Ангеле ми тая кучка за която говориш /крадената/при стефан, че имаш куче е от моя кучка- също

значи и тя е мелез
През 2000 година имаше останали само три истиски кучета от Г.Делчев до Доспат, другото беше миндили.Вече всичко беше изкупено .Джепката имаше само две кучета /кучка и куче/ а около него овчарите имаха едни бели бараци

ама ти няма откъде да знаеш щото и хал хабер си нямаше тогава от кучета. Питай Лазар- Крокодила, ако не вярваш. Той тогава много ги хареса- бараците

. И съм ходил с Геро, Кондевияи Зънде. Първите двама са доста по отдавна в кучкарлъка.
Радо взе неговите белите около 96-97г. от Джамал, а през 2000г Джамал имаше една бяла кучка, за която ни каза, че бил хванал на боклуците в Кочан. Тогава вече нямаше нищо, за това ти говоря преди навсякъде е имало.А и сега поради движението на кучетата

Добре , че после Джамал мина през Динко Катев та си оправи кучетата. За Пирин и Шабан никога не съм казал нищо лошо.Немога да си кривя душата, бяха прекрасни кучета от които имам и кучета. та по тая логика твоита, кажи ми ти от тях какво запазихте вие, нищо нали. Тогава твоя приятел Боби имаше две скопени, от които Банския- Джамбо и една бяла кавказка кучка-чиста, за която ни казваше колко хубави кутрета кара. Ама народа е казъл пази боже сляпо да погледне. Тогава Зънде му каза да я махне и му даде кучета или и тва не е вярно а.
И на Алая съм пускал кучки има и кучета , не се притеснявай и както винаги пак се изказваш неподготвен поради незнание

За доказателство, че не говора празни приказки, като тебе има едно черно при приятели е и добро- даже и Балчев го знае

за мен ръста никога не е бил от значение а породноста. Никога не съм карал в Доспат, Медо беше в Банско

При Владо Тушин, ама откъде да знаш, като тогава те нямаше никакъв ама сега знаеш всичко- професор

ако искаш да те водя при него да ти разкаже пък колко кучета е дал по Доспатско и Сатовча в по старо време, включително и при бай ти Ангел, така че е имало движение още по отдавна. Лошото е Ангеле, че вече знаеш всичко и неможе да се спори с такива тикви като тебе. Ти и за кучето при Боби не знаеше, че от мои кучки нали

И каква Банска кръв сте запазили бе, това което взехте от Зънде- неблагодарници.......