Dog.bg Форуми : интересни смески

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

интересни смески

#21 Потребителят е офлайн   boil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 August 2005 - 09:59 PM

Хора, аз пък да ви кажа, че мелезите понякога са страхотни. Навремето имах женски боксер и я изпуснахме със селското куче. Родиха се едни разбойници, които изключително много приличаха на пит. От тях си иставих 3 и това бяха едни от ная готините кучета които съм имал - привързани, безкрайно смели, умни, много силни физически, абе върха...Така че - дайте им шанс.

#22 Потребителят е офлайн   Mad_Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2005 - 03:01 PM

Цитат

Това е много извратено! Вярно е, че тези които искат да дарят любов не обръщат внимание на порода, ръст, характер, а просто обичат... Но има хора които мешат породи за удоволствие... Това не мога да разбера... То е като дрогата - идва един момент в който това състояние вече не ти е достатъчно някакси и искаш още и още и още... Тук постоянно мешат някакви породи : кавказка с каракачанка... доберман с немска овчарка a) и какви ли не извращения!!! ей така... просто за да видят какво ще се получи! ОТВРАТ!!! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАКИВА ХОРА!!! Моето куче е доберман и улична порода... Мисля за кастрация след завършване на растежа - още не съм решила напълно защото хора от областта ме разубеждават... НО... едва ли ще допусна! И всичко това е защото харесвам породата ДОБЕРМАН!!! Защото искам и след 1000 години пак да си е същата и надявам се от сърце да има хора, които да й се възхищават и да я обичат така, както и аз! Всичко останало граничи с педерастия... С ИЗВИНЕНИЕ! cl)

Искам малко да редактирам поста си с цел да не бъда разбрана погрешно!!! Това мнение (МОЕ) е по отношение на безразборните кръстосвания на породи. Примерно на Бай Кльо от Глоджево му се разгонила немската овчарка и искал да я заплоди. Но понеже комшията му дето имал мъжки немец нямало да го има 1 месец и решил да отиде при другият комшия който имал ротвайлер... И така... След време породите в Глоджево били унищожени, останали само едни кръстоски и кучета които просто приличали на нещо си погледнати под еди какъв си ъгъл, но не в профил а в анфас... И след години децата на въпросното село си изградили такива представи за породите, че върви обяснявай кое е правилно и кое не!!!
Когато става въпрос за нова селекция - специално подбрана за нова порода куче и това предварително е обсъдено с кинолози, специалисти, взето е решение и най-важното дадено е разрешение за това - НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ! Така се прави в 21 век!!! Навремето са кръстосвали кучета, но не са спирали докато не получат желания резултат - моята любима порода е резултат от това, но тук в България повечето неща (да не кажа всички) са много повърхностни (в повечето случаи въздух под налягане) и криво разбрани. За това по-добре да не се подкрепя идеята, отколкото да се подкрепи и Бай Кольо от Глоджево да вирне нос и да реши че е извършил велики дела! Нали???

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни