Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 13 August 2009 - 09:26 PM
Дано да съм ти полезен със следващите няколко примера :

Ch. ROYAL COURTS Tipit Z Calvin
IMPORT USA
born : 10th June 2003
colour : red / white
height : 48,5 cm
weight : 29 kg
hips : OFA good
elbow : OFA normal
ataxia : clear
titles : Interchampion, Slovak Champion

JCh. Sindelar's Best Man
MPORT USA
born : 5th May 2007
height : 52 cm
weight : 32 kg
hips : OFA good
elbow : 0/0
titles : Czech Junior Champion
Czech Champion
Champion of Montenegro

Ch. Trailblazing The Hilltops
MPORT USA
born : 13th February 2004
height : 52 cm
weight : 32 kg
hips : "A" (at the age 4 years)
elbow : 0/0 (at the age 4 years)
health : OFA hips, elbow, patela, heart
Penn Hip
titles : AKC Champion
Champion of Slovakia
Swedish Champion

Ch. SYDNEY Tipit Z Hanky
born : 30th June 2006
height : 51 cm
weight : 31 kg
hips : 0/0 ("A" - excellent)
elbow : 0/0 (normal)
titles : Czech Champion
Czech junior Champion
Danish Champion
Club Winner 2008
National Winner 2008
Публикувано: 14 August 2009 - 09:15 AM

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 14 August 2009 - 10:49 AM

мойте момичета са вече на 6 месеца обаче започвам да се притеснявам за тях.тъй като когато ги взех ми казаха че не мога да видя майката понеже била злобна и може да ме нападне като види че и взимам кучетата а само на снимки съм видяла майката и бащата фактически,не знам дали да чистокръвни кучета.аз не искам куче с родословие или такива неща.просто ми е интересно.така или иначе си ги обичам и ги приемам каквито ще да са.просто дали някой има снимка на женски амстаф на около 6 месеца?едната ми сладурана наподобява повече на питбул в момента а другата...не знам и аз.малко по висока е,с едни странни клепнали уши,а не като сестра си.не знам какво ще се получи.дано да се окажат и двете все пак амстаф.това ми е любимата порода от многооооо години.реших да си взема женски понеже повече слушат и съм голям почитател на женските кучета попринцип.

Публикувано: 14 August 2009 - 12:24 PM
Публикувано: 14 August 2009 - 04:08 PM
Не изглежда никак слаб на снимките, много си е добре младежа.
Не се опитвай да го угояваш, че може да му докараш някоя беля. Бързия растеж води до неправилно съотношение на мускулна маса и тлъстини от една страна, и на кости от друга страна. Костната система не е подготвена да понесе прекалената маса. Същото важи и за ставите и сухожилията, които се натоварват извънредно от голямото тегло.
Докато расте е по-добре да е под нормалното тегло, отколкото да го надвишава.
Публикувано: 14 August 2009 - 04:17 PM
може ли калция да навреди на кучето ако е повече или то го изхожда и няма проблем?
естествено говорим в процеса на растеж..
Разликата между лекарството и отровата е единствено в дозата !
Ветеринарите, особено от старото поколение, едно си знаят и едно си баят - на малките кучета трябвало да се дава калций.
Дали ще е калций, дали ще е друга добавка, тя следва да се дава само ако нейното количество в храната на животното е недостатъчно. Ако си го храниш с читава храна не е нужно да му се дава допълнително калций. Има и изключения - ако поради някаква причина конкретното животно има нужда от повишена доза от тази съставка, но това трябва да се установи /дали чрез изследване, дали чрез диагностициране на характерно заболяване/ , а не просто да се предписва определено количество, само и единствено на база възрастта на животното.
Публикувано: 14 August 2009 - 09:51 PM

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 15 August 2009 - 09:34 AM
качи им някоя обща снимка ако са излезли хубаво..

Публикувано: 15 August 2009 - 09:35 AM

Публикувано: 15 August 2009 - 09:36 AM

Тъкмо щях да напиша същото ...

Публикувано: 15 August 2009 - 09:38 AM

Ето още малко снимчици на Арис!

Кой му е рязал ушите ... с тази малка глава и тези големи уши е заприличало на заек...Нищо лично ама трябва да скъсате дипломата на доктора...
Може да са му наистина малко големички. После като му се оформи главата ще седят добре - ПРЕДОЛАГАМ