Според мое лично мнение,това ще
да е най-доброто мъжко куче във
форума и не само!

Ти май изобщо не чуваш петела обаче ;) Хектор е много красиво куче, наистина. Невероятна глава и изражението е много добро. Но, ако беше наследил и фронта от майка си Брета, цена нямаше да има. За съжаление фронта му е същия като на баща му, криви лапите навън, това е специален селектиран от Angel's staff ген от който НЯМА оттърване, егати.
Права си, Рой също има кръв от Angel's staff и има проблеми с фронта. Като малък си личаха много повече, от известно време, тъй като и аз започнах да се занимавам по- сериозно с тренировки, започна да поизправя лапите и да отваря повече гърдите, но завинаги ще си остане тови дефект. Но важното е, че като цяло има шанс за подобрение, с правилните методи, благодаря ти и за примерите, които даде по- напред за корекция, аз също бих приложил някои от тях :)

Да,найстина може да има проблем при тях.
Интересно е обаче,че кучето не е родено
пряко в развъдника,за да се обвинява той.
Защо не обвиняваш развъдчика от който
закупи кучето си?

Интересно,също че дядото - Озирис пък има
перфектни лапи - защо ли?

Явно генът Ангелс стаф е много силен,та
за това Озирис също имаше криви лапи?
Ясно ми е, че ти тук най- много ги разбираш, най- големия си, ще те помоля да не се обръщаш директно към мен, както аз вече не го правя към теб! НЕ ме кефиш, хич, директно ти го казвам! Ако намираш нещо насочено към теб, че да ме съдиш, знаеш къде да си завреш упреците! Никой не обвинявам, а констарирам, но ти не еднокрано си доказал, че не разбираш какво се има предвид, не знам пък, може и аз да не изказвам достатъчно на високо ниво, че да отговарям на твоето! Но искрено те моля, не се обръщай към мен, нямаш ми симпатията, нито споделям мненията ти, колкото и ГЕНИАЛНИ да са те! Айде моля те, да не съществувам за теб, както аз не чета твоята "манна небесна", недей чети и ти моите думи! Нe знам за кой път ще го кажа- взех си куче от родословни родители без родословие, не от развъдни, не от развъдчик, а от грешно заплождане! Но типичното за теб е да не четеш много много, добре е малко да поосмислиш преди да ТВОРИШ. Пак те съветвам- най- добре- не се занимавай с мен, грам не съм ти привърженик!