Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 31 October 2013 - 09:42 AM
Публикувано: 31 October 2013 - 09:48 PM
kostadin94, в 30 October 2013 - 04:28 PM, написа:

Кучето има възпалена слъзна жлеза на лявото око. Вземете мерки, преди да се превърне в "cherry eye".
Публикувано: 06 November 2013 - 04:39 PM
Публикувано: 06 November 2013 - 07:02 PM
Публикувано: 08 November 2013 - 12:03 PM

Публикувано: 08 November 2013 - 02:01 PM
SteLa Bathory, в 08 November 2013 - 12:03 PM, написа:

Боже ! Докога???
Не купувайте така кученце !!!
Живеем в малка страна и винаги може да отидете и да го видите на място !!!! Прочетете за всички опарени хора ,които така са си взели куче -телефона ,куриера , багажника и ходенето по мъките после!!!!.Няма развъдчик който да го изпрати по куриер !? Какво е това ? Все пак си купувате куче от България, не от чужбина.
И най добре се свържете с лигитимни развъдници ,проверени ,говорете с развъдчика за родителите ,ще може да видите и майката и най вероятно и бащата , ще знаете какво взимате , ще знаете здравния статус на родителите , ще вземете ваксинирано и правилно отгледано животно с добър старт в живота .....!
Публикувано: 08 November 2013 - 07:13 PM
За сравнение клип на мои кученца на възраст около 55-60 дни.
http://vbox7.com/play:141813908c
Трицветното кученце с чупката в опашката съм го дала на символичната цена от 300лв, имайки впредвид, че за 2 месеца в това кученце са инвестирани около 500-600 (хранено с Orijen Puppy Large и Acana Puppy&Junior, ваксинирано с 2 ваксини, сложен микрочип и издадено FCI родословие) - всичко за моя сметка. Новите собственици дойдоха в дома ми да си вземат бебето лично от мен. Отделно заедно с кученцето подарих на новите стопани 2кг храна, метална купичка за хранене, 2бр подходящи за възрастта и породата му играчки, и повод и нашийник + 1 ампула Адвантикс за първото му обезпаразитяване като стане на 3 месеца и може да излиза вече навън. И всички това за 300лв, познайте дали не е подарък за новите стопани. Да са живи и здрави, чудесни хора, ужасно съм доволна, че гледат кученцето като писано яйце, вече 11 месеца.
В момента той представлява това: Уникално красиво куче! В него са инвестирани много средства, време и любов, затова е красив и здрав като бик.
https://fbcdn-sphoto...926856154_n.jpg
Само като видя в какви условия се отглеждат малки кученца, и ми призлява, дори и прасета не бих гледала в такава мръсна, миризлива кочина!
Публикувано: 08 November 2013 - 11:07 PM
то няма как да станеш собственичка на истинско кученце от тази порода - нищо лично към теб!

Публикувано: 09 November 2013 - 12:01 AM

Ако си беше направила труда да прочетеш малко от малко нито щеше да си цялата в лиги,нито щеше да задаваш смехотворни въпроси и да се излагаш.
И не на последно място - научи се да пишеш на български и не забравяй пунктуацията! Както има един лаф - от кой път си взе матурата?
Между другото - пише се чЕшма.
Vesela_5,много ми хареса трицветният младеж! Има ли други негови по-добри снимки?

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 09 November 2013 - 12:29 PM
Получихте отговор на въпроса си - Не е !Освен това ви казаха, че цената е твърде висока за такова кученце >Ако се разгледате в подфорума "Без дом " Ще откриете подобни кученца ,които може да осиновите без пари , разбира се ако Ви одобрят .
Да не говорим за мизерните условия ,в които се отглеждат!
И още нещо , за което сте споменали
Цитат
Нищо не налага всяко куче да се размножава! Информирайте се по въпроса.