Dog.bg Форуми : Сладки , смешни , странни навици на вашето куче :)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Сладки , смешни , странни навици на вашето куче :)

#21 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 April 2009 - 08:01 PM

Точка има навика да примъква разни неща и да ги крие в леглото си, което е до възглавницата ми. Или да ги пъха под одеалото ми.
Зимата хвърлям филии хляб на балкона за птиците. Ако успее да открадне някоя ми я заравя под одеалото, разтрошавайки я стрателно.
Но най-гадния номер ми спретна вчера. Късно през нощта си лягам, уморено се гмурвам под одеалото. Когато усещам, че нещо ме убожда по лявото задник. Отпускайки се на дясното задник се повдигам и виждам ... пчела под мен. Точно в този момент усещам убождане и от дясно. Скачам зверски раздразнена и виждам двете полуживи пчели, с които Точка си е поиграла и след това е прибрала под оделото - да си ги има за игра за по-късно... Как е уцелила да ги сложи точно там, където ми е д-то не знам, но спах трудно, чешейки се. От двете страни :bd_030:

Друг кофти навик е на едната ми котка. За да ме събуди сутрин, не заради друго, а за да ги нахраня, се научи да отърква мокрия си нос в моя. В началото успяваше да ме вдигне, но после ми хареса много и само измрънквам и се обръщам на другата страна.
Тогава измисли следващия си ход, който действа безотказно. Дъвче ми косата. Както си спя, чувам мяскане и после усещам как някой ме скубе. Марта захапва няколко косъма, запчва да ги дъвче и дърпа, но това, което ме кара да стана е, че опитва да ги откъсне и глътне. А косата ми е дълга и няколко дълги косъма всеки ден едва ли ще й се отразят много добре.
Та така - или трябва да стана, за да престане, или трябва да започна да спя с нощна шапчица... :cg_059:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#22 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 April 2009 - 08:22 PM

Ако някой си кръстоса краката, Роксана веднага е кацнала отгоре за да я "вдигат". Глупаче :ab_041:
User's Signature

#23 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2009 - 08:51 PM

Хихи - супер номер е това с пчелите! Чак почнах и аз да се почесвам, докато четях! И задължително ще прегледам леглото си тая вечер, преди да легна, че Линда май гонеше днес една оса... :gm_168:

Моята хубостница има един навик, дето хем не ми харесва, хем ми е мило и не мога да й се карам, че го прави - а като гледам снимки на кученца тук във форума, май не е единствена и това си е редовен "кучешки номер". Работя си в къщи, на компютъра, а седя пред бюрото на стол с колелца - удобно е да се завъртиш, да мръднеш напред-назад, за да сложиш лист в принтера или диск в компютъра, без да ставаш.
Е, ами познайте сега къде е кучето ми, докато аз си бачкам на компа? :gl_165:
Не, не си лежи на мекото канапе, нито в креватчето си, нито поне на пода - на широко и спокойно. Лежи си под стола ми - при неудобните железа, но максимално близко до мен, като лапи, муцуна, опашка и т.н. са в опасна близост до колелцата! :bo_014: Я съм мръднала - я съм прищипала нещо! Седя си като препарирана на стола и не смея да шавна! Ако пък не е под моя стол - ще е под стола на Иван, работим бюро до бюро.
Обичаен разговор:
- Пусни кафето - кафеварката е заредена, загряла е вече.
- Не мога да стана - имам куче под стола!
- Ти ВИНАГИ имаш куче под стола - с какво я примамваш при теб? Едно време не ставаше, защото котката ти беше на коленете, сега пък кучето... Признай си, че й даваш саламчета! :fa_067:
....
:fs_158:

#24 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 April 2009 - 10:58 PM

Моята Доди пък много обича да пее обаче само на мелодиите на телефона на майка ми, при други звуци гък не казва :ac_007: . Даже я имам на клипче как извива глас.
Друго любимо нещо й е да си проси храна - или почва да бута с лапичка или си качва лапата на ръката ми и почва да ме драска.

User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   Детелина 74 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология,офроуд,туризъм.

Публикувано: 26 April 2009 - 05:55 PM

Моето Ричи - когато съпругът ми ми звънне по тел./явно я помни/и почва да скимти,и си мисли,че батко му се прибира от работа и го чака до вратата и скимти,докато се прибере.
User's Signature

Кръвна група А1 (-)

#26 Потребителят е офлайн   xelena87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 April 2009 - 09:23 PM

Лейди всяка сутрин се събужда преди мен и започва да ме буди като ми носи "подаръци " и да ми ги навира в лицето.Няколко поредни сутрини се събуждах с гумен кокал залепен до устните ми,откраднат от сушилнята чорап , открадната чехла,парченца от кокал от пресована кожа,топки,все такива весели нещица :)
После започва голямото скачане ,хапане,носене на играчки и т.н (понеже тя вече е излизала с мъжът ми,свършила си е работата)
Винаги когато седнем да се храним тя първа се настанява,въпреки че е яла преди 10 мин,почва да гледа жално,да предъвква и преглъща,подпира си муцунката на ръката ми и въздиша тежко,направо страшна актриса.
Винаги когато и се скараме и идва да се подмазва :)
Забравим ли кутия с цигари на масата-става на парчета ,забравим ли банята отворена,тоалетната хартия-из целия апартамент на парчета :)
На рекламите (но само по FOX Life)Сяда и не мърда
И последно- почна ли да говоря с някой неин познат по скайпа,тя го поснава по гласа и идва,сяда в мен и започва много сладко да си върти главичката и да се чуди от къде идва звукът,после скача и отива на вратата да душка,връща се,абе настава страшен купон :):):)
User's Signature

[/img]Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   mirche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2009 - 02:45 PM

И Роки го знае това със събуждането..мисля че почти всяко едно куче го прави.Почва да ме целува или си слага Главата му върху лицето ми,и когато чуе будилника го прави.И после е задължитено да събуди всички.Но има и момент когато аз не мога да го събудя ако сме били на изтощителна разходкаот 6-7 часа.Слагала съм му пържола пред носа и не стана..хаха.Когато чуе телефона ми да звъни и идва при мен и почва да се радва и да се върти.
Най лошото нещо е че го научих да дава лапа.Сега е много досаден.Винаги на масата като седнем и тои започва да минава през всички като цветарка.И започва да ти дава лапи.И не само за храна а за всичко друго.Да му дадеш да си играе с топката.Се едно го приема като помоли се..но е много досадно.Друго нещо е че ти се овърта като котенце и си спира гъза близо до ръката ти за да го чешаш.И като започнеш да го чешаш се облизва от кеф.А като престанеш започва да ти бута ръката.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#28 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 18 May 2009 - 10:19 AM

Роно като класическо диване пее. Но не пее на определени неща, а на каквото си иска. :ab_041:

Като се прибирам вечер 1-вото нещо, което Рони прави е да ме надуши хубаво :dog: :wub:

Иии за друго не се сещам :smile:

#29 Потребителят е офлайн   estrella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 February 2015 - 07:57 PM

Докато си мислех да създам такава тема и се сетих, че някъде може и да има така вече... е открих я - на 33 страница.
Та така де, да я вдигна малко че е насъбрала прах. Моята ушата овчарка обича да спи с кръстосани задни лапи.. По-късно ще защитя думите си със снимчиции :)
User's Signature

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

#30 Потребителят е офлайн   estrella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 February 2015 - 07:23 AM

Ето обещаните снимки :))) Винаги си кръстосва крачетата :md_064:
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

#31 Потребителят е офлайн   anelia_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2015 - 12:17 AM

Моята госпожица много обича да гони "слънчеви зайчета".. Постоянно дебне някое отражение я от телефон, я от часовник.. Вечно е съсредоточена в пода и дебне.. На скоро след ремонт и поставяне на т.нар. лунички, вместо старата лампа, забелязах че си дебне сянката и си блъска муцунката в пода, за да се докопа Качена снимка

ПС: Една снимка на такъв момент Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни