Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#2681 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 11 February 2010 - 01:43 PM

Слушай Джей, тренирай го Хектор да изкачва стълби, да катери наклонен терен и да бяга в пясък. Дита имаше фронт, който няма да ти описвам, с тренировки се пооправи доста. Главата му иначе е просто перфектна, този тип глава ми е любим, но трябва да се поработи малко за поразширяване на фронта и за изправяне на лапите. Пускам 2 снимки на фронт на АСТ - едната е на испанско бебе, което за мен е образец за отличен фронт, а другата е на Афродита на 8 месеца - пример за кривене на лапите навън. Хубавото е, че с много тренировки фронта може да се оправи значително, но генетичният потенциал не трябва да се пренебрегва.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2682 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2010 - 02:04 PM

Ако можеш да му измайсториш количка която да прикачаш към нагръдник и да я тегли,ще е много добре за лапите,но се боя че няма да можеш напълно да корегираш фронта.Гена си е ген както каза Весела 5 .При доста породи се среща този проблем.Затова има развъдчици и развъдчици.Ако имах стаф и бях решил да развъждам едва ли сем.Попантонови биха ми били модел за подражание.
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#2683 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2010 - 02:05 PM

Цитат(grisha @ Feb 10 2010, 08:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето едни дългоочаквани снимки на братчето на Арис - хубавеца Хектор af_089.gif af_089.gif af_089.gif

Кученцето има симпатична глава, да е живо и здраво на собствениците си! smile.gif

Цитат(Vesela_5 @ Feb 11 2010, 07:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Bluray_dog @ Feb 10 2010, 10:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(grisha @ Feb 10 2010, 10:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето едни дългоочаквани снимки на братчето на Арис - хубавеца Хектор af_089.gif af_089.gif af_089.gif

Според мое лично мнение,това ще
да е най-доброто мъжко куче във
форума и не само! ae_085.gif

Ти май изобщо не чуваш петела обаче ;) Хектор е много красиво куче, наистина. Невероятна глава и изражението е много добро. Но, ако беше наследил и фронта от майка си Брета, цена нямаше да има. За съжаление фронта му е същия като на баща му, криви лапите навън, това е специален селектиран от Angel's staff ген от който НЯМА оттърване, егати.

Весе, не се връзвай на интригантите в темата и оставяй без коментар постчетата им! tb_195.gif

Хектор наистина има интересна глава и изражение, но за съжаление проблемиа в лапичите е очеваден! ae_085.gif
Много си права за това, че това е генетично унаследен от "великата" му баба, чрез татко му. Какво да се прави,
кръвта на вода не става са казали мъдрите стари хора и отърване от това няма и няма да има във тази "селекцийка"...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#2684 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2010 - 02:46 PM

Цитат(TORMENTOR @ Feb 11 2010, 02:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(grisha @ Feb 10 2010, 08:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Кученцето има симпатична глава, да е живо и здраво на собствениците си! smile.gif

Цитат(Vesela_5 @ Feb 11 2010, 07:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ти май изобщо не чуваш петела обаче ;) Хектор е много красиво куче, наистина. Невероятна глава и изражението е много добро. Но, ако беше наследил и фронта от майка си Брета, цена нямаше да има. За съжаление фронта му е същия като на баща му, криви лапите навън, това е специален селектиран от Angel's staff ген от който НЯМА оттърване, егати.

Весе, не се връзвай на интригантите в темата и оставяй без коментар постчетата им! tb_195.gif

Хектор наистина има интересна глава и изражение, но за съжаление проблемиа в лапичите е очеваден! ae_085.gif
Много си права за това, че това е генетично унаследен от "великата" му баба, чрез татко му. Какво да се прави,
кръвта на вода не става са казали мъдрите стари хора и отърване от това няма и няма да има във тази "селекцийка"...

Торменторе,смешно е.Нима забрави времето
когато точно тази баба побеждаваше и блестеше
из Европа,а ти....просто стоеше и гледаше. tb_195.gif

#2685 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2010 - 03:13 PM

Аз също считам, че може да се поработи по фронта на кучето и сега си му е момента. Може да се промени много в това отношение, но определено не може всичко. Няма да стане и като с магическа пръчка, но си заслужава да се опита. Може да се промени и кривенето на лопичките навън, но това също не е панацея. както се казва гена си ген и това ще се унаследява.
Да не забравяме обаче, че съвършени кучета няма, няма и как да се пръкнат, щото в направата им участват хора... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Последно една молба към потребител Bluray_dog - ако има какво да казваш за кучета, казвай, но в последно време ми прави впечатление, че подчертано търсиш конфронтация с пишещите тук. Вярно това не е явно, а е доста скритичко - къде с ехидни подмятания, къде с прикрит сарказъм... Добре дошли са всички тук, включително и привърженици на "носителите на правата за породата", защото ни обединява едно нещо много по-силно от различията - любовта към породата АСТ, но няма да се превъне този подфорум в арена на дрязги и обиди под каквато и да е форма. Важни са кучетата, а не хората! Приемете го като молба!
User's Signature

Качена снимка

#2686 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 11 February 2010 - 03:22 PM

Абе да ти кажа, верно че доста биеше по европата... tb_195.gif

Но, има нещо което не беше съвсем етично в цялата работа! ea_103.gif

Да речем, че тя и покойният и брат са участвали на 40 изложби в
чужбина, ако им разгледаме оценъчните листа ще се натъкнем на доста
фрапиращ факт. Сигурно на половината ще фигурира подписа на един и същ
съдия, а именно германецът Ортлиб Лотари. Да преследваш един и същи съдия из
Европа не ми се вижда красиво, а и не говори за класа и спортменство. Ти как мислиш?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2687 Потребителят е офлайн   grisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2010 - 04:19 PM

af_089.gif af_089.gif af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"

#2688 Потребителят е офлайн   LucaB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2010 - 06:17 PM

Цитат(TORMENTOR @ Feb 11 2010, 03:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурно на половината ще фигурира подписа на един и същ
съдия, а именно германецът Ортлиб Лотари. Да преследваш един и същи съдия из
Европа не ми се вижда красиво, а и не говори за класа и спортменство. Ти как мислиш?

... gk_164.gif спомнете си с респект станалата прословута в полите на Витоша фраза, излязла от невинната детска уста: 'папкаш ли, папкаш, чичко Ортлиб'' !

ae_085.gif grisha , пак извади хубави снимки! Поздрави!
TORMENTOR, а при Вас снегът направо буди страх- като гледам свикнали сте ab_041.gif !
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
FACEBOOK

#2689 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2010 - 06:27 PM

Простено му е на Тишо, че не дава снимки. То в този сняг трудно се придвижва човек, камо ли и да снима.
Като гледам каква партина се прекарали очевидно са му хванали цаката на снега.... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#2690 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 05:13 PM

Цитат(Vesela_5 @ Feb 11 2010, 08:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Права си, Рой също има кръв от Angel's staff и има проблеми с фронта. Като малък си личаха много повече, от известно време, тъй като и аз започнах да се занимавам по- сериозно с тренировки, започна да поизправя лапите и да отваря повече гърдите, но завинаги ще си остане тови дефект. Но важното е, че като цяло има шанс за подобрение, с правилните методи, благодаря ти и за примерите, които даде по- напред за корекция, аз също бих приложил някои от тях :)

#2691 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 06:13 PM

Цитат(roughdog @ Feb 13 2010, 06:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Права си, Рой също има кръв от Angel's staff и има проблеми с фронта. Като малък си личаха много повече, от известно време, тъй като и аз започнах да се занимавам по- сериозно с тренировки, започна да поизправя лапите и да отваря повече гърдите, но завинаги ще си остане тови дефект. Но важното е, че като цяло има шанс за подобрение, с правилните методи, благодаря ти и за примерите, които даде по- напред за корекция, аз също бих приложил някои от тях :)

ab_041.gif
Да,найстина може да има проблем при тях.
Интересно е обаче,че кучето не е родено
пряко в развъдника,за да се обвинява той.
Защо не обвиняваш развъдчика от който
закупи кучето си? ea_103.gif
Интересно,също че дядото - Озирис пък има
перфектни лапи - защо ли? ab_041.gif
Явно генът Ангелс стаф е много силен,та
за това Озирис също имаше криви лапи?

#2692 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 06:50 PM

Цитат(Bluray_dog @ Feb 13 2010, 04:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(roughdog @ Feb 13 2010, 06:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ab_041.gif

Ясно ми е, че ти тук най- много ги разбираш, най- големия си, ще те помоля да не се обръщаш директно към мен, както аз вече не го правя към теб! НЕ ме кефиш, хич, директно ти го казвам! Ако намираш нещо насочено към теб, че да ме съдиш, знаеш къде да си завреш упреците! Никой не обвинявам, а констарирам, но ти не еднокрано си доказал, че не разбираш какво се има предвид, не знам пък, може и аз да не изказвам достатъчно на високо ниво, че да отговарям на твоето! Но искрено те моля, не се обръщай към мен, нямаш ми симпатията, нито споделям мненията ти, колкото и ГЕНИАЛНИ да са те! Айде моля те, да не съществувам за теб, както аз не чета твоята "манна небесна", недей чети и ти моите думи! Нe знам за кой път ще го кажа- взех си куче от родословни родители без родословие, не от развъдни, не от развъдчик, а от грешно заплождане! Но типичното за теб е да не четеш много много, добре е малко да поосмислиш преди да ТВОРИШ. Пак те съветвам- най- добре- не се занимавай с мен, грам не съм ти привърженик!

#2693 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 13 February 2010 - 09:28 PM

Ти обаче май изобщо не разбираш, че никой не обвинява развъдчиците. Тук изтъкваме само факти, защото трябва да бъдем обективни спрямо кучетата. И аз както виждаш, визирам и недостатъците на собственото си куче, без да ги крия. Защото това се нарича отговорност към породата. Иначе се нарича "Kennel blindness" - http://www.topsfield...l_blindness.htm
А Озирис наистина беше изключително добро мъжко куче, което за съжаление успя да произведе само едно поколение.
И още - този "ген" не се нарича Енджъл'с стаф, а идва още от кучетата на Цоле, Сърбия.
Никой никого не е нападал, за да се появиш ти и да го защитаваш. Получава се като гузен - негонен бяга.

#2694 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 09:43 PM

Весе, недей да си толкова откровенна спрямо "носителите на..." ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ...да не се чудиш после защо си анатемосана като нас ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif !

п.п. Анубис,Ози (R.I.P). хубави кучета...ама защо толкова млади си отидоха...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#2695 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 09:45 PM

Цитат(Vesela_5 @ Feb 13 2010, 10:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ти обаче май изобщо не разбираш, че никой не обвинява развъдчиците. Тук изтъкваме само факти, защото трябва да бъдем обективни спрямо кучетата. И аз както виждаш, визирам и недостатъците на собственото си куче, без да ги крия. Защото това се нарича отговорност към породата. Иначе се нарича "Kennel blindness" - http://www.topsfield...l_blindness.htm
А Озирис наистина беше изключително добро мъжко куче, което за съжаление успя да произведе само едно поколение.
И още - този "ген" не се нарича Енджъл'с стаф, а идва още от кучетата на Цоле, Сърбия.
Никой никого не е нападал, за да се появиш ти и да го защитаваш. Получава се като гузен - негонен бяга.

Весела,ходя по киноложки мероприятия от преди години,
когато се интересувах жарко от положението на животните
тук в България.Идваха доста и различни животни,с доста и
различна кръв.Тогава обаче,имаше повече фенове,имаше
повече средства.Нямаше световна криза,нямаше Евро...
Хората ходеха,цените бяха достъпни,имаше и повече
развъдна дейност.Смешно обаче ми става,когато всички решават,
че еди кой си му е виновен за кучето или за нещо по-него.
Ами има лесно - обвиняваш развъдника директно.
Както в случая пък още по-смешно е пък да имаш кръв от въпросен
развъдчик в 3-4 пояс,и отново да обвиняваш НЕГО,а не ПРОИЗВОДИТЕЛЯ
на животното ab_041.gif
Всичко е строго индивидуално.Не може всички да са перфектни,
не може всички да са идеални.Нима на вън произведените
кучета са по-добри?Нима са на по-достъпни цени спрямо качеството
в България?Изключително ме радва факта,че още 3-4 развъдника нови
са регистрирани при амстафовете и се надявам,да започнат работа!
Нека има амбициозни хора,на които найстина им се работи
за доброто на породата.И нека,когато правят всичко възможно,за доброто
й не се намират подобни хора,които изливат куп обиди по тяхната работа
и труд толкова лесно из интернет пространството.
Поздрави!

#2696 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 09:49 PM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Защо ли си мисля,че само избрани развъдници ще развъждат в България... ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ей не ме късай от смях ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif някой не плюе, а показва колко мърсотия има,айде със здраве и успех в конспирацията ! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif И относно цените в съседна нам страна има хубави кучета впъти с по ниска цена и също с много добро качество...нима не е така !? Тук цените са над 1000 евро в определени развъдници...
User's Signature

Качена снимка

#2697 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 09:49 PM

Цитат(grisha @ Feb 11 2010, 05:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
af_089.gif af_089.gif af_089.gif

Гришата,тоя пич е страхотен.
ae_085.gif

#2698 Потребителят е офлайн   grisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 10:22 PM

Цитат(LilTed @ Feb 11 2010, 12:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(snooop @ Feb 11 2010, 10:16 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ab_041.gif ab_041.gif

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

"Господи, помогни ми да простя на враговете си, защото тия копеленца вообще не го заслужават!"

#2699 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2010 - 11:22 PM

Тишо, помниш ли когато беше фен на клуба ? ab_041.gif
И Кича беше със своя Оскар на тази специалка на която присъствахме аз,ти и Весела... smile.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2700 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 February 2010 - 11:32 PM

Илко, за себе си лично - много добре я помня! smile.gif

Ама я питай Блурей догчето, може и то да е било там... ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

• (239 Страници) +