Храната ..
Публикувано: 23 July 2009 - 02:49 PM
Ето и малко снимки :)
Публикувано: 23 July 2009 - 10:07 PM

Публикувано: 24 July 2009 - 10:56 AM

Притеснява ме, че хич не пие водичка. Май не видях да е обсъждане другаде. Сори ако има такава тема. Трябва буквално да му набутам муцунката в купата и тогава се сеща и пие доста. Сменям му водата около 5 пъти на ден, така че да е прясна. И дори ми се струва че доста рядко пишка.Моля споделете как е с вашите.
Иначе за гълтането е като прахосмукачка. Малко и за това се притеснявах, ама като прочетох тук, при всички май е така.
Публикувано: 24 July 2009 - 11:52 AM

Притеснява ме, че хич не пие водичка. Май не видях да е обсъждане другаде. Сори ако има такава тема. Трябва буквално да му набутам муцунката в купата и тогава се сеща и пие доста. Сменям му водата около 5 пъти на ден, така че да е прясна. И дори ми се струва че доста рядко пишка.Моля споделете как е с вашите.
Иначе за гълтането е като прахосмукачка. Малко и за това се притеснявах, ама като прочетох тук, при всички май е така.
хРаната е на Роял Канин Стартер (Royal Canin Starter) и Джако кАто беше по- малък (чЕ дори и сега) си изяжда храната за нула време..

Публикувано: 30 July 2009 - 08:25 AM
Когато Мърфи беше малка веднъж дадох и получи ужасно
разстройство.Вече е голяма, но аз все още не смея.
И аз давах в началото, но ветеринарят каза, че не са за препоръчване заради консервантите, които им слагат. Иначе Чърчи много ги харесваше /повече от сухата храна/
Публикувано: 30 July 2009 - 12:04 PM

Публикувано: 30 July 2009 - 12:23 PM

Какви проблеми създават краставиците и доматите? Като ферментират какво се случва?

Публикувано: 30 July 2009 - 12:24 PM

Консерви само Хилс или Белкандо-много ги обичат

Публикувано: 30 July 2009 - 02:00 PM

Консерви само Хилс или Белкандо-много ги обичат

Значи ,може да се дава и по-продължително време ? Аз и давам Ескимо-(получавало се от хваните от ескимоси риби в Арктика-поне така ми обясни аптекарката

Публикувано: 30 July 2009 - 02:36 PM
И гледам минимум два пъти седмично да има в менюто сурово телешко и ок.риба(задьлжително замразени преди това) ,яйце сварено,малко ориз или елда ,смлени зеленчуци и плодове пак замразени преди това и разни други(и скариди и октоподи са яли още по времето на Хера)шкембе воденички,сърца и т.н.Пилешкото предпочитам да го варя.Има много варианти.Мерак мие да я пробвам на заешко ,но много скьпо това месо

Не отричам комерсиалните храни и аз храня с тях , но това не ми пречи, да не ги харесвам особено

Сега е само на гранули, че искам да и спра напълно кърмата.После ще започнем наново с лиготиите за да понапълнее малко.
minkmink
може и да си се дава постоянно.Въпреки че пише че има в гранулите е в по малки количества от нужното,а и доколко се запазва в тях е сьмнително.