Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#1181 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 May 2009 - 07:25 PM

"Ами Илия,я ми кажи като жена ти ме нарича слаботелесен и т.н... дали ще имаш смелостта да ми кажеш всичките истории дето ме обиждаш тук,че съм Сопол,че съм смешен и будала, в ОЧИТЕ,тук на Созополските изложби?
Ти като си големия мъж,кво - да не си културист,колко тежиш.....30 кг с мокри дрехи?????? :D
Много сте отворени всички,а сте като мишки...изпълзявайте си 2 метра под земята в дупките.............."

...похвално Данчо,похвално... :ab_041: :ab_041: :ab_041:...къде те научиха да говориш такива неща ??? Май се сещам кой...онзи чичко с оранжевото якенце,където се пише света вода не напита,плюе против боеве и тем подобни пък си гледка спокойно,пие кафенце и си пуши цигара...
Пак казвам имам телефон и всички вие ми го знаете,ако има нещо да кажете ми се обадете и ми кажете каквото имате да ми казвате !!! Такива низости използвате само и само да обругаете всички нас,които виждаме нещата под друг ъгъл,че ми се повръща.Това е последното нещо с което се обръщам към теб и тези,които те карат да пишеш глупости.
В нито един момент аз не съм обидил ваше куче,до като вие непрестанно обиждате мойте и чуждите.Вашата система е грозна и подла...ми плюйте,май това ви се отдава най-много !!!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1182 Потребителят е офлайн   rumybo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 07:42 PM

Браво и от нас!!! Страхотни сте! :ft_159:
User's Signature

Качена снимка

#1183 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 07:55 PM

denicc, ми хайде кога да почерпим :beer: ??? Казваш и идваме :af_089: :af_089: :af_089: ...
rumybo,благодаря много :ba_025: !
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1184 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 08:20 PM

Аз знам мен кога ще ме почерпиш..... :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Зругият път обаче ще те изнудвам за снимките.... :md_064: :md_064: :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#1185 Потребителят е офлайн   д-р Светла Колева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 09:37 PM

Първо - ЧЕСТИТО !!! за успехите на ПЕНИ и ЛУКАС ! :flagbg: :flagbg: :flagbg:

И второ: защо изобщо се занимаваш с "чичковите " червенотиквеновченца ? :td_144: :cb_034: те не заслужават внимание...

#1186 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 09:55 PM

Благодаря,Светле! :rc_036: Радвам се,че има хора на този свят,които са добронамерени и споделят щастието ни ! :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#1187 Потребителят е офлайн   tigu_1199 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 11:23 PM

хора ... това е пълна пародия ... американският стафордшир териер не заслужава това....

#1188 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 20 May 2009 - 06:30 AM

Показване на мнениетоdimo, в May 19 2009, 05:22 PM, написа:

Специален поздрав за Тихомир !
Знам, че го харесваш - Sindelar's the Dutchman.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Цитат

tigu_1199
хора ... това е пълна пародия ... американският стафордшир териер не заслужава това....

...няма порода, която да заслужава това .... Качена снимка

Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#1189 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2009 - 11:25 AM

Много жега настана, за малко вода на маймуни се правим :

Качена снимка

Качена снимка

Добре, че си имаме джакузи :ab_041:

Качена снимка
User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#1190 Guest_LucaB_*

Публикувано: 20 May 2009 - 12:54 PM

dimo, страхотни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bf_087: :ft_159:

Цитат

Добре, че си имаме джакузи

... :ac_007: ....и ние си имаме джакузи /най-големия карстов извор в БГ ез. Клептуза/, но се чудя кога ще ги 'изстреляме' да плуват, че още водата е ледена, въпреки горещините навън...... :vd_047: !

#1191 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 20 May 2009 - 08:05 PM

Показване на мнениетоLucaB, в May 20 2009, 04:30 AM, написа:

Показване на мнениетоdimo, в May 19 2009, 05:22 PM, написа:

Специален поздрав за Тихомир !
Знам, че го харесваш - Sindelar's the Dutchman.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Не е лъжа, че ГАЛАНТ кучетата са ми слабост и при все това от 15 години си ги гледаме при нас!
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#1192 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 08:38 PM

Димо, пак сте направили чудесна разходка :dog: ,браво на вас! Беси, вече е започнала да търси хладни местенца,че тези жеги я морят като моите палавници.И ние трябва да започнем да плуваме вече,но още не знам каква ще е първата среща с вировете по нашия край :ad_018: .
User's Signature

Качена снимка

#1193 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 May 2009 - 10:38 PM

Моята си влиза в реката от малка, но тя се учи от старата. Сега вече си влиза сама.
В онова джакузи от снимката, баба Алта скачаше сама и плуваше докато ме хванат дяволите - аз и викам от моста, тя ме поглежда и се обръща. Много го обича в жегите.

Качена снимка

Качена снимка

Едно чудесно 5-месечно кученце - Klara Elegant of Cole, което Manuel Toresa Delicado забра от Сърбия наскоро.
Много е елегантна и си личи, че ще стане хубава кучака, обаче едно нещо ме дразни.
Щом и съдиите от нивото на Торес предпочитат рязаните уши , какво ще правим ние, дето спазваме закона?
User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#1194 Потребителят е офлайн   Kaloyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 10:51 PM

....ми те и без това май май не ви искат у нашиа клуб, режете у сръпско :zz_223: нема протиф :ns22:

#1195 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 20 May 2009 - 10:58 PM

Е сега пък само не разбрах Нанко, защо изтри поста ми в който цитирам и показвам що за човек е Джорданстафчо?
User's Signature

Качена снимка

#1196 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 20 May 2009 - 11:07 PM

Показване на мнениетоdimo, в May 20 2009, 08:38 PM, написа:

Щом и съдиите от нивото на Торес предпочитат рязаните уши , какво ще правим ние, дето спазваме закона?

Приятелю, народа е дал отдавна обяснение на твоят въпрос!

Ние не си гледаме оцапаните долни гащички, а се правим на по-набожни
от Римския Папа и същевременно от Анкарския Ходжа! В случая със купирането
на уши сме "по-напредничеви" от Румънци, Унгарци, Италиянци, Испанци, Сърби и др.!
User's Signature

Качена снимка

#1197 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 May 2009 - 08:00 AM

Аз определено смятам, че в тази насока сме по-напред от посочените държави. Рано или късно една по една и те ще въведът забрана за купирането. Италия май дори бяха въвели за определ период такава забрана.
Не защитавам купирането - ако исках, на Беса щяха да и резнат ушите в Унгария още преди да я взема, и аз щях "да си измия ръцете". Сега като я гледам с уши ми харесва повече, още повече, че нейните естествено си заеха положението, в което са сега. За разлика от някои хора, не съм и чупил хрущялите.

Проблемът за мен е в това, че и съдиите са хора и те си имат слабости. Смятам, че се толерират кучетата с купирани уши, което си е един вид пропаганда на рязането.

Колко са високо класираните стафове с нерязани уши, които можете да посочете ?
Който се сети, нека да пусне снимки !
User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#1198 Guest_LucaB_*

Публикувано: 21 May 2009 - 02:20 PM

Показване на мнениетоdimo, в May 21 2009, 07:00 AM, написа:

Не защитавам купирането - ако исках, на Беса щяха да и резнат ушите в Унгария още преди да я взема, и аз щях "да си измия ръцете". Сега като я гледам с уши ми харесва повече, още повече, че нейните естествено си заеха положението, в което са сега. За разлика от някои хора, не съм и чупил хрущялите.

Проблемът за мен е в това, че и съдиите са хора и те си имат слабости. Смятам, че се толерират кучетата с купирани уши, което си е един вид пропаганда на рязането.

... :ac_007: :ac_007: :ac_007: ама те тези, които чупят хрущялите са 'разбирачи' на породата, пък ти нищо не отбираш :ag_106: - не стига, че са 'разбирачи', ами и словесни терористи се явяват- я го виж как ни залива всички с ЛС, заплашва ни и т.н., не че от това ще се оправят ушите на кучето :ag_204:;
...иначе това с 'измиването на ръцете' може да мине при всеки с импортно куче- и ние можеше да ги вземем с купирани уши- аз обаче не съжалявам, че ги оставихме така- като се замисля май ми харесват повече, въпреки че и купираните уши имат своя чар и придават уникално излъчване на стафа, но това е въпрос на възприятие, с което сме свикнали- просто трябва да си 'подредим' настройките :zz_218: ! Кофтито е, че и съдиите трябва да 'подреждат' настройки, защото си прав, че по принцип се проявява слабост към резнатите ушички!
...а, това, че сме по-римляни и от Папата, както казва TORMENTOR, си е напълно така, но това си е типичен български признак, който между другото е ясен показател колко сме силни на думи, а как ни няма никакви в делата, как се опитваме да се нагаждаме към нововъведенията, а се губим във времето, и как новите одежди, не са в състояние да скрият грозните ни намерения и ред други болести, които прояждат държавата ни във всяка една сфера... :zz_209: ! Ама така е- тарикатлък и бабаитлък- само от това отбира народът, пък после животът сив и скучен... :cool:

#1199 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 03:52 PM

Показване на мнениетоLucaB, в May 21 2009, 03:20 PM, написа:

Показване на мнениетоdimo, в May 21 2009, 07:00 AM, написа:

... :ac_007: :ac_007: :ac_007: ама те тези, които чупят хрущялите са 'разбирачи' на породата, пък ти нищо не отбираш :ag_106: - не стига, че са 'разбирачи', ами и словесни терористи се явяват- я го виж как ни залива всички с ЛС, заплашва ни и т.н., не че от това ще се оправят ушите на кучето :ag_204:;
...иначе това с 'измиването на ръцете' може да мине при всеки с импортно куче- и ние можеше да ги вземем с купирани уши- аз обаче не съжалявам, че ги оставихме така- като се замисля май ми харесват повече, въпреки че и купираните уши имат своя чар и придават уникално излъчване на стафа, но това е въпрос на възприятие, с което сме свикнали- просто трябва да си 'подредим' настройките :zz_218: ! Кофтито е, че и съдиите трябва да 'подреждат' настройки, защото си прав, че по принцип се проявява слабост към резнатите ушички!
...а, това, че сме по-римляни и от Папата, както казва TORMENTOR, си е напълно така, но това си е типичен български признак, който между другото е ясен показател колко сме силни на думи, а как ни няма никакви в делата, как се опитваме да се нагаждаме към нововъведенията, а се губим във времето, и как новите одежди, не са в състояние да скрият грозните ни намерения и ред други болести, които прояждат държавата ни във всяка една сфера... :zz_209: ! Ама така е- тарикатлък и бабаитлък- само от това отбира народът, пък после животът сив и скучен... :cool:

Хе хе хе LucaB кажи коя е "книгата, от която ги преписа тези умни мисли".... :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#1200 Guest_LucaB_*

Публикувано: 21 May 2009 - 06:33 PM

Показване на мнениетоceasar, в May 21 2009, 02:52 PM, написа:

Хе хе хе LucaB кажи коя е "книгата, от която ги преписа тези умни мисли".... :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:

... :zz_231: :ac_007: ...библиотеката ми е завидно голяма, но нека не се хваля, че както ми зададоха умозрителния въпрос, аз с какво си храня кучетата и да не съм милионерка, сега туко виж ме питали аз как си съхранявам, задържам и обгрижвам книгите :ab_041: ! Пък и нали знаеш като почнат да се хвалят какви и как били в онези смътни времена на мутрите, как този скачал на онзи :ab_041: , аз с какво да се похваля как беше по университетите, по прашните библиотеки, как се съхраняват ръкописите от 12-13 век, или как настръхваш когато четеш библията на старогръцки от 9 век и т.н. - ама къде съм тръгнала аз :ac_007: и как ще се котирам, когато нищо не отбирам от тарикатлък и бабаитлък! Изглежда последното е повод за гордост и когато Ейбрахам Линкълн лаконично е възкликнал : Добре, господа, пробвайте тогава с неграмотност., някои взели че го послушали :wf_039: :ac_007: :oh_018: !!!

...а, сега да се похваля за кучовците- през уикенда отиваме на язовир и ще падне едно къпане и плуване :da_005:!

• (239 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни