"Ами Илия,я ми кажи като жена ти ме нарича слаботелесен и т.н... дали ще имаш смелостта да ми кажеш всичките истории дето ме обиждаш тук,че съм Сопол,че съм смешен и будала, в ОЧИТЕ,тук на Созополските изложби?
Ти като си големия мъж,кво - да не си културист,колко тежиш.....30 кг с мокри дрехи?????? :D
Много сте отворени всички,а сте като мишки...изпълзявайте си 2 метра под земята в дупките.............."
...похвално Данчо,похвално...

...къде те научиха да говориш такива неща ??? Май се сещам кой...онзи чичко с оранжевото якенце,където се пише света вода не напита,плюе против боеве и тем подобни пък си гледка спокойно,пие кафенце и си пуши цигара...
Пак казвам имам телефон и всички вие ми го знаете,ако има нещо да кажете ми се обадете и ми кажете каквото имате да ми казвате !!! Такива низости използвате само и само да обругаете всички нас,които виждаме нещата под друг ъгъл,че ми се повръща.Това е последното нещо с което се обръщам към теб и тези,които те карат да пишеш глупости.
В нито един момент аз не съм обидил ваше куче,до като вие непрестанно обиждате мойте и чуждите.Вашата система е грозна и подла...ми плюйте,май това ви се отдава най-много !!!