Трябва ми помощ! :sos: Моят старият фотоапарат вече не иска да прави клипчета, а аз нищо не знам за видеокамери.
Има фотоапарати кои правят видеоклип и има видеокамери какво е по добре?цена/качество камера или фотоапарат за да качвам клипчета в интернет или на пример croxbox.bg .
SOS! спешно трябва видео-нещо
Публикувано: 14 December 2008 - 08:14 PM
Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
училище
Публикувано: 20 December 2008 - 07:14 PM
Цитат
Трябва ми помощ! :sos: Моят старият фотоапарат вече не иска да прави клипчета, а аз нищо не знам за видеокамери.
Има фотоапарати кои правят видеоклип и има видеокамери какво е по добре?цена/качество камера или фотоапарат за да качвам клипчета в интернет или на пример croxbox.bg .
С моя (скромен) опит ще ти кажа, че според мен е по-добре да вземеш отново фотоапарат с видеоклип, защото хем по-хубави снимки, хем по-компактен размер и видео ;) Ако вземеш видеокамера клиповете които ще направиш ще са твърде големи за да бъдат качвани в интернет с добра резолюция и трябва да си играеш пак на програми да намаляш клиповете и накрая ще станат пак със същото качество както ако са били направени с фотоапарат. ;) Надявам се да съм била от полза.
Публикувано: 20 December 2008 - 08:08 PM
Благодаря :blink:
Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
училище
Страница 1 от 1