така че няма смисъл да споря с теб.

#628 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 08:13 PM

Коле,много добре знам откъде идват по баща сегашните ку4ета на Фифи и аз имам ку4е което е от щерка на едно от неговите старите.а това 4е от Г.Дел4ев до Доспат е имало само три ку4ета е голяма глупост.много добре знаеш ,4е само Джепковите имаха 5-6 ку4ета,но ти явно си бил само при единия от тези хора.да не говорим за другите населени места ,но явно вие сте минавали само през центъра на селата ,а там верно няма много ов4арски ку4ета ab_041.gif и друго да ти кажа -това ку4е дето го даде в Добринище от кое ку4е е.от Пирин на Геро Стражевия нали ?а Пирин е от 4е4а .Шабан от Краище от къде е -пак от там.тия ку4ета знаеш много добре ,колко приплоди оставиха по Банско-Разложкия край.и ти гледаше от тях.и докато ние си гледахме 4исти ку4ета,вие гледахте приплоди от Ратине и от Мангала.Слави от Суходол каза ли ви от каква кръв е Манго,ако не ви е питаи го - ще ви кажи.знаеш ли при Радо Тодевия имаше едно бяло ку4е -Бели4,то знаеш ли от къде е ?върви по ку4етата на бай Ангел от Сатов4а които отидоха при Джемал и Иляс.на тези ку4ета пък кръвта им е по-бялите ку4ета на Майския от Г.Дел4ев.имаше на пистата едно 4ерно-бяло ку4е Киро(Алай),беше със супер характер и бойни ка4ества но вие не искахте да плодите на него щото е 68 см,и не запазихте нищо от него.знаеш ли 4е той е от ку4ета на 4илика които вървят по ку4ета от 4е4а.ти твойта разложката ку4ка Негра не е ли плодеше по 4е4а,не е ли караше на ку4ето Медю в Доспат.защо не плодеше тогава на бански ку4ета.и ако при нас има бански ку4ета трябва да се радваш 4е запазихме поне малко от банската кръв,която пове4ето бански развъжда4и загубиха.и сам си дай сметка защо се плодеше толкова много на горепосо4ените ку4ета ae_085.gif

#629 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 08:46 PM

..............аз също съм стигнал до извода ,че повечето хубави кучета излизат от района на Г.Делчев tb_195.gif
но не това е най-важно в момента ,а какво имаме сега на разположение tb_195.gif
от много селекция и корназлък сме на това дереже tb_195.gif
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#630 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 09:29 PM

Митко не е въпроса в курназлъка.аз съвсем не казвам 4е Гоцедел4евско е ку4ешкият пъп на света и на другите места е имало хубави ку4ета ,даже в Банско като цяло популацията е била най-едрата като ръст.въпросът е кой какво е запазил като 4иста кръв.но да се твърди 4е от Г.Дел4ев до Доспат е имало 3 ку4ета е престъпление.Митко ти доста обикаля по нашия край и затова искам да кажиш във форума колко истински ку4ета ти видя от Г.Дел4ев до Доспат ,когато обикаляше.под истински разбирам 4исти ов4арски ку4ета,а не уникални ку4ета .вси4ки знаем 4е уникатите са малко на брой ab_041.gif

#631 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 09:36 PM

Цитат(goce_07 @ Feb 16 2010, 09:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Митко не е въпроса в курназлъка.аз съвсем не казвам 4е Гоцедел4евско е ку4ешкият пъп на света и на другите места е имало хубави ку4ета ,даже в Банско като цяло популацията е била най-едрата като ръст.въпросът е кой какво е запазил като 4иста кръв.но да се твърди 4е от Г.Дел4ев до Доспат е имало 3 ку4ета е престъпление.Митко ти доста обикаля по нашия край и затова искам да кажиш във форума колко истински ку4ета ти видя от Г.Дел4ев до Доспат ,когато обикаляше.под истински разбирам 4исти ов4арски ку4ета,а не уникални ку4ета .вси4ки знаем 4е уникатите са малко на брой ab_041.gif
По какво ги разбира Митко, а и вие дали са чисти овчарски кучета?

User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

#632 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2010 - 10:58 PM

Цитат(tigar6 @ Feb 16 2010, 08:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(goce_07 @ Feb 16 2010, 09:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
По какво ги разбира Митко, а и вие дали са чисти овчарски кучета?

..................по това ,дали са оцапани с овчи фъшкии tb_195.gif wg_053.gif Тигре,що си мислиш ,че ти като не разбираш от Овчарски кучета и никой не ги познава ea_103.gif само от компа не става бе брат ob_173.gif
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#633 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 12:46 AM

Ангеле ми тая кучка за която говориш /крадената/при стефан, че имаш куче е от моя кучка- също ab_041.gif значи и тя е мелез ab_041.gif
През 2000 година имаше останали само три истиски кучета от Г.Делчев до Доспат, другото беше миндили.Вече всичко беше изкупено .Джепката имаше само две кучета /кучка и куче/ а около него овчарите имаха едни бели бараци ab_041.gif ама ти няма откъде да знаеш щото и хал хабер си нямаше тогава от кучета. Питай Лазар- Крокодила, ако не вярваш. Той тогава много ги хареса- бараците ab_041.gif. И съм ходил с Геро, Кондевияи Зънде. Първите двама са доста по отдавна в кучкарлъка.
Радо взе неговите белите около 96-97г. от Джамал, а през 2000г Джамал имаше една бяла кучка, за която ни каза, че бил хванал на боклуците в Кочан. Тогава вече нямаше нищо, за това ти говоря преди навсякъде е имало.А и сега поради движението на кучетата ab_041.gif Добре , че после Джамал мина през Динко Катев та си оправи кучетата. За Пирин и Шабан никога не съм казал нищо лошо.Немога да си кривя душата, бяха прекрасни кучета от които имам и кучета. та по тая логика твоита, кажи ми ти от тях какво запазихте вие, нищо нали. Тогава твоя приятел Боби имаше две скопени, от които Банския- Джамбо и една бяла кавказка кучка-чиста, за която ни казваше колко хубави кутрета кара. Ама народа е казъл пази боже сляпо да погледне. Тогава Зънде му каза да я махне и му даде кучета или и тва не е вярно а.
И на Алая съм пускал кучки има и кучета , не се притеснявай и както винаги пак се изказваш неподготвен поради незнание ea_103.gif За доказателство, че не говора празни приказки, като тебе има едно черно при приятели е и добро- даже и Балчев го знае dry.gif за мен ръста никога не е бил от значение а породноста. Никога не съм карал в Доспат, Медо беше в Банско ab_041.gif При Владо Тушин, ама откъде да знаш, като тогава те нямаше никакъв ама сега знаеш всичко- професор ab_041.gif ако искаш да те водя при него да ти разкаже пък колко кучета е дал по Доспатско и Сатовча в по старо време, включително и при бай ти Ангел, така че е имало движение още по отдавна. Лошото е Ангеле, че вече знаеш всичко и неможе да се спори с такива тикви като тебе. Ти и за кучето при Боби не знаеше, че от мои кучки нали ab_041.gif И каква Банска кръв сте запазили бе, това което взехте от Зънде- неблагодарници.......

#634 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 01:20 AM

...........къде са всички тия хубави кучета,за които говорите,сложете и по-една снимка ,че да ги видим и ние ud_009.gif tb_195.gif NICKO,кое е това черно куче за което пишеш wb_052.gif
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#635 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 02:26 AM

Re:Типични Овчарски Кучета в България
« Отговор #155 -: Януари 04, 2010, 04:46:45 »

--------------------------------------------------------------------------------
Цитат на: Николай Андрев - kolio в Януари 03, 2010, 05:41:07
Цитат на: Борислав Татанов - borislav71 в Януари 02, 2010, 07:36:16
Бодра

И тая лие от Гоце делчев

Бодра родена при бай Славе Симеонов,гр.Разлог.Поздрав!

Пак преставено за Гоцеделчевско, но хвант в лъжа ab_041.gif

#636 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 02:32 AM

Преставен за Гоцеделчевско- лъжа ab_041.gif

Пак преставено, като такова и пак лъжа ab_041.gif Подарък от Зънде ab_041.gif

Тоя крушевския от къде е ea_103.gif пак лъжа ab_041.gif

#637 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 02:43 AM

Още много има но немам нерви да се занимавам с такива безочливи хора ea_103.gif аз не съм Дон Кихот ab_041.gif

#638 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 03:15 PM

Koле както виждаш досега не съм те обидил ,така 4е не ми викай тиква и тем подобни,ако имаш някакви комплекси или психи4ески проблеми за тая ребота си има психоаналитици.от ку4ката на Стефан никога съм нямал ку4е ,така 4е информацията ти е супер грешна.за тия ку4ета дето си показал никога не сме крили откъде им е произхода.а последното никога не е било и няма да бъде банско ку4е.знам 4е ти е мъка ама е така.и кажи за кой Джемал говориш ,ако е за Айвазовия може би си прав ,но аз не ти говоря за него.и казваш 4е по 4е4а ку4етата били изкупени .и защо са ги изкупили а.щото са били хубави,нали.и аз от тебе и от Зънде нищо не съм полу4авал,като не крия 4е Зънде винаги ме е посрещал добре в Банско.и добре знам Караман ,по кои ку4ки е .знам и 4е Негра е разложка ку4ка.не ме интересува къде е бил Медю важното е 4е си плодел на него и на другите две които споменах в предишните ми постове.и като си имал толкова хубави ку4ета ,защо си обикалял из 4е4а -нали там са миндили.аз ако имам най-хубавото няма да обикалям да го търся.не е ли така.и виж какво -пиши каквото си искаш само не ме обиждай.сам забравяш собствените си думи когато плюеше против банските ку4ета.а ако имаш нещо към Борислав ,кажи му го на него не на мен,мисля 4е дове4ера ще е на компа.пък и в момента при него има много по-хубави ку4ета отколкото при тебе.без зна4ение откъде са взимани.пък на тебе и Зънде ку4етата да не са ви по наследство .и на вас ви са ги дали не е ли така.така е но ти само търсиш интригата и не уважаваш ку4етата на другите хора.

#639 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 04:07 PM

Аз проблеми с психиката нямам ab_041.gif Сега ходя на заболекър, боли ме зъб ab_041.gif Мразя лъжците....... Щом не е от кучката на стефан твойто, ясно какъв дамазлъг е от Фифи, пак са те преметнали, и неми обяснявай щото е 100 процента ea_103.gif Нали ме питаше, каво имаме от Алая- отговорих ти. А ти отговори, като беше при вас, какво изкарахте. А и от Мурдьо ли му викахте, което пак представихте за ваше, ама на 200 километра източно от Г.Делчев- Хасково, кво изкарахте.Пак нищо и за това идвахте по търлици в Банско да копувате негов син, понеже нямаме но първо питайте ab_041.gif Взехте болно куче и пак нищо нали ea_103.gif От Мечо с който парадираш кво изкарахте, едно дай като него , пък ше ми говори, кой какво е съхранил.. Ти плюеш по нашите кучета, като обявяваш видиш ли ния в гоцето ги съхранихме а те им ебаха майката ea_103.gif Дай едно младо куче от старите къде показваш де , поне малко да прилича. Няма нали ea_103.gif А в Банско има доста и то млади.
Кучета и наследство ab_041.gif Разбирасе, че не са ми по наследство ab_041.gif Да не живея от 5000 години.
А Боби да има най хубавите кучета му пожелавам, и дано изкара от сина на Шаро.
Това мене ме радва Ангеле да има кучета а не да дрънкаш лъжи пред хората и сам да си вярваш, което ме дразни....
И не претендирай, защото от споменатите кучета само Джепковото е Г.Делчев. А в форума има хора и от Доспат и др. места където са били кучетата ама света се върти около градъ нали ab_041.gif
Сбогом dry.gif

#640 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 06:42 PM

Коле бъди спокоен имаме поколение от Мурти.а това дето го купиха от Банско в момента си е най-обикновен паза4.вярно 4е баща му е Мурти но майка му е твоята ку4ка ,така 4е ку4ето не става за разплод защото в майката има кръв от Мангала .когато Борислав ти каза каква кръв има в Манго ти с мръсна газ отиде да питаш Слави в Суходол и след това се върна с виснали уши.пак самия ти каза ,когато се засякохме в Велинград ,4е сивата ку4ка на Борислав е вну4ка на Киро(Алай),така 4е и от тая кръв има .а градъ Коле е град отпреди 2400 години,но ти не си 4увал за Никополис ад Нестум.а банските ку4ета никога не съм ги плюел за разлика от тебе по-простата при4ина 4е много ми харесват.а не аз ,а ти каза цитирам,,от Г.Дел4ев до Доспат,,,така 4е оплю цялия район.с тебе няма смисъл да споря ,така 4е пиши си каквото искаш то се видя 4е искаш само да вкарваш интрига и да се дра4иш с хората.

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни