Dog.bg Форуми : За породите

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За породите

#1 Потребителят е офлайн   ivaila Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2005 - 11:26 AM

Значи при мен имаше едно голямо объркване...до вчера си мислех,че имам Сиамска котка, защото има същите шарки като Сиамките...но вчера разглеждах едни сайтове и видях какви са истинските Сиамки. Те са по-високи и с продълговати физиономии..видях и предположих,че моята котка е Тайска котка, защото на сайта http://www.fdp-bg.com/cats.htm
моята котка изглежда точно ама абсолютно точно като онази Тайска котка.
Възможно ли е такова объркване вече 2 години??? c) s)

#2 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2005 - 06:57 PM

напълно.
тайските котки всъщност са старотипните сиамки. с напредването на селекцията сиамките придобиват днешния си вид а в България поради липса на развъдна дейност (професионална и целенасочена имим пред вид) остава разпространена старотипната, всъщност тайската котка.

#3 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 09 September 2005 - 10:32 AM

d) c) В темата Породите има теми за сиамските котки. Трябва само да разгледате всички теми, а не само тези които са активни в момента. Аз обичам тези котки и имам такъв кастриран котарак Томас Джеферсън. Много очарователен, интелигентен, красив и добродушен домашен дебелан. Истинско домашно духче. Гони нашето куче и го командва както си иска, юрка го и му яде от паницата на горкото животинче, но го и топли и гушка нощем. Много добре се сработват както с кучета така и с други породи котки.
Не се притеснявай за породата ако не искаш да участваш в изложба няма проблеми. И на изложба може но само в клас домашни котки и ако опашката не е пречупена. Ние го кастрирахме за да не се занимаваме с разгонване, подпикване, а и е по-добре за самото животно по-спокойно.
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#4 Потребителят е офлайн   SWEETYIZA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2005 - 05:44 PM

c) И аз също имам такожа коте.То вече си е котка на 8 години.И аз не я знам точно сиамска ли е или тайска,но тожа не ме бърка.Защото много си я обичам. w)

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни