Разкарай ненужното - помогни на животно в нужда
Публикувано: 02 February 2009 - 11:13 AM
Мда, действа Анук :->)
Тениските, които аз смятах да правя, също ще бъдат с логото на бездом.инфо, защото от дог.бг нямам разрешение. Ще пусна проекта да го видите тия дни и ако имате забележки да си кажете, докато е време.
Тениските, които аз смятах да правя, също ще бъдат с логото на бездом.инфо, защото от дог.бг нямам разрешение. Ще пусна проекта да го видите тия дни и ако имате забележки да си кажете, докато е време.
Публикувано: 02 February 2009 - 02:58 PM
Първо да се извиня за поредните постове, но вече не мога да редактирам...
Благодаря на Явор за разрешението да ползвам неговото лого (и на Анук за посредничеството). Тениските са поръчани, ще изглеждат ето така (логото отпред, надписа на гърба).
П.П. Абе, нещо много постен шрифта на надписа, дали да не го сменя?
Благодаря на Явор за разрешението да ползвам неговото лого (и на Анук за посредничеството). Тениските са поръчани, ще изглеждат ето така (логото отпред, надписа на гърба).
П.П. Абе, нещо много постен шрифта на надписа, дали да не го сменя?
Публикувано: 02 February 2009 - 03:23 PM
Цитат
"Спаси приятел" става, но без кучето, че ще ми стане много солено като цена. Повече ли ви харесва?
Просто аз веднага правя асоциацията с тази фраза "спаси приятел", иначе няма значение, аз искам и тениски /2 поне/ и чанти /пак 2/. :blink:
Айде да заформим една дъъъълга опашка ;)
Публикувано: 02 February 2009 - 05:21 PM
То слабите ще са дискриминирани в случая, защото купих каквото имаше в наличност, а именно 40 ХL, 40 XXL и 20 M. Ма големите тениски стават и на слаби и на не толкова слаби, пък малките -само на слабите, така че...
Публикувано: 03 February 2009 - 10:06 AM
Цитат
Аа, объркала съм се за кучето от подписа на yavor50, чак сега видях за какво говорите :izcherven:
Няма проблем да бъде това.
Няма проблем да бъде това.
Илит, и аз съм на опашката - бих искала 2 тениски XL с логото и кучето на бездом.инфо
Анук, ако може и от теб една торба от по-големите, с 2 къси и една дълга дръжка, едноцветна с логото и кучето от бездом.инфо (ако имаш възможност дай тук размерите на 3-те модела торби, за да прецени всеки желаещ, каква би взел) :blink:
Публикувано: 03 February 2009 - 01:20 PM
торбата с хъскито е 33х40
другата торба е 41х48 -
шарената е 49х51 -
тези двете ще ги избордирам с бездом.инфо - както на първата
и ще се пробвам да са с кучето на Явор :)
щом успея веднага ще ги покажа
предполагам, че ще е в неделя
п.с.- на двете едноцветни торби платът е Американ
т.е. мачка се то се вижда на бродираната торба
раето има памук и изкуствено предполагам защото не се мачка
другата торба е 41х48 -
шарената е 49х51 -
тези двете ще ги избордирам с бездом.инфо - както на първата
и ще се пробвам да са с кучето на Явор :)
щом успея веднага ще ги покажа
предполагам, че ще е в неделя
п.с.- на двете едноцветни торби платът е Американ
т.е. мачка се то се вижда на бродираната торба
раето има памук и изкуствено предполагам защото не се мачка
Публикувано: 03 February 2009 - 01:34 PM
Искам торбата-райе ако още не е пожелана, защото не можах да се ориентирам кой какво е пожелал по-нагоре. Ще преведа за който случай Анук прецени, че трябва подкрепа, а торбата не ми е спешна - когато-тогава.
Айде тия купи най-сетне някой да ги вземе, толкова практични бяха, че ако не бях с кучета-гиганти щяха да са мои отдавна!
Айде тия купи най-сетне някой да ги вземе, толкова практични бяха, че ако не бях с кучета-гиганти щяха да са мои отдавна!
Публикувано: 03 February 2009 - 01:51 PM
Цитат
Ами, май са купени... ;)
Цитат
Купичките за храна на Анук са продадени. Парите Анук дарява на нашата касичка за бездомните.
Благодарим ти, Анук!
Благодарим ти, Анук!
п.п. Към долния пост - ясно, аз бавно загрявам, но задължително трябва да се изразя по въпроса ;D