Dog.bg Форуми : ЗА куче в кола

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ЗА куче в кола

#21 Потребителят е офлайн   4iko Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 February 2009 - 12:15 PM

Мерси за бързия отговор,а за церукала това е хапче за хора,нали?А ако не му дам ще повръща ли?

#22 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2009 - 01:16 PM

Цитат

Мерси за бързия отговор,а за церукала това е хапче за хора,нали?А ако не му дам ще повръща ли?

е на това няма как някой да ти отговори:)
добре е да не е хранено !

#23 Потребителят е офлайн   Kalina22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 05:37 PM

ние нямаме проблеми с пътуването. още след като го взехме и мина 3-я месец го изучихме... това е едно от най-пътуващите кучета, кара преходи по 500 км редовно:) всичко е въпрос на умора преди това- тогава и ляга да спи. по-добър метод от това мисля, че няма

#24 Потребителят е офлайн   ponik Икона

• Покажи галерията
  • Interests:DH/Free ride, outdoors

Публикувано: 15 May 2010 - 03:51 PM

Показване на мнението4iko, в 06 February 2009 - 12:20 PM, написа:

Ами моето куче си влиза в колата сяда на задната седалка най спокойно и когато потеглим започват едни лиги и поврьщане... един вет. и нас ни посьветва за това хапче, но така и него пробвахме...

#25 Потребителят е офлайн   комод Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 08:10 PM

аз с моето си пътувам по 300км през месец и нямам никави проблеми. Още от както беше на 3 месеца си пътувам с него като трябва. След пътуването обаче наистина е много изморен и направо като легне няма мърдане няколко часа.

#26 Потребителят е офлайн   ДеSиHka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2010 - 04:09 PM

Нашия Бък е на месец преди дни ходихме да го вземаме и просто нямаше как да не пътува( нямаше друг начин) за 150 км повърна само един път и то защото току що беше ял иначе нямахме други проблеми. Е , след това както играе играе и запиваше :ab_041: :ab_041: , но беше много уморен :md_064: :md_064:
Успех с пътуването
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2010 - 02:39 PM

Произвеждам алуминиеви транспортни клетки за автомобил. Изключително здрави и удобни са. Няма мърсотия и косми, няма значение дали кучето е мръсно или чисто, кално или мокро. Лесно се почистват. Много са удобни за тези които ходят по изложби или тренировки. Кучето винаги може да си почива в клетката, а стопанина е спокоен, че няма да се случи нищо непредвидено. Произвеждам ги според багажника на лекия автомобил, но най - удобно е, ако колата е комби. Клетките могат да са единични или двойни, според размерите на багажника на колата.
За повече информация, пишете ми на лично съобщение. Направих едната клетката заради личното ми куче НОК, а втората за един приятел, но понеже е криза и няма работа, с удоволствие бих направил и на някой друг желаещ.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#28 Потребителят е офлайн   MyDuality Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 September 2010 - 05:42 PM

Голданката на моя приятел винаги си пътува в багажника (колата е комби) , даже веднъж ходихме с приятели на 1 езерце с 2 ретривара в багажника супер им беше ...
мойта за сега се води от дясно в краката ми .... но след като моя приятел си оправи комбито, веднага ще поемеме на път с 2-те псета в багажника :Д въпреки че като ги знам какви са, ще се сцепят от игра ..... моята е кротка и бързо се изморява ,но голданката умора няма :Д
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   ianitod Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2013 - 12:21 PM

Моята Никита я взех на 27 дни. От същият момент си пътува с мен в камиона, изминавам по 10 000км. на месец и се чувства превъзходно, Сега е на 4 месеца и до сега не е проявавала някакви признаци на недоволство и неразположение. Дясната седалка и долният креват са си нейни, има си ииграчки. Обикаля цяла България, никога не се е отделяла от мен, послушна и спокойна е.

#30 Потребителят е офлайн   spongi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 04:17 PM

Прикачена снимка Здравейте колеги ! Ще Ви разкажа една комико-трагична случка която се случи миналата година на Велика Събота преди Велик Ден. Ще умрете от смях и няма да повярвате, че заради такова нещо строших колата ! Ще започна с малко предистория. Имах ротвайлерка на три години и на 10 февруари 2012 г. умря от натравяне на кръвта. Не много време след това се свързах с г-жа Гергана Атанасова и от развъдника и в с.Сеславци си взех кутрето Доли, което кръстих Астра. В денят на ПТП-то качих кучето на предната седалка в колата, но не му свалих повода и тръгнах. Кучето се опита да скочи от предната седалка на задната и синджира на повода се закачи за нещо и то започна да се души и да хърка. Аз карах на трета и вместо да спра на място само свалих кракът си от педала, обърнах се, откачих повода и леко изправих завоя пред мен, видях стълба на неповече от два метра. Стиснах волана, напънах и дата си крака в пода на купето и съответно съм настъпал и газта и бум. Еърбега ме удари в лицето, от там политнах нагоре ......... и другото се сещате. От тогава казвам на кучето си - Скъпа, струва ми около 3000 лв. От всичко най-хубавото е, че кучето е живо и здраво и се вози с кеф но вече само в комбито.

#31 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 04:54 PM

Показване на мнениетоspongi, в 29 January 2013 - 04:17 PM, написа:

Скъпа, струва ми около 3000 лв. От всичко най-хубавото е, че кучето е живо и здраво и се вози с кеф но вече само в комбито...

Аз пък не виждам никаква смешка в историята. Винаги съм казвал, че кучето няма място на предната седалка по какъвто и да е повод. Разказът ти само потвърждава правилото.

Пожелавам успех с Доли - Астра! :ba_025:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни