Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 28 February 2010 - 01:07 AM

Публикувано: 28 February 2010 - 01:49 AM

Ами като нямаш место у вас има лесно бре, изнасяш се със стоката на палатка!

Не се притеснявам за тебе, барим си сръчен с теслата и триона. Ще сковеш и колиба...
Публикувано: 28 February 2010 - 10:42 AM

Публикувано: 01 March 2010 - 03:17 PM
Баща - Ch SE, PL Woodforest AZ EZ Perfect Ten (Florida Kennel, Полша)
&
Майка - Ch RU, BY, MD Santa Fastwater (Fastwater Kennel, Украйна)
http://forum.dog.bg/...111#entry776111
Публикувано: 01 March 2010 - 06:53 PM

Тишо, до колкото си спомням едно човече беше отправило критики към този развъдник

Хубаво е да се взимат нови кучета, да се развиваме въпреки трудностите, пред които сме поставени . Аз лично ще изчакам още малко, пък защо да не си взема следващия път един "американец" ...
Публикувано: 01 March 2010 - 07:21 PM

Тишо, до колкото си спомням едно човече беше отправило критики към този развъдник

Хубаво е да се взимат нови кучета, да се развиваме въпреки трудностите, пред които сме поставени . Аз лично ще изчакам още малко, пък защо да не си взема следващия път един "американец" ...
Интересен развъдник със интересни животни!

Какви критики могат да бъдат отправени точно
към този кенъл??
Публикувано: 01 March 2010 - 09:04 PM

Интересен развъдник със интересни животни!

Какви критики могат да бъдат отправени точно
към този кенъл??
Ето те и теб

Ако трябва да сме точни,аз изказах недобро мнение относно кучетата на развъдника.Критики много,написала съм ги в клубния форум и сам можеш да ги видиш ( я,да ги видим )
Песът лично на мен не ми харесва.Мое мнение,че има прекалено малка глава за такова мощно тяло.Една идея по-широка кратуна и щеше да е идеален

ПС. А какво става с учебника/книгата ти с мъдрости? Аз още не съм забравила и си я очаквам

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 01 March 2010 - 09:25 PM
Разби ме с това си изказване!!!

Ти си родна родена специалистка просто!

Типит З Ханки е може би най-добрия и известен
развъдник из цял свят,но щом мислиш така!

Публикувано: 01 March 2010 - 09:34 PM

Луд ли си да обръщаш внимание на такива като "неосъзнатото" от морето?

Всеки е свободен да си приказва какво иска, още повече пък такива смешковци!

Ти кажи кога планираш да дойде американче у Велинградско, там е истината - знаеш...

Shadow for the Land Shark Shooter
http://i387.photobuc...509992_9335.jpg
Това Деяново производство е доста кораво бичме, но не е моят идеал за класическли Ам Стаф Териер!

Публикувано: 02 March 2010 - 10:20 AM
Публикувано: 02 March 2010 - 11:24 AM

"...родна родена специалистка...'' това пък какво трябва да значи?

В момента Хана няма кучета,които да са конкурентноспособни на големи киноложки форуми...

Какво ще кажете за това момче Am. Ch. Ten. Geordi La Forge (Quiz) ? Той е покрило и SCHH 1-2 и IPO3
Има в родословието си Fraja Ec Diamond In The Ruff

Прикачени снимки

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 02 March 2010 - 05:58 PM

Can. Ch. Olmar Royal Black Knight Ruler of the Rings "Tony"
Хм, доста интерсно Олег Недоситково куче си изнамерил Илко!

От кои родители е, че в интертес на истината ми е убягнало до сега?

Този също е интересен Теодора, отличен резултат в послушанието и защитата - браво!

SchH II не е майтапчииска работа, за да се постигне трябва доста труд и постоянство от страна
на кучето и водача. Изпитът SchH II е по-големия и завиден резултат от IPO 3, поне лично за мене...
Публикувано: 02 March 2010 - 07:03 PM

"...родна родена специалистка...'' това пък какво трябва да значи?

В момента Хана няма кучета,които да са конкурентноспособни на големи киноложки форуми...

Какво ще кажете за това момче Am. Ch. Ten. Geordi La Forge (Quiz) ? Той е покрило и SCHH 1-2 и IPO3

Сега смяваш ли да прочетеш книгата му? Аз все още съм на мнение, че ако напише няма да я прочета! За мен едни от най- добрите са SbigStaff и момчетата и момичетата са им по- компактни и атлетични, аз лични харесвам такива. Не ми допадат много топарлачета като Shadow for the Land Shark Shooter!