ЗА куче в кола
Публикувано: 11 February 2009 - 05:37 PM
ние нямаме проблеми с пътуването. още след като го взехме и мина 3-я месец го изучихме... това е едно от най-пътуващите кучета, кара преходи по 500 км редовно:) всичко е въпрос на умора преди това- тогава и ляга да спи. по-добър метод от това мисля, че няма
Публикувано: 15 May 2010 - 03:51 PM
4iko, в 06 February 2009 - 12:20 PM, написа:
Мерси за бързия отговор,а за церукала това е хапче за хора,нали?А ако не му дам ще повръща ли?
Ами моето куче си влиза в колата сяда на задната седалка най спокойно и когато потеглим започват едни лиги и поврьщане... един вет. и нас ни посьветва за това хапче, но така и него пробвахме...
Публикувано: 17 May 2010 - 04:09 PM
Нашия Бък е на месец преди дни ходихме да го вземаме и просто нямаше как да не пътува( нямаше друг начин) за 150 км повърна само един път и то защото току що беше ял иначе нямахме други проблеми. Е , след това както играе играе и запиваше
, но беше много уморен
Успех с пътуването
Успех с пътуването
Публикувано: 24 September 2010 - 02:39 PM
Произвеждам алуминиеви транспортни клетки за автомобил. Изключително здрави и удобни са. Няма мърсотия и косми, няма значение дали кучето е мръсно или чисто, кално или мокро. Лесно се почистват. Много са удобни за тези които ходят по изложби или тренировки. Кучето винаги може да си почива в клетката, а стопанина е спокоен, че няма да се случи нищо непредвидено. Произвеждам ги според багажника на лекия автомобил, но най - удобно е, ако колата е комби. Клетките могат да са единични или двойни, според размерите на багажника на колата.
За повече информация, пишете ми на лично съобщение. Направих едната клетката заради личното ми куче НОК, а втората за един приятел, но понеже е криза и няма работа, с удоволствие бих направил и на някой друг желаещ.
За повече информация, пишете ми на лично съобщение. Направих едната клетката заради личното ми куче НОК, а втората за един приятел, но понеже е криза и няма работа, с удоволствие бих направил и на някой друг желаещ.
Публикувано: 24 September 2010 - 05:42 PM
Голданката на моя приятел винаги си пътува в багажника (колата е комби) , даже веднъж ходихме с приятели на 1 езерце с 2 ретривара в багажника супер им беше ...
мойта за сега се води от дясно в краката ми .... но след като моя приятел си оправи комбито, веднага ще поемеме на път с 2-те псета в багажника :Д въпреки че като ги знам какви са, ще се сцепят от игра ..... моята е кротка и бързо се изморява ,но голданката умора няма :Д
мойта за сега се води от дясно в краката ми .... но след като моя приятел си оправи комбито, веднага ще поемеме на път с 2-те псета в багажника :Д въпреки че като ги знам какви са, ще се сцепят от игра ..... моята е кротка и бързо се изморява ,но голданката умора няма :Д
Публикувано: 12 January 2013 - 12:21 PM
Моята Никита я взех на 27 дни. От същият момент си пътува с мен в камиона, изминавам по 10 000км. на месец и се чувства превъзходно, Сега е на 4 месеца и до сега не е проявавала някакви признаци на недоволство и неразположение. Дясната седалка и долният креват са си нейни, има си ииграчки. Обикаля цяла България, никога не се е отделяла от мен, послушна и спокойна е.
Публикувано: 29 January 2013 - 04:17 PM
Публикувано: 29 January 2013 - 04:54 PM
spongi, в 29 January 2013 - 04:17 PM, написа:
Скъпа, струва ми около 3000 лв. От всичко най-хубавото е, че кучето е живо и здраво и се вози с кеф но вече само в комбито...
Аз пък не виждам никаква смешка в историята. Винаги съм казвал, че кучето няма място на предната седалка по какъвто и да е повод. Разказът ти само потвърждава правилото.
Пожелавам успех с Доли - Астра!

Вход

Горе
Цитиране +