Бях обещала да се опитам да направя нещо като календар за новата година с кучетата от форума. та, разучих доста програми и глупости и мисля, че мога да извадя нещо сносно. Ще се опитам да го направя във формат, лесен за копиране или поне да можете, ако ви хареса, да си го извадите на снимки и да си го ползвате. понеже днес заваля и първият сняг на повечето места, мисля, че макар и малките кутрета от форума имат завършен цикъл от сезони и многооооооо снимки. предлагам следното:
1. всеки си харесва до 8 снимки ( 4 сезона с по 2 снимки ), желателно с по-хубаво качество;
2. снимките да са представителни за характерните неща през този сезон - плуване, игра в снега, гонене в листата или просто на фона на красиви пейзажи, или пък просто яки снимки на сладурите;
3. пращате ми ги на е-майл, заедно с обяснение - това е еди кой си, снимката е направена еди къде си и т.н.;
4. след като мине крайният срок за снимки, аз ще се опитам от всички събрали се снимки на мейла ми, да направя нещо забавно, за всички нас. крайният срок е 15 декември, а е-майлът е: reservenze@abv.bg
5. разбира се, тук в тази тема, очаквам предложения от вас, идеи за фон, колаж, надпис, композиция или всичко, което ви се стори интересно - главната идея е да се забавляваме!!!!
П.П. това не е фотоконкурс, или нещо за съревноваване! всичко е за забава и весело коледно настроение. не се впрягайте и хайде да не стават спорове. ако идеята не ви харесва или не ви се занимава - няма проблем, Билянчето ще изтрие темата! всеки дал снимките си тук, ги предоставя доброволно и с цел - забавление!! и така, хайде кажете какво мислите!
идеята е за нещо подобно - това са проби разбира се :)