TORMENTOR, в May 8 2009, 02:03 PM, написа:
fireogi, в May 8 2009, 11:00 AM, написа:
Хайде аз да отговоря.
................................................................................
................................................................................
Другите два, които са ми известни са със спрени права...да ги пиша ли?
Да те питам драга, кой ти каза тия работи и най-вече къде ги видя черно на бяло
написани тез прословути напоследък "спрени права"? Айде молим, само без глупости...
Ами драги аз така или иначе не казах кого визирам, защо се сърдиш?!
Отделно в нецитираното имаше едно изречение: Ако изпускам нещо, надявам се някой да ме допълни!...
та ето тука беше разковничето, да допълниш ако сметнеш за добре, но пък виждам, друго беше по-важно :)
Бих искала не анонимно и не от позицията на юзъра, а от собствено име да кажа нещо: не ме бъркайте в интриги - казвала съм и съм показвала своето мнение по редица от въпросите. За мен са важни породата, запазването/развитието й и свободата на личното ми мнение в какъвто ред искате подредени трите. Съответно ако никой не ме закача по трите теми съм мирна и добра с всички, тъй че точно при мене не търсете интриги.
Подозирам защо и "драгия" ми и ЛукаБ отговориха по този начин на въпросния потребител, но тъй като нито те нито аз сме модератори и администратори и нямаме представа, кои се крие зад въпроса ще ви кажа, че нямаме право да отказваме достъп до информация на никого! Поста ми беше достатъчно безпристрастен за да започвате крамоли с мен!
Дори въпроса да е поставен от човек наясно с отговора му, вярвайте ми много, които четат и не смеят да попитат също ще се информират и вместо да се сърдите допълнете моя пост!
Поздрави Огняна Иванова