Чаровната сърничка Лейла (бивше Грозно пате)
Публикувано: 03 May 2009 - 09:14 PM
Вчера я видях Лейла на живо, тя си е едно голямо дългокрако бебе. Много щастие й желая в новия живот. А на Митрева - много сили, за да може да осигурява дом и сигурност на повече животинки!
Публикувано: 04 May 2009 - 09:21 AM
Толкова много се радвам за Лейла.... нямам думи
Нейната приказка тук започна като тъжна история, колко е хубаво, че има щастлив край вече.
Покрай Лейла се запознах с PURSY, един прекрасен човек.
Поздрави на всички, които следят и се вълнуват от историята на Лейла.
Нейната приказка тук започна като тъжна история, колко е хубаво, че има щастлив край вече.
Покрай Лейла се запознах с PURSY, един прекрасен човек.
Поздрави на всички, които следят и се вълнуват от историята на Лейла.
Публикувано: 04 May 2009 - 09:56 AM
Толкова съм щастлива за Лейла ! Така ми легна на сърце таз девойка ...
И ще чакаме редовно снимки :)
И ще чакаме редовно снимки :)
Публикувано: 04 May 2009 - 03:18 PM
Още рева за Лейла и ми е много мъчно, но се радвам, че се махна оттук и отиде в един по-цивилизован свят!
Благодаря на всички, които ме подкрепяха по всякакъв начин и които я обичаха. Първо на Соня, че направи това възможно, на доктор Станкова за всеотдайните грижи, на доктор Димов, който я изправи на крака и на целия екип на неговата клиника!!!, на ILit, Vanyan, Wind, Grima, Dury за финансовата помощ, без тях сама нямаше да се справя! Дано не забравям някой, не е нарочно.
Много късмет пожелавам на моето момиче оттук-нататък.
Благодаря на всички, които ме подкрепяха по всякакъв начин и които я обичаха. Първо на Соня, че направи това възможно, на доктор Станкова за всеотдайните грижи, на доктор Димов, който я изправи на крака и на целия екип на неговата клиника!!!, на ILit, Vanyan, Wind, Grima, Dury за финансовата помощ, без тях сама нямаше да се справя! Дано не забравям някой, не е нарочно.
Много късмет пожелавам на моето момиче оттук-нататък.
Публикувано: 07 May 2009 - 11:06 AM
SMitreva, в May 3 2009, 06:15 PM, написа:
Лейла замина днес за Австрия. Ще живее във Виена. Осиновителката има къща и дворче. Пожелавам им дълъг съвместен живот.
Леле нямаше ме само няколко дни, а то какви хубави неща са се случили междувременно

Публикувано: 12 May 2009 - 11:22 AM
Имам писмо за Лейла.
Осиновителката й се казва Михаела. Лейла е много щастлива с нея. Ежедневно Лейла ходи на работа с нея. Осиновителката работи като дизайнер. Всички хора обичат Лейла. Другата седмица ще я посетят от Тирхилфето и ще направят още снимки и ще ни ги изпратят.
Осиновителката й се казва Михаела. Лейла е много щастлива с нея. Ежедневно Лейла ходи на работа с нея. Осиновителката работи като дизайнер. Всички хора обичат Лейла. Другата седмица ще я посетят от Тирхилфето и ще направят още снимки и ще ни ги изпратят.
Публикувано: 12 May 2009 - 11:36 AM
Ех, стопля ми се душата като чета за Лейла в Австрия
С нетърпение ще чакам да видя и снимки.

С нетърпение ще чакам да видя и снимки.