Има много вярно в това което казваш. "Изложбената" кинология е съсипала доста породи и продължава да го прави, за съжаление.
Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 16 January 2010 - 10:30 PM
Има много вярно в това което казваш. "Изложбената" кинология е съсипала доста породи и продължава да го прави, за съжаление.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 January 2010 - 02:10 AM
Да не би да нямате време за форума и породата от
гледане на "перла", "листопад", "незабравима" и другите
супер готски сериалчета, произ2водство на южните ни съседи?
Публикувано: 20 January 2010 - 11:06 AM
Публикувано: 20 January 2010 - 11:07 AM
Тишо, пак правиш лоши работи - само снимка без коментар. Недей така !
Сега да гадем ли или да те помолим за инфо
Публикувано: 20 January 2010 - 06:59 PM
Публикувано: 21 January 2010 - 09:53 AM
Ще ми бъде много интересно да видя нейно поколение. Надявам се скоро и това да е факт.
Публикувано: 21 January 2010 - 10:11 AM
Ще ми бъде много интересно да видя нейно поколение. Надявам се скоро и това да е факт.
И на нас ще ни е интересно да видим с какви ли бебета ще ни дари, но поне за сега не го очакваме!
Публикувано: 21 January 2010 - 01:16 PM
Бил е купен от развъдник в Старазагора без родословно дърво.За мен няма значение дали е чистокръвен защото много го обичам и е найдобрият ми приятел,но все пак искам да чуя вашите мнения относно външният му вид !

на 2 години

на 4 години
Публикувано: 21 January 2010 - 03:40 PM
Бил е купен от развъдник в Старазагора без родословно дърво.За мен няма значение дали е чистокръвен защото много го обичам и е найдобрият ми приятел,но все пак искам да чуя вашите мнения относно външният му вид !
http://img149.images.../dsc00066ye.jpg
http://img705.images...i/dsc00220u.jpg
http://img194.images...us/i/1111fp.jpg
toshle, ще ме извиняваш но това куче е далеч от истината! Демек, може и баба му да е била стаф,
ама то горкото не прилича на това за което го представяш. Нека ти е живо и здраво, но моля ти се недей
мисли че имаш стаф. Гледай на него като на някое питоподобно куче и продължавай да си го гледаш и обичаш...
Публикувано: 21 January 2010 - 06:06 PM
Форумът е за това да се образоват хората,
да показват кучетата си и да чуят мнението на
другите за тях. А пък, ако вие лично не приемате
мнението ми - ОК. Просто преди да постнете някакви
снимки на кучето си и да зададете въпрос се замислете
дали няма да станете за смях със това и всичко ще е наред...
Публикувано: 21 January 2010 - 06:10 PM
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето и няколко полеви фотки на нащо Лейди "КАРМАЗЪ КЪЗ" от днеска...
Публикувано: 21 January 2010 - 07:23 PM
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето и няколко полеви фотки на нащо Лейди "КАРМАЗЪ КЪЗ" от днеска...
Абе вие тва куче постоянно на повод
ли го държите?
Публикувано: 21 January 2010 - 07:41 PM
Тихомире,таз' Кармазъ извади задни ъгли
Публикувано: 21 January 2010 - 10:40 PM
ли го държите?
Колега, в момента тука при нас снега е дълбок 50-60 см, а и аз живея в самия център на града!
Тъй че не мога да си позволя лукса да разхождам кучетата си пуснати. А пък местните "кинолози" знаят,
че дори предпочитам за разходка малките часове на денонощието, щото имам цяла банда със стафорширчета...
Тихомире,таз' Кармазъ извади задни ъгли
За съжаление тази "актриса" от сериала САКЪЗ не ги знае ония специални номера с катеренето по дърветата!
Прикачени снимки
Публикувано: 22 January 2010 - 01:35 PM
Форумът е за това да се образоват хората,
да показват кучетата си и да чуят мнението на
другите за тях. А пък, ако вие лично не приемате
мнението ми - ОК. Просто преди да постнете някакви
снимки на кучето си и да зададете въпрос се замислете
дали няма да станете за смях със това и всичко ще е наред...
Само не разбрах защо се дзериш на човека! Така ли се учат хората, във форума, обясни му нормално, не е нужно да му натрапваш очевидното! Ако си няма родословие не е стафордшир, знаем мението на болшинството, не ни е нужно да го напомняте постоянно! За да му го подарят на човека и да не му знае произходя, ясно че не е това, ама не е и отнова "горкото", което ти го изкарваш! Говоря ти на ТИ, защото с такива изказвания не печелиш уважението ми. Или май от много разходки със стафчетата си си загубил човещината! Робувате си вие на вашите предрасъдици, сърдите се на разни клубове и организации, че отхвърлят кучетата ви, а вие какво правите- същото. С тва изказване "горкото" много точки загуби! Сигурно гледаш кучета от повече време от колкото аз съм на тоя свят, ама да наречеш едно здраво, красиво и обичано куче "горко"... язък за реномето ти! Аз бих се извинил на човека, ама не знам, аз не бих му казал и такива думи, сигурно проблемът си е мой! Ама докато не ужаважаш другите и те теб няма да те уважават- пак мой си проблем. toshle хич да не ти пука кво ти говори, гледай си кучето, съжалявай всеки, за когото тва да робуваш на порода и на външност е най- ценното!
Публикувано: 22 January 2010 - 02:04 PM
ще дойдете и вие на моята...
Не бих дошъл и на вашата, не се интересувам от изложбена кинология! Имате право за някои неща, но не съм съгласен със цялостния замисъл на кинологията, нека си я има, нека си спорат за красота. Но нека си въведът и физически изпитания, да го кажа "гейм тест" , макар това да е нещо съвсем различно в една друга среда. Но и тук може да намери приложение, с малко по- различен смисъл, селектирайте си, но не мързеливи и безволеви кучета, нищо че са 100% по стандарт. Психиката е от страшно голямо значение, поне за мен, не може така да се заклеймяват за "помияри" кучета, които нямат красиви уши! Красивите уши водят до дисплазия и сърдечни пороци! Предпочитам кучето ми да прави 2 часа въдичка и да прилича на парцал след това, вместо да му отрежа ушите, за да угодя на някои схванат съдия!

Вход

Горе
Цитиране +