Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#4681 Потребителят е офлайн   merciless Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 October 2013 - 07:50 PM

и това ми хареса
http://staffstyle.ru...282037---1.html

http://staffstyle.ru...?mf=male&perv=9

#4682 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2013 - 04:19 PM

Диманов Кенъл, айде бе човек няма ли да ни покажеш актуални снимки на тройката свободни момчета? :ab_041:
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#4683 Потребителят е офлайн   kostadin94 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 October 2013 - 06:28 PM

Здравейте, подариха ми куче на име Айра което в момента е на 7 месеца като ми казаха че е стаффордширски териер Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка според вас стаф ли е или някъде назад в поколенията е останал стафа.

#4684 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 09:42 AM

Щом са ти го подарили за Ам Стаф Териер, гледай си го и му се радвай като на такова. За това именно са легитимните родословия, за да удостоверяват дадено куче дали е породисто или не е точно такова. Всичко друго са догатки и разсъждения на свободна тема. Аз имам един лаф, наследен от баща ми и дядо ми за такива кучета които само приличат на дадена порода и за които собствениците им се интересуват от мойто мнение дали аджеба любимеца им е еди си какъв или не е и той е следният: "Баба му е Ам Стаф Териер на това куче!" :) А инак самото то, ако няма документ удостоверяващ произхода е плод на "случайна любов"...
User's Signature

Качена снимка

#4685 Потребителят е офлайн   kostadin94 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 01:37 PM

За американски стаф изобщо не се е споменавало, то ясно че ще е мелез, но има ли някакви сходни белези с породата ? :dog:

#4686 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 31 October 2013 - 09:48 PM

Показване на мнениетоkostadin94, в 30 October 2013 - 04:28 PM, написа:

Здравейте, подариха ми куче на име Айра което в момента е на 7 месеца като ми казаха че е стаффордширски териер Прикачен файл P1080802.JPG Прикачен файл P1080803.JPG Прикачен файл P1080806.JPG Прикачен файл P1080818.JPG Прикачен файл P1080820.JPG според вас стаф ли е или някъде назад в поколенията е останал стафа.

Кучето има възпалена слъзна жлеза на лявото око. Вземете мерки, преди да се превърне в "cherry eye".

#4687 Потребителят е офлайн   kostadin94 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 09:52 PM

Да знам, слагах му капки но не й помогнаха и тия дни като съм свободен ще я заведа на ветеринар.

#4688 Потребителят е офлайн   Sneakysob Икона

Публикувано: 05 November 2013 - 09:32 PM

Искам да попитам дали Амстафа може да живее вънка на двора през зимата ако му се направи къщичка или е най - добре да си е вкъщи ?

#4689 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2013 - 04:39 PM

Показване на мнениетоSneakysob, в 05 November 2013 - 09:32 PM, написа:

Искам да попитам дали Амстафа може да живее вънка на двора през зимата ако му се направи къщичка или е най - добре да си е вкъщи ?

Пробвай, излез и преспи една нощ в къщичката на двора с него, и сам прецени. :ab_041:

#4690 Потребителят е офлайн   valson99 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 November 2013 - 05:45 PM

Малко породи немогат да живеят на вън американския стафоршир не е от тях така че спокоино може да се гледа на вън .

#4691 Потребителят е офлайн   kostadin94 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 06 November 2013 - 07:02 PM

Показване на мнениетоSneakysob, в 05 November 2013 - 09:32 PM, написа:

Няма проблеми, отдели един ден да му изолираш къщата и го храни по често около 4 пъти... но с топла храна!! :dog:

#4692 Потребителят е офлайн   SteLa Bathory Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 November 2013 - 12:03 PM

Здравейте, имам един въпрос към вас хората които сте наясно с тази порода. След дърго избиране на куче пак се спрях на тази, преди време имах амстаф но за жалост една кола го прегази като беше на 6 месеца(избяга от къщата на родители те ми където го бях оставила за няколко часа) и доста години не смеех да си взема куче , беше ми тежко. И преди няколко дни намерих кученце което като видях в кучилото на снимка се влубих. Но ми искат 250 лева за чисто бяло мъжко. И това ме навежда на мисълта че можеби не е породисто , за мен не е от голямо значение защото няма намерение да го водя на състезние или пък да изкарвам пари от бебета. Но определено ще се наложи поне веднъж да с размножи. И искам да попитам дали е възможно, тази цена.? ето една снимка на кучилото , няма по близка но можете горе долу да разпознаете чистя бялото куче. Всичко става по телефона и ще го видя едва когато куриера ми го доведе. И ще имам време от 10 ми да реша дали да го задържа, Бих искла да ми кажете някакви основни белези като отличителни за породата, с който да мога да се ориентирам. Благодаря предварително. пиемам и негативни критики затова че сам избрала куче само по снимка и то толкова неясна.
Качена снимка

#4693 Потребителят е офлайн   kostadin94 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 November 2013 - 12:34 PM

Кажи на тос гъс да прати снимки на майката и бащатата ако ли не недей да го вземаш щот не е сигурно кво ще излезе, най добре отиди от развъдник и си купи хубаво куче :) това я моя съвет

#4694 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2013 - 02:01 PM

Показване на мнениетоSteLa Bathory, в 08 November 2013 - 12:03 PM, написа:

Здравейте, имам един въпрос към вас хората които сте наясно с тази порода. След дърго избиране на куче пак се спрях на тази, преди време имах амстаф но за жалост една кола го прегази като беше на 6 месеца(избяга от къщата на родители те ми където го бях оставила за няколко часа) и доста години не смеех да си взема куче , беше ми тежко. И преди няколко дни намерих кученце което като видях в кучилото на снимка се влубих. Но ми искат 250 лева за чисто бяло мъжко. И това ме навежда на мисълта че можеби не е породисто , за мен не е от голямо значение защото няма намерение да го водя на състезние или пък да изкарвам пари от бебета. Но определено ще се наложи поне веднъж да с размножи. И искам да попитам дали е възможно, тази цена.? ето една снимка на кучилото , няма по близка но можете горе долу да разпознаете чистя бялото куче. Всичко става по телефона и ще го видя едва когато куриера ми го доведе. И ще имам време от 10 ми да реша дали да го задържа, Бих искла да ми кажете някакви основни белези като отличителни за породата, с който да мога да се ориентирам. Благодаря предварително. пиемам и негативни критики затова че сам избрала куче само по снимка и то толкова неясна.
Качена снимка

Боже ! Докога???
Не купувайте така кученце !!!
Живеем в малка страна и винаги може да отидете и да го видите на място !!!! Прочетете за всички опарени хора ,които така са си взели куче -телефона ,куриера , багажника и ходенето по мъките после!!!!.Няма развъдчик който да го изпрати по куриер !? Какво е това ? Все пак си купувате куче от България, не от чужбина.
И най добре се свържете с лигитимни развъдници ,проверени ,говорете с развъдчика за родителите ,ще може да видите и майката и най вероятно и бащата , ще знаете какво взимате , ще знаете здравния статус на родителите , ще вземете ваксинирано и правилно отгледано животно с добър старт в живота .....!
User's Signature

Качена снимка

#4695 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 08 November 2013 - 07:13 PM

Питоподобни кученца, като пораснат нищо общо няма да имат с амстаф... Даже и цената им е ужасно висока, като гледам условията, в които се отглеждат, а кой знае с какво се хранят... Много ми става криво, като видя подобна снимка, мизерия, мръсотия, печалбарска история.

За сравнение клип на мои кученца на възраст около 55-60 дни.
http://vbox7.com/play:141813908c

Трицветното кученце с чупката в опашката съм го дала на символичната цена от 300лв, имайки впредвид, че за 2 месеца в това кученце са инвестирани около 500-600 (хранено с Orijen Puppy Large и Acana Puppy&Junior, ваксинирано с 2 ваксини, сложен микрочип и издадено FCI родословие) - всичко за моя сметка. Новите собственици дойдоха в дома ми да си вземат бебето лично от мен. Отделно заедно с кученцето подарих на новите стопани 2кг храна, метална купичка за хранене, 2бр подходящи за възрастта и породата му играчки, и повод и нашийник + 1 ампула Адвантикс за първото му обезпаразитяване като стане на 3 месеца и може да излиза вече навън. И всички това за 300лв, познайте дали не е подарък за новите стопани. Да са живи и здрави, чудесни хора, ужасно съм доволна, че гледат кученцето като писано яйце, вече 11 месеца.

В момента той представлява това: Уникално красиво куче! В него са инвестирани много средства, време и любов, затова е красив и здрав като бик.
https://fbcdn-sphoto...926856154_n.jpg

Само като видя в какви условия се отглеждат малки кученца, и ми призлява, дори и прасета не бих гледала в такава мръсна, миризлива кочина!

#4696 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 November 2013 - 11:07 PM

Ако си склонна да отделиш за кученце Ам Стаф Териер скромната сума от 200-250-300 лв.,
то няма как да станеш собственичка на истинско кученце от тази порода - нищо лично към теб! :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

#4697 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2013 - 12:01 AM

Ха-ха,ей ще ме уморите! :ud_009: АМ-булите много се лигавели и сега да минем на стаф,а? :ab_041:
Ако си беше направила труда да прочетеш малко от малко нито щеше да си цялата в лиги,нито щеше да задаваш смехотворни въпроси и да се излагаш.
И не на последно място - научи се да пишеш на български и не забравяй пунктуацията! Както има един лаф - от кой път си взе матурата?
Между другото - пише се чЕшма.

Vesela_5,много ми хареса трицветният младеж! Има ли други негови по-добри снимки?

:rc_036:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#4698 Потребителят е офлайн   SteLa Bathory Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 November 2013 - 11:24 AM

LiTed мисля да ви игнорирам , дойдох във в форума за съвет не да споря.
На останалите благодаря и както ме посъветвахте поисках снимка на родителите на кучето и ето я и нея.
Качена снимка

#4699 Потребителят е офлайн   SteLa Bathory Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 November 2013 - 12:11 PM

Току що получих снимки и на бебето.

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#4700 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2013 - 12:29 PM

Вие се интересувахте дали кученцето е породист амстаф !?
Получихте отговор на въпроса си - Не е !Освен това ви казаха, че цената е твърде висока за такова кученце >Ако се разгледате в подфорума "Без дом " Ще откриете подобни кученца ,които може да осиновите без пари , разбира се ако Ви одобрят .
Да не говорим за мизерните условия ,в които се отглеждат!
И още нещо , за което сте споменали

Цитат

Но определено ще се наложи поне веднъж да с размножи.

Нищо не налага всяко куче да се размножава! Информирайте се по въпроса.
User's Signature

Качена снимка

• (239 Страници) +
  • « Първа
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема