Съдия , измамила организатори и 43 ма участници на Националната специалка на Франция .
Браво Светла , този път надмина себе си !!! Така се случва когато си ходил на изложба два пъти в чужбина Сърбия и Македония през 2002 г. ,и не знаеш цената на участие , разходите по пътуванията и трудностите в борба с конкуренцията за да завоюваш дадена титла . Жал ми е за всички участници от цяла Европа.
French Speciality 2009 ** RESULTS CANCELLED **
The bulgarian woman who judged the show on Saturday May,23th 2009 wasn't allowed to do so .... according to the situation the results are CANCELLED ( females class)
http://amstaffworldw...opic.php?t=7986
dimo, в May 25 2009, 09:18 PM, написа:
Ето какво видях в световния амстаф форум :
http://amstaffworldw...c...&highlight=
French Speciality 2009 & International Show Tours
Females was judged by breeder judge Mrs. S. Koleva from Bulgarije ( females ) and Mrs C. Bergundthal ( males ) from Switzerland.
There was an
entries of 134 amstaffs, something to report is that :
you need to win CAC at this speciality show or the Paris show to finish the french title !!
TORMENTOR, в May 26 2009, 11:42 AM, написа:
Angels_staff, в May 26 2009, 09:13 AM, написа:
Това сме го видяли всички или поне тия дето ги интересува!
Ама я веми та ни обясни, каква е връзката на FCI съдииските права
с присъждането на титла САС на националните специализиран изложби?
То бива бива завист, ама туй ващо е извън пътя бе! Нямате ли поне малко срам?
д-р Светла Колева, в May 26 2009, 11:43 AM, написа:
Angels_staff, в May 26 2009, 10:13 AM, написа:
Човешката злоба и завист могат да бъдат безкрайни и ти го демонстрираш великолепно!
Заради твоите интрги аз все още не мога да съдя АСТ на CACIB, но специалката е САС , а за САС ми е дадена цялата трета група мноого, мнооого отдавна!
Спри да излагаш България и Българската кинология пред целия свят, както направи и миналата година, когато ме бяха поканили в Нови Сад и специалка в Задар - Хърватска.
TORMENTOR, в May 26 2009, 11:54 AM, написа:
д-р Светла Колева, в May 26 2009, 10:43 AM, написа:
Човешката злоба и завист могат да бъдат безкрайни и ти го демонстрираш великолепно!
Заради твоите интрги аз все още не мога да съдя АСТ на CACIB, но
специалката е САС, а за САС ми е дадена цялата трета група мноого, мнооого отдавна!
Спри да излагаш България и Българската кинология пред целия свят, както направи
и миналата година, когато ме бяха поканили в Нови Сад и специалка в Задар - Хърватска.
Светле, не обръщай внимание на поредната интрига и продължавай в същия дух!
Е понякога се случва и да успеят с номерцата си и да провалят нечий план, но така е във
живота - НЯМА СТАДО БЕЗ МЪРША! Нали знаеш лафа: "керванът си върви, а кучетата си лаят..."?
Д-р Светла Колева е съдила женските стафове на френската специалка. За да станеш шампион на Франция задължително трябва да изкараш САС на тази изложба или на изложбата в Париж.
Поздравления за гласуваното доверие !!!
Не всеки ден на българин се оказва такава чест . Франция май е страната с най-голям брой раждания на стафчета в Европа.
Забравих да ти благодаря за миналогодишните имейли , който ти разпрати от името на съпругата ми Антоанета Попантонова . по цял свят ,
Този е № 1
Hello,
Why didn't you come to my Bulgarian Specialty - because you are miserable
& coward. Your dogs are coyote ugly and worthless.
Only my amstaffs are the greatest, handsome champions - they have more
than 100 CAC ! You will see what will happened on World & Euro Dog Show -
my dogs will win, that's guarantee !!!
I am the one, who will write the new history of Amstaff breed. You must go
down on your knees, when you see me and my dogs !!!
Antoaneta Popantonova
President of Bulgarian Kennel Club "American Staffordshire Terrier" - BKCAST
owner of amstaff kennel "Angel's staff"
Този е № 2
> Why did not invite me to judge in special AST dog show in Zadar?!
> What organizers you are? How can you invite Svetla Koleva instead of
> me?!
> I am the one which is determining the rules in Bulgaria and Bulgarian
> Federation listen what I am saying!
> I am the greatest, my dogs have more than 100 CAC !!!
> And you are big silly fool and I will spoil your dog show.
> I pay and prevent from judging Svetla Koleva in Novi Sad in april and
> I am going to do the same for your dog show. If you are going to
> invite someone you must invite me!
> I do not care for your stupid dog show, but no one except me will
> judge from Bulgaria!
> You will regret for your choice, from now no one Croatia dog will get
> title in Bulgaria.
>
>
> Antoaneta Popantonova
> President of Bulgarian Kennel Club
> "American Staffordshire Terrier" - BKCAST
> FCI Judge
д-р Светла Колева, в May 27 2009, 05:17 PM, написа:
bulldogmen, в May 26 2009, 08:38 PM, написа:
Светле,а случайно да имаш снимки от изложбата ? Сигурно е имало доста хубави кучета и изложбата е протекла доста оспорвано като се има на предвид броят им. На мен лично ми е доста интересно,ако имаш време опиши как се чувстваше сред толкова кучета и на теб лично какво ти е направило впечатление ! Благодаря ти предварително !

С най-голямо удоволствие ще споделя с вас инфото и снимките, които имам , но след като се прибера.
Светле , възползвау се от услугите на този пост за да не върнеш на организаторите похарчените пари за твоето "съдене" .
LucaB, в May 30 2009, 07:37 AM, написа:
...хайде малко да Ви разведря, както и да Ви поуспокоя като пусна нещо встрани от темата, но пък свързано с пишещите тук, които нерядко са ставали мишена на 'странни' люде и още по-странните им писания! Та, ако продължават да Ви безпокоят, просто позвънявате на 42 111 42
и от там идват да си ги приберат...
!