LucaB, в May 21 2009, 03:20 PM, написа:
dimo, в May 21 2009, 07:00 AM, написа:
Проблемът за мен е в това, че и съдиите са хора и те си имат слабости. Смятам, че се толерират кучетата с купирани уши, което си е един вид пропаганда на рязането.
...
...иначе това с 'измиването на ръцете' може да мине при всеки с импортно куче- и ние можеше да ги вземем с купирани уши- аз обаче не съжалявам, че ги оставихме така- като се замисля май ми харесват повече, въпреки че и купираните уши имат своя чар и придават уникално излъчване на стафа, но това е въпрос на възприятие, с което сме свикнали- просто трябва да си 'подредим' настройките
...а, това, че сме по-римляни и от Папата, както казва TORMENTOR, си е напълно така, но това си е типичен български признак, който между другото е ясен показател колко сме силни на думи, а как ни няма никакви в делата, как се опитваме да се нагаждаме към нововъведенията, а се губим във времето, и как новите одежди, не са в състояние да скрият грозните ни намерения и ред други болести, които прояждат държавата ни във всяка една сфера...
Хе хе хе LucaB кажи коя е "книгата, от която ги преписа тези умни мисли"....

Вход

Горе
Цитиране +
...аз мисля да се забавлявам във водата заедно с тях, така че за фотографче трябва да се навие Илко
!!!
всичката риба в язовира....