Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 30 September 2009 - 07:52 PM

Публикувано: 30 September 2009 - 08:19 PM
Арис и Хектор :) по фамилия Валдимор

http://vbox7.com/play:2fbe2e82
Що не затрихте звука на туй ценно клипче бре момчета, сега кат ви чуят
приказките ония от сектата, ше ви заклеймят за вовеки веков !!!

Нас тия от сектата не ни бъркат......И без това вече сме заклеймени....А и живеем в свободна държава, плюс това не е лошо да знаят какво мислят новичките, относно ХОРСКАТА ПРОСТОТИЯ! Да са живи и здрави всички, който казват каквото мислят и вярват в Бог, а другите да ГНИЯТ в сектата - вовеки веков АМИН!!!

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 30 September 2009 - 10:17 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 30 September 2009 - 10:22 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 30 September 2009 - 10:23 PM

E това не ми беше хрумвало....ама има хляб в това.....

Подозирам обаче, че проблема май е в цвета на косата разправят, че изглаждал успешно мозъчни гънки....

Както казва един български класик: "Колко мъка има по този свят Боже..."
Публикувано: 01 October 2009 - 09:12 PM

И имаме зрител РАЗпознал точният резултат....Моля след предаването да се обади в редакцията, за да уговорим получаването на наградата си....

Аз лично се радвам, че този форум е толкова четен.....

Публикувано: 02 October 2009 - 11:47 AM

Всяка прилика с други лица да се счита за случайна

Публикувано: 02 October 2009 - 09:32 PM
#1868 Guest_LucaB_*
Публикувано: 03 October 2009 - 10:04 AM
различни видове официални и частни документи /протоколи/, които имат по смисъла на чл.106 от НПК значението на веществени доказателства. Интересно е как в хода на изследването на документите се откриват признаци, носители на информация за обстоятелствата на извършеното престъпление. Еййййй, много експертизи на фалшиви документи има бе- калиграфска, белегоописателна, графометрична и т.н. Ама знаеш ли какво ми е най-интересно, как доказват един документ кога е издаден - луминисцентен анализ във видимата и инфрачервената зона на спектъра, микроскопски методи, фотографски и т.н. И източниците на информация в хода на едно разследване са много интересни, фото-, видео- и киноснимки те били много ефективен метод! Така де, Вие ми пълните главата с чалга- клипове, нека и аз малко напълня Вашата!

Хайде време е за пробуждане....

Публикувано: 03 October 2009 - 03:55 PM
различни видове официални и частни документи /протоколи/, които имат по смисъла на чл.106 от НПК значението на веществени доказателства. Интересно е как в хода на изследването на документите се откриват признаци, носители на информация за обстоятелствата на извършеното престъпление. Еййййй, много експертизи на фалшиви документи има бе- калиграфска, белегоописателна, графометрична и т.н. Ама знаеш ли какво ми е най-интересно, как доказват един документ кога е издаден - луминисцентен анализ във видимата и инфрачервената зона на спектъра, микроскопски методи, фотографски и т.н. И източниците на информация в хода на едно разследване са много интересни, фото-, видео- и киноснимки те били много ефективен метод! Така де, Вие ми пълните главата с чалга- клипове, нека и аз малко напълня Вашата!

Хайде време е за пробуждане....

Добре, добре, информирали сте се за методите за получаване на информация за времето на извършване на престъплението. На мен пък лично ми е по- интересно как получават информация за извършителя на престъплението чрез изледване на косвените източници на информация, тъй като те реално не същестуват на това място, но се възпроизваждат чрез анализ на конкретната обстановка, т.е. определя се всяко едно действие на извършителя. Определяне на пол, възраст, номер на обувки, дефект на крайник, пломба на зъб, плешивост, прегърбеност, счупен нокът, та дори и бременност само от една празна стая, с леки изменения в средата, си е направо изумително :) за да продължа мисълта Ви ;) Аз лично от криминалистическите експертизи уважавам най- много дактилоскопната, виждал съм как се прави, бях приятно изненадан, как мастилото изчесва от папиларните линии чак след седмица :)
#1870 Guest_LucaB_*
Публикувано: 03 October 2009 - 05:05 PM

...всичко виждам, всичко знам..

Публикувано: 03 October 2009 - 05:42 PM