Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 04 February 2009 - 12:50 PM
Кучето е получено от два наистина добри екземпляра!
Бен Хур съм имал честа да видя два пъти на живо, а на Алабама
съм и бил хендлер на една изложба в Пловдивския панаир преди време.
Бащата на Бен Хур и майката на Алабама са същи брат и сестра, само че от
различни кучила. HARRY & PELIA de Mandraka са деца на Int.Ch.Sindelar's SHANE &
Ch.NALIN Szalai's. Инбридингът тук е 2/2 на брат и сестра ХАРИ/ПЕЛИЯ. Жив и здрав!
Публикувано: 04 February 2009 - 02:51 PM
Цитат
Третия в Европа -Ch.Ben Hur Elegant of Cole D.O.B. 01.06.2004
CH SCG, Multi JChSCG, Euro Dog Tulln V3, R.BIS, BIS III, Junior BIS,2xBOG, 5xBOB, CACIB, 3xR.CACIB, 9xCAC, 9xPRM
Само за едно ще трябва да те поправя пич! БЕН ХУР е собственост на своите производители
Зоран Ранчич - ЦОЛЕ и неговата жена Зорица. Те живеят и развъждат в гр.Смедерево (Сърбия)...
Публикувано: 04 February 2009 - 04:25 PM
Публикувано: 09 February 2009 - 12:16 AM
BEBE : GALAXY LS- PUPРY BIS !
MLADI : DRAZENOV PAS NEKI
INTERMEDIA : REXTON LONG STEP
ZRELI : POWER LONG STEP
SAMPIONI : TEX MEX BENNY ROCK SIRMILAND
CACIB : REXTON AKA LAPI
Това са мъжките :->) :->) :->)!За женските инфото е само това !
Sweety King of Rings CACIB

:->) :->) :->)Много хубава кучка !
Май е имало и българско участие,ако някой има инфо да напише нещичко ! :blink:
Публикувано: 09 February 2009 - 11:52 AM
Цитат
Цитат
Такова ограничение има в скандинавските страни, Германия, мисля в Холандия и Белгия,
Чехия и още няколко "баш европейски" старани, между които е и България. Световните сили
при Ам Стафа като Сърбите и Хърватите, обаче купират и хич не им дреме. Руснаци и Румънци
също не подържат общоевропейското схващане по-повод на некупирането. Аз също мисля, че
"ние не трябва да сме по-набожни от Римския папа" и да вземаме прибързани решения по-този
проблем, но все пак такова е решението на националния клуб в нашата мила и родна страна!
Твърде много ограничения, изследвания, тестове и какво ли още не се налагат напоследък... :(
Това за некупирането, не е наложено от Националният Клуб, а от БРФК, която пък се съобразява с изискванията на МФК!
....ами така е, много ограничения ни се налагат в последните години, с някои съм съгласна, с други не, но това е положението- ЧЛЕНСТВОТО Е ДОБРОВОЛЕН АКТ, никой не ни задължава ;), ако не ни устройва, никой и не ни задържа :- ;) ;D
Над всякакви общи предписания има върховенство на Закона в съответната държава- в България са забранени със закон козметичните операции на животни без медицинско предписание!.
Твърде много текстове им нагали и ограничения.....че и изследвания даже..Се едно става въпрос за нещо друго не за правила за чистопородно развъждане на расови кучета!
Ами генетично предавани болести - дисплазии, атаксия ,щитовидна , сърдечните..твърде много ограничения ли ??Че и тестове за характер даже трябвало...
Ми режете им ушите .Не правете тестове и изследвания.Карайте го като в 19 век.Кой ви пита дали сте или не сте съгласни .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 09 February 2009 - 12:04 PM
Цитат
което не означава АБСОЛЮТЕН КВАДРАТ! А, относно значението
на формата за движенията на кучето, няма какво да ти обяснявам!
Какво ли съм седнал да обяснявам точно на теб, ти нали всичко знаеш... ;D
Квадратен формат знаеш ли какво ознава бе алоу..за движенията..и изобщо.Това да не ти е копи и пейст на известни кучета и бляля .

Публикувано: 09 February 2009 - 01:04 PM

Ало КАКО, айде ходи да даваш акъл другаде! :(
Не си никак интересна и мисля, че е по-добре за теб да
не четеш темата, защото много се изнервяш и ще вземе да
стане нещо. Не ща да съм отговорен за трусове в здравето ти!
Само "копи" и "пейст" мога с компа, за това и така правя! Ха, ха, ха... :yahoo:
Публикувано: 09 February 2009 - 02:59 PM

Ами то има доста развъдници с "истински" кучета, но ти сам трябва да избереш
нещо и ако искаш някой от нас да си каже мнението пусни инфо за комбинацията от
която си харесал кученце и вече всеки ще си каже личното мнение. Ти може би харесваш
едни кучета, аз пък други, трети човек - сигурно още по-различни. Сам си реши какво те радва...
#236 Guest_LucaB_*
Публикувано: 09 February 2009 - 09:24 PM

;D...и докато още съм на Белградска вълна, като се сетя за някои 'интелигентни прояви' на изложбата, не мога да пропусна да поздравя Димитричка с това парче :sviruka: - 'е..... тъпия сюжет ;D' явно знае, че животът е 'радост и тъга ^_^'
http://vbox7.com/play:98e2a459
Публикувано: 09 February 2009 - 10:00 PM
Публикувано: 09 February 2009 - 10:04 PM
Цитат
Благодарение и на теб ,ам стафът започна да навява на чалга.