Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 05 August 2009 - 02:46 PM
To няма спор, че таткото е разкошен
Публикувано: 05 August 2009 - 06:58 PM
Публикувано: 06 August 2009 - 12:06 PM
Здравейте ... най-добрата храна за кучета е Guiss Can...стига да успеете да я намерите...
Публикувано: 08 August 2009 - 04:49 PM
Публикувано: 08 August 2009 - 04:51 PM
Публикувано: 08 August 2009 - 09:25 PM
Спродед мен храната е добра, даже много добра !!! В нея няма царевица, пшеница и други подобни евтини напълнители, които ще откриеш във всички храни от "висок клас". Съдържанието на протеин е почти два пъти по-високо от останалите храни, като протеина не идва от соя, а от месо/риба, и кучетата го усвояват. Все пак за млади животни едно такова високо съдържание на протеин малко ме стряска, но няма данни да е навредило на някого.
Публикувано: 09 August 2009 - 12:43 AM
Ще изпреваря с отговора. Кученцето се казва E - ARIS OF VALDY MOR
Майка: Breta von Pelia; баща: Hades of Angel's staff
Въпрос: Не ви ли обясниха от клуба, че като отрежете ушичките на кученцето, то няма да може да участва на изложби и няма да може да се използва за развъждане?
Само питам. Иначе по принцип бебето изглежда чудесно така, ушите са купирани много добре според моите виждания.
Публикувано: 09 August 2009 - 11:53 AM
Не искам да бъда крайна или груба, но след първата си среща с председателката на клуба решихме , че нямаме толкова нерви, търпение и разбиране .....................Не съм обидила кучето на никой, че да търпя някой да го прави с мойто.............
Предполагам, че всички разбрахте пестеливите ми думи.....................
Пожелаваме успехи и победи по изложби на всички и много търпение с ръководството на БККАСТ в България!!!!!

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 09 August 2009 - 12:06 PM
Публикувано: 09 August 2009 - 12:24 PM
Предполагам, че всички разбрахте пестеливите ми думи.....................
Пожелаваме успехи и победи по изложби на всички и много търпение с ръководството на БККАСТ в България!!!!!
Пак е пресилила нещата..
Хич да не ви пука, кученцето ви изглежда страхотно. Пускайте повече снимки, а Jay - вие пускайте на братчето му Хектор.
Публикувано: 09 August 2009 - 01:24 PM
Не съжеляваме, защото кучето така ни харесва много повече - въпрос на мнение. След като няма изгледи за нормална комуникация няма да има и развитие в диалозите....изложбите и развъждането.
Както казвате и вие намират се и други алтернативни решения с които поне няма да се нервираме НАДЯВАМ СЕ!
Благодаря на всички за разбирането и хубавите думи! Радвам се че мислите така!

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 09 August 2009 - 01:41 PM
Само демонстрация! Значи ако си запиша кучето у сръбско, резна му ушетата, няма да има проблем да заплождам БГ кучки, така ли излиза? Гледам и тук в този форум, примерите и шампионите дето пускате, м че те само с кълцани уши бре?!?! Яяя вземете и вие се разберете ЗА или ПРОТИВ!

Публикувано: 09 August 2009 - 03:17 PM
Колкото до изложбите - за съжаление това е масова практика в последно време и доста започва да се държи на това. Младите кучета с купирани уши не се класират добре в страните, където има такава забрана. У нас също има, но какно видяхме не се спазва. Ако се спазваше на едно от морските специалки имаше едно съвсем малко куче от Сърбия, което е трябвало да бъде дисквалифицирано според мен на това основание. Това обаче не се случи...
За управата на БККАСТ не ми се говори просто. Обширна и необятна тема. Определено обаче не са от тези, които обичат конкуренция и ако може да я няма ще е супер. Ето това е пак по български. Останалото няма да го коментирам, не защото нямам думи, а защото си има вече отделна тема за това. Освен тази причина тук все пак не е клубен форум, а сме се събрали любители на тази порода и всеки, които я обича е добре дошъл, пък включително и те - роководството и членовете на БККАСТ.
Аз също се надявам да видя повечко снимки и информация за малките сладури.
Публикувано: 09 August 2009 - 04:01 PM

Вход

Горе
Цитиране +