Dog.bg Форуми : Кучета от Гоце Делчев

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кучета от Гоце Делчев

#641 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 February 2010 - 08:52 PM

Не се карайте за глупости. Важното е да имате хубави кучета. Или дано успеем да ги запазим.

#642 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 09:32 PM

Коя кучка ви е по Алая, кога съм казъл, май много ти се иска затова така говориш- нямате кучка по Алая и започваш да фантазираш или лъжеш- докажи го дай снимки да видим ea_103.gif Да ти кажа строших си краката да ида до Слави да питам за мангала- чухме се по телефона и пак не каза това което Боре каза ea_103.gif Има и други кучки и кучета макар ,че кучето си беше баш и при всяко показване по изложби всички се възхищаваха ама като умря го оплюхте, като всичко хубаво wb_052.gif Да ти кажа и за твойто, къде казваш че е по фифивите, за майка му ab_041.gif Не се притеснявай, че държи високо ухото, както сам си казваш защото това си е ген ab_041.gif Фифифите нигога не са държали ушите така, но понеже бабата и е произвозство на Жоро- Кибабчето от бойна линия и има кавказка, московска и малко бг кръв да не те притеснява ab_041.gif след десет поколения ще отшуми ab_041.gif казах ти че са те преметнали ама нали се правиш на разбирач ab_041.gif какво истинско видя Ти в тая кучка..... но нали вярваш на тоя и оня, като в собствения ти свят.. измислица...
Виж мож да покажеш и разплодника Кундьо ab_041.gif всъщност той ква порода е ab_041.gif

#643 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 09:58 PM

Гоце и защо купихте кучето, след като сте знаели че е мелез бре ea_103.gif или сега ще кажеш че не знаехте ea_103.gif
Ми това което и сега не знаеш аз го знам преди 10 години и повече, когато ти си разхождаше немската ab_041.gif
И от Мурти нямате нищо. ab_041.gif всичко е плод на илюзии ab_041.gif

#644 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2010 - 02:00 PM

Я Гоце ме кани на визитация. Аз да не съм киниолог ab_041.gif Земи първо промети стандарта на БОК или КК нама значение и враздел глава трябва да пишу постав на ухото wb_052.gif Щом това не е наред значи е недостатък или по лошото порок, при което кучетата се изключват от разплод. В противен случай порода няма ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#645 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2010 - 04:08 PM

Коле тази ку4ица с високопоставеното ухо е на мой много добър прияте и е на 8месеца ,така 4е няма как да е майка на мойто ку4е .майката на мойто ти не си я виждал.а майката на 8 месе4ната е щерка на Шабан,за когото самия ти каза ,4е е хубаво и стойностно ку4е.пък баща им и на двете е Караман,който по женска линия е по твоите Меца и Негра.така ,4е ако Караман е мелез зна4и и твойте са мелези.и за какво кебап4е за какво кюфте говориш пак ти казвам някой те пасе ,като ти казва такива неща.майката на мойто ку4е е родена в едно гоцедел4евско село,така 4е си няма нищо общо с Пернишко.и ако знаеш 4е някое ку4е от нашите е мелез казвай направо.а за Кундю питай Ефти ,нали 4есто ходиш при него.и от Мурти наистина имаме син ,но ти и него не си виждал.и ако не вярваш ела да видиш на място и сетне приказвай.и не говори добре за теб като ку4кар,да казваш 4е тази 8месе4ната ку4ка с високопоставеното ухо е майка на мойто което скоро ще направи 1г и5 месеца.поне да и беше про4ел представянето на ку4ицата там бях написал каква възраст е.и друго да ти кажа Коле ,ако съм искал досега 1000 пъти съм можел да си взема кангал или азиат и то добър,но просто слабоста ми са нашите ку4ета.и си смени изто4ника ,който те осведомява досега нито една верна информация не ти е дал.

#646 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2010 - 07:57 PM

Тази кучкава въобще не ме интересува и до баща и всичко си е ок . отам незнам. и не е по негра и меца а други кучки.
виж имената на кучета не помня, говорех за друго куче не велинградско но няма значка вече. А за фифифото ти казах че са те преметнали ама ти си знаеш.

#647 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2010 - 07:22 AM

КОЛЕ ОСВЕН ФИФИ ДА МЕ Е ИЗЛЪГАЛ ab_041.gif А КОЯ КУЧКА ИМАШ ПРЕДВИД НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ В МОМЕНТА

#648 Потребителят е офлайн   Di Matoro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 11:44 AM

Goce що отговаряш на друг. Ти за кой ме мислиш ab_041.gif зеха ти анъла бре гоце ag_106.gif
User's Signature

Качена снимка

#649 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2010 - 08:49 PM

къде си бе ди мотор4е,закъсня 4 дена с вклю4ването ab_041.gif и забележи ,4е отговарям на поста на Нико,ама ти не можеш да схванеш за кой и за какво стана въпрос.и нещо ми е много 4удно,ти си все в тема БОК ,а пък гледаш САО.Ми вземи се вклю4и активно в темата за алабаите.по4ни да разхвърляш бели и 4ерни екимени,акгуши ,бабури нали сега те ти са на сърцето.пък БОКго остави на хората дето го гледат.ама не забравяй и нашия форум ,4е няма да е интересно без опозиция ab_041.gif

#650 Потребителят е офлайн   TEOFIL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 08:36 AM

Качена снимка
10 м. кутре !

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33