Смени си доктора!!!
С какво храните кучето си?
Публикувано: 07 October 2008 - 01:35 PM
Публикувано: 07 October 2008 - 02:03 PM
Цитат
Здравейте!Нашият доктор не дава да използваме гранули.Казва че са много вредни за бъбреците.Какво мислите по въпроса?
Може да възникне такъв проблем само ако храната е от нисък клас ;) Хубавите храни са от супер премиум клас и с тях такъв проблем няма да има ;)

Публикувано: 07 October 2008 - 02:19 PM
моето куче е на 7 години,храня я 2 пъти на ден.сутрин /редувам/телешко месо,пилешки дроб,сърца,риба,пилешко месо.а вечер и давам гранули на РК.тука чета различни мнения по въпроса за храненето и да си призная малко се обърках.нашия доктор ми каза че това е правилното хранене но все пак да попитам дали греша някъде и трябва ли да и давам допълнително витамини и калций.
Публикувано: 07 October 2008 - 03:48 PM
За витамините- като малък доктора му даде калций по късно комбинирани витамини и ми каза повече да не му давам такива добавки в храната биле достатъчно.Храната му е пилешко,пастетче/консерва/и по малко хляб.За сега е много силен и игрив.Храня го по два пъти на ден.
Публикувано: 21 October 2008 - 07:47 PM
Незнам за вас но днес отново му сготвих на нашето диване, цяла тенджера с обезкостено месце от гръклян, оризец и моркови.смесих ги с хляб...като си мислих че ще го хареса но уви :'(, но нищо май уличните кучета ще намажат пак .......не знам какво слагат в тез консерви но само тях яде, слагала съм в готвено консерва и го яде сега незнам какво му става :'( защо така не иска.
Даваме му гранули или на Роиал канин или на Нутра Голд, но това сам за едното хранене
Даваме му гранули или на Роиал канин или на Нутра Голд, но това сам за едното хранене