Цитат
Цитат
Такова ограничение има в скандинавските страни, Германия, мисля в Холандия и Белгия,
Чехия и още няколко "баш европейски" старани, между които е и България. Световните сили
при Ам Стафа като Сърбите и Хърватите, обаче купират и хич не им дреме. Руснаци и Румънци
също не подържат общоевропейското схващане по-повод на некупирането. Аз също мисля, че
"ние не трябва да сме по-набожни от Римския папа" и да вземаме прибързани решения по-този
проблем, но все пак такова е решението на националния клуб в нашата мила и родна страна!
Твърде много ограничения, изследвания, тестове и какво ли още не се налагат напоследък... :(
Това за некупирането, не е наложено от Националният Клуб, а от БРФК, която пък се съобразява с изискванията на МФК!
....ами така е, много ограничения ни се налагат в последните години, с някои съм съгласна, с други не, но това е положението- ЧЛЕНСТВОТО Е ДОБРОВОЛЕН АКТ, никой не ни задължава ;), ако не ни устройва, никой и не ни задържа :- ;) ;D
Ето стигнахме дотам, докъдето си и мислех че ще ни доведе този въпрос. Тези другите, споменати от мен държави и
техните федерации не са ли членки на ФЦИ или поне не са ли в договорни отношения с нея, а пак позволяват купиране?