Рижо коте с три крачета спешно се нуждае от помощ
Публикувано: 02 December 2008 - 10:56 PM
Браво :blink:! Борбено момиче докрай! Мисля, че повече от всички си е заслужила щастието оттук насетне!
Публикувано: 04 December 2008 - 11:42 PM
От днес малката Рижка вече си има дом. Изненадващо за нас, тя изобщо не беше изплашена, притеснена...тъкмо обратното - тъпчеше, буташе се да я мачкат и търсеше внимание. Страхотно коте е, радвам се, че имаше такъв късмет! Големи благодарности на новите стопани - да сте много щастливи заедно ;D Много благодаря и на всички вас за подкрепата във всяко едно отношение! Да сте живи и здрави! А ето и малко снимки на малката сладурана...

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 05 December 2008 - 01:08 PM
Аз да кажа и тук, защото не зная дали mrtn и mimiha четат в дир-а. За котето с трите крачета и за Съни (котето с премазаната лапичка) са събрани общо 200 лв. Трябва да се разбера с някой от отговорните за двата случая да предам парите. А вие от своя страна ще трябва да поискате фактура от клиниката, за да имаме документ и за какво са отишли парите (понеже са постъпили на сметката на сдружението ни и приходите трябва да са равни на разходите :blink:). Та чакам някой да се свърже с мен :blink:
Публикувано: 05 December 2008 - 09:07 PM
Цитат
Eто и снимките!

Благодаря на всички за подкрепата! :yahoo:
Специални благодарности на докторите, които се погрижиха за Рижа (официаното име :blink:) от Бест Вет и Син Кръст! :->)

Благодаря на всички за подкрепата! :yahoo:
Специални благодарности на докторите, които се погрижиха за Рижа (официаното име :blink:) от Бест Вет и Син Кръст! :->)

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 04 July 2009 - 10:33 PM
Поздрави от Рижка 7 месеца, след като я намерихме с откъснати краче и опашка. Детето е кастрирано, много порастнало и адски гушливо. Новото забавление е да буди брат ми всяка нощ към 4ч, за да си играят.
Тича ужасно бързо, катери се по легла, изобщооо живее си съвсем нормален и пълноценен живот. Ето я хубавицата
http://www.youtube.c...h?v=cYSNSk5bLdI

http://www.youtube.c...h?v=cYSNSk5bLdI

Публикувано: 30 November 2010 - 11:44 PM
Рижка праща поздрави на всички. :) Днес тя празнува рождения си ден. Стават точно 2 год., откакто я намерихме почти умряла, цяло чудо е, че оживя...
Станала е страхотна котаранка
, живее си чудесно и много, много я обичат!
Станала е страхотна котаранка