Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 19 May 2009 - 06:22 PM
Знам, че го харесваш - Sindelar's the Dutchman.
Публикувано: 19 May 2009 - 07:25 PM
Ти като си големия мъж,кво - да не си културист,колко тежиш.....30 кг с мокри дрехи?????? :D
Много сте отворени всички,а сте като мишки...изпълзявайте си 2 метра под земята в дупките.............."
...похвално Данчо,похвално...
Пак казвам имам телефон и всички вие ми го знаете,ако има нещо да кажете ми се обадете и ми кажете каквото имате да ми казвате !!! Такива низости използвате само и само да обругаете всички нас,които виждаме нещата под друг ъгъл,че ми се повръща.Това е последното нещо с което се обръщам към теб и тези,които те карат да пишеш глупости.
В нито един момент аз не съм обидил ваше куче,до като вие непрестанно обиждате мойте и чуждите.Вашата система е грозна и подла...ми плюйте,май това ви се отдава най-много !!!
Публикувано: 19 May 2009 - 07:55 PM
rumybo,благодаря много
Публикувано: 19 May 2009 - 09:37 PM
И второ: защо изобщо се занимаваш с "чичковите " червенотиквеновченца ?
Публикувано: 19 May 2009 - 09:55 PM
#1188 Guest_LucaB_*
Публикувано: 20 May 2009 - 06:30 AM
Публикувано: 20 May 2009 - 11:25 AM

Добре, че си имаме джакузи
#1190 Guest_LucaB_*
Публикувано: 20 May 2009 - 12:54 PM
Цитат
...
Публикувано: 20 May 2009 - 08:38 PM
Публикувано: 20 May 2009 - 10:38 PM
В онова джакузи от снимката, баба Алта скачаше сама и плуваше докато ме хванат дяволите - аз и викам от моста, тя ме поглежда и се обръща. Много го обича в жегите.

Едно чудесно 5-месечно кученце - Klara Elegant of Cole, което Manuel Toresa Delicado забра от Сърбия наскоро.
Много е елегантна и си личи, че ще стане хубава кучака, обаче едно нещо ме дразни.
Щом и съдиите от нивото на Торес предпочитат рязаните уши , какво ще правим ние, дето спазваме закона?
Публикувано: 20 May 2009 - 11:07 PM
dimo, в May 20 2009, 08:38 PM, написа:
Приятелю, народа е дал отдавна обяснение на твоят въпрос!
Ние не си гледаме оцапаните долни гащички, а се правим на по-набожни
от Римския Папа и същевременно от Анкарския Ходжа! В случая със купирането
на уши сме "по-напредничеви" от Румънци, Унгарци, Италиянци, Испанци, Сърби и др.!
Публикувано: 21 May 2009 - 08:00 AM
Не защитавам купирането - ако исках, на Беса щяха да и резнат ушите в Унгария още преди да я взема, и аз щях "да си измия ръцете". Сега като я гледам с уши ми харесва повече, още повече, че нейните естествено си заеха положението, в което са сега. За разлика от някои хора, не съм и чупил хрущялите.
Проблемът за мен е в това, че и съдиите са хора и те си имат слабости. Смятам, че се толерират кучетата с купирани уши, което си е един вид пропаганда на рязането.
Колко са високо класираните стафове с нерязани уши, които можете да посочете ?
Който се сети, нека да пусне снимки !
#1198 Guest_LucaB_*
Публикувано: 21 May 2009 - 02:20 PM
dimo, в May 21 2009, 07:00 AM, написа:
Проблемът за мен е в това, че и съдиите са хора и те си имат слабости. Смятам, че се толерират кучетата с купирани уши, което си е един вид пропаганда на рязането.
...
...иначе това с 'измиването на ръцете' може да мине при всеки с импортно куче- и ние можеше да ги вземем с купирани уши- аз обаче не съжалявам, че ги оставихме така- като се замисля май ми харесват повече, въпреки че и купираните уши имат своя чар и придават уникално излъчване на стафа, но това е въпрос на възприятие, с което сме свикнали- просто трябва да си 'подредим' настройките
...а, това, че сме по-римляни и от Папата, както казва TORMENTOR, си е напълно така, но това си е типичен български признак, който между другото е ясен показател колко сме силни на думи, а как ни няма никакви в делата, как се опитваме да се нагаждаме към нововъведенията, а се губим във времето, и как новите одежди, не са в състояние да скрият грозните ни намерения и ред други болести, които прояждат държавата ни във всяка една сфера...
Публикувано: 21 May 2009 - 03:52 PM
LucaB, в May 21 2009, 03:20 PM, написа:
dimo, в May 21 2009, 07:00 AM, написа:
...
...иначе това с 'измиването на ръцете' може да мине при всеки с импортно куче- и ние можеше да ги вземем с купирани уши- аз обаче не съжалявам, че ги оставихме така- като се замисля май ми харесват повече, въпреки че и купираните уши имат своя чар и придават уникално излъчване на стафа, но това е въпрос на възприятие, с което сме свикнали- просто трябва да си 'подредим' настройките
...а, това, че сме по-римляни и от Папата, както казва TORMENTOR, си е напълно така, но това си е типичен български признак, който между другото е ясен показател колко сме силни на думи, а как ни няма никакви в делата, как се опитваме да се нагаждаме към нововъведенията, а се губим във времето, и как новите одежди, не са в състояние да скрият грозните ни намерения и ред други болести, които прояждат държавата ни във всяка една сфера...
Хе хе хе LucaB кажи коя е "книгата, от която ги преписа тези умни мисли"....

Вход

Горе
Цитиране +