Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 05 December 2009 - 06:08 PM
Обаче семейството-клуб не спират да ме изумяват с простотиите си :
"ВАЖНО За да се определи кучето от определена порода то ТРЯБВА ДА ИМА FCI РОДОСЛОВИЕ"
Как великата г-жа FCI съдия и развъдчик го реши, че на мен нещо не ми е ясно ?
Все пак да не забравяме, че тя е Федерацията и кой е по-по-най експерт.
Публикувано: 05 December 2009 - 07:39 PM
Обаче семейството-клуб не спират да ме изумяват с простотиите си :
"ВАЖНО За да се определи кучето от определена порода то ТРЯБВА ДА ИМА FCI РОДОСЛОВИЕ"
Как великата г-жа FCI съдия и развъдчик го реши, че на мен нещо не ми е ясно ?
Все пак да не забравяме, че тя е Федерацията и кой е по-по-най експерт.
ми така е
Ако някой има стаф с родословие от AKC да го кастрира, щото не е от породата и да си вземе истински от FCI

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 05 December 2009 - 08:00 PM
Пробвахме е тая храна тяхната М..... , за нищо не става, хем е купихме тук в Германия не му дадах целя чувал дори!!!

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"
Публикувано: 06 December 2009 - 07:25 PM
Публикувано: 06 December 2009 - 08:08 PM
ми поразгледай форума..видиш ли,без да искаш може и да видиш някое и дргуго куче от тази порода
А иначе и аз съм се чудела за това,което написа roughdog... а как стои въпроса със двойно регистрираните кучета тези с AKC и с FCI родословие,какви са впрочем - пит или стаф?

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 06 December 2009 - 09:25 PM
Напоследък не пускаш никакви снимки
от разходки и други мероприятия за две и
повече кученца от породата Ам Стаф Териер!
Я виж ние как се разбихме днес от ходене с двама
представители на "Торментор" кенъл, един старец и една
девойка. Яко ходене падна в калта, но разходката си струваше...
Публикувано: 06 December 2009 - 11:56 PM
Публикувано: 07 December 2009 - 09:14 AM
Страх ме беше от "кака" бре, та затуй се сдържах от сечене!
когато се пресели в домът на моят приятел и градски - Искър, аз вече нямах думата...
Публикувано: 07 December 2009 - 01:08 PM
Илко, недей така
Публикувано: 07 December 2009 - 04:05 PM
Страх ме беше от "кака" бре, та затуй се сдържах от сечене!
когато се пресели в домът на моят приятел и градски - Искър, аз вече нямах думата...
Ех тая страшна "кака" бре...
Майтапа настрана ама и Блейд и Галка се готини.
Тишо Блейд ли беше с теб в Попово тази година или аз се бъркам нещо?
Публикувано: 07 December 2009 - 04:06 PM
Аз вече съм им забрамил физиономиите на моите приятели Лукчо и Пени....айде дано скоро ни зарадвате поне със снимки.
Публикувано: 07 December 2009 - 10:20 PM
Любовта е парадоксална - най-великото съзидателно, хуманно, вселенско чувство, но и най-разрушително; поради тази причина не би трябвало да битува в себични егоцентристи, защото тя е духовна, а те винаги са комерсиални. Тяхната т.н. любов е лъжовна. Когато се опиташ да я направиш концентриран израз на математическо действие, тя умира именно защото е подвластна на чувствата, а не на математическата логика.
p.p. Когато един човек вече три пъти ти е повторил колко е честен, пази се. Честният човек не афишира това, честността за него е морален еталон на поведение в живота му, а горделивостта е успеха на комплексаря.
Публикувано: 07 December 2009 - 11:21 PM
Любовта е парадоксална - най-великото съзидателно, хуманно, вселенско чувство, но и най-разрушително; поради тази причина не би трябвало да битува в себични егоцентристи, защото тя е духовна, а те винаги са комерсиални. Тяхната т.н. любов е лъжовна. Когато се опиташ да я направиш концентриран израз на математическо действие, тя умира именно защото е подвластна на чувствата, а не на математическата логика.
p.p. Когато един човек вече три пъти ти е повторил колко е честен, пази се. Честният човек не афишира това, честността за него е морален еталон на поведение в живота му, а горделивостта е успеха на комплексаря.

Вход

Горе
Цитиране +