Храната ..
Публикувано: 13 June 2009 - 02:10 PM
Не мисля ,че е добра идея плодовото мляко!Има захари и кой знае какви консерванти.
Ако даваш Активия заради уж намиращите се полезни бактерии в нея ,по добре си намери някой подходяш пробиотик за кучета(зависи какви са и проблемите със стомаха)
ХУбаво обикновенно кисело мляко е за предпочитане ,стига наистина да е качествено.
Ако даваш Активия заради уж намиращите се полезни бактерии в нея ,по добре си намери някой подходяш пробиотик за кучета(зависи какви са и проблемите със стомаха)
ХУбаво обикновенно кисело мляко е за предпочитане ,стига наистина да е качествено.
Публикувано: 13 June 2009 - 04:56 PM
а не няма проблеми със стомаха, чукам на дърво, просто това е млякото което аз ям и пробвах да й дам една две лъжици. Иначе имам едно баш домашно кисело мляко от село, което й давам понякога.
помислих си го това за консервантите и захарите които са слагали, мерси чийта
помислих си го това за консервантите и захарите които са слагали, мерси чийта
Публикувано: 16 June 2009 - 05:44 PM
ами то май повечето френски булдоци не дъвчат ами направо гълтат...
а вие давате ли сладолед на френчитата си...??? днес дадох на джими да ми оближе лъжичката и така я облизваше че все едно не е ял от 100год..
къжете някоя добра марка за пастетчета и лакомства за кучета..!! благодаря предварително

къжете някоя добра марка за пастетчета и лакомства за кучета..!! благодаря предварително

Публикувано: 17 June 2009 - 08:05 AM
Не знам дали е добра марка, но аз взимам от бисквитките на
Педигри.Те са с форма на кокалчета има и по-малки и по големи.
Най много обича тези, които миришат на мента.Те са едни дълги пръчици и са
специално за почистване на зъбките.Може да се късат на парчета, малко са жилави и
доста време се занимава с тях. За пастети нищо не мога да кажа, от тях и от
консервите нас ни хваща разстройство.
Педигри.Те са с форма на кокалчета има и по-малки и по големи.
Най много обича тези, които миришат на мента.Те са едни дълги пръчици и са
специално за почистване на зъбките.Може да се късат на парчета, малко са жилави и
доста време се занимава с тях. За пастети нищо не мога да кажа, от тях и от
консервите нас ни хваща разстройство.