Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 18 May 2010 - 10:56 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 18 May 2010 - 11:21 AM

Защо си мисля , че и преди имаше регистрация в този форум ,още преди да заплодиш кучката си?И снимки си и пускал тук

Между другото тук има правила , запознай се с тях и тогава реши дали имаш място в него с твоите писания.Още повече , че от една твоя обява личи , че ще продьлжиш да заплождаш кучката си.
Цитат
Преглед на обявите от ........
Очаквано разгонване началото на август търся мъжки тъмно кафяв АСТ ..да бъде едър и чистокръвен
Обявата е пусната на 14 май и същото това кученце е на снимките

Глобален мод: Тъй като клубният ви модератор не е на линия, аз поемам наблюдението на темата. Ще трия всички постове, рекламиращи неродословни кучила, снимки на такива кучила и т.н.
Публикувано: 18 May 2010 - 12:02 PM
floda, в 18 May 2010 - 09:50 AM, написа:
От всичко изписано и каченото родословие на мъжкото куче за което твърдите че е заплодило вашата женска,която няма родословие на мен едно не ми е ясно-защо собственика на родословното куче участва в подпомагането на появата на обяви от рода на продавам АСТ-200лв.
Поне ако правилно съм разбрала,в родословието се вижда кой е собственика и той би трябвало да се изолира от вашите среди,въобще ако присъства-естествено ако описаното в постовете на Флода е вярно.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 18 May 2010 - 12:19 PM
floda, в 18 May 2010 - 11:06 AM, написа:
какво правиш... Моля те, какви ги вършиш? Знаеш ли колко такива "АСТ"-та има по кашони на животинския за същите пари?... Ама, човек, защо създаваш живот без да имаш нужните знания?
Направо не мога да повярвам... можеш да използваш интернет, но не бръкна в търсачките за да прочетеш "развъждане" или нещо от рода...
Къде ще отидат тези малки, в чии ръце, какви стопани ги чакат?
Въобще, ЗАЩО изобщо заплоди женската?
Какви хора има, Господи, спри ме. И после гледаме снимки на кучета обезобразени по най-жесток начин, като онази на питбула, залят с киселина.
е, по-добре да останат пет човека във форума, отколкото да се напълни с такива като теб.
http://forum.dog.bg/...showtopic=31378

Чау - кучето, близнало небето...
#3008 Guest_floda_*
Публикувано: 18 May 2010 - 12:34 PM
Публикувано: 18 May 2010 - 12:38 PM
floda, в 16 May 2010 - 08:38 PM, написа:
ами като не знаеш произхода и нямаш легитимен документ, това че го считаш за АСТ си е само в твойте си представи и само можеш да излъжеш някой незапознат. ;-)
отделно виждам че сте заплождали с някакъв, който не го знам какъв е но щом е Валди Мор, то те правят доста конфекция, вероятно и няма никакви оценки.... Не знам на какво разчитате чесно, някой ви казал че еди какво си ала-бала на вас ви неудобно да го питате... ала бала.... все приказки без покритие . . ., а очаквате ние да ахкаме и охкаме . . е нема как да стане, преди да се вземе куче се проучва внимателно, и ако избереш да е без документи, то после не пишеш и спориш по форуми дето държат на документите, щото тук ората не са расли у саксия, ОК?
Публикувано: 18 May 2010 - 12:41 PM
floda, в 18 May 2010 - 12:39 PM, написа:
Човек, какво значи "да се надяваме"??? Късно е да "се надяваме", остава само да се молим да случат на отговорни стопани, които са малко... Иди виж в под-форума "Без дом" колко народ молят и викат за помощ и колко пито-подобни има от изолатори измъкнати...
...късно е да търсиш мнение за това дали е АСТ, трябваше да питаш преди да направиш белята...
Ами ако попаднат на някой идиот и после пак ще чуем по новините "Питбул ухапа дете?", макар че нито пит-бул нито АСТ като порода няма да са виновни... Ами ако попаднат на някой който ще го фичне в задния двор на верига и ще се кефи на това че кучето му е "дзвер"? Ами ако просто го изхвърлят, защото ще им писне? Ами ако ще го пуснат за разплод като теб, и после малките бам в кашона? Или в гаража да се бие с бездомните за нечий кеф?
...ама как не ги мислите тези неща ПРЕДИ да пуснете женските за разплод...

Публикувано: 18 May 2010 - 01:12 PM
Furia_S, в 18 May 2010 - 12:46 PM, написа:
Защо да ги мислят ?!? Това изисква усилия. Пък и виж, че се "надява"....
floda, така и така си направил глупост, поне не продължавай ! Дали си си направил родословие или не, не ме интересува, просто не продължавай!

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 18 May 2010 - 01:25 PM
DessyD, в 18 May 2010 - 01:17 PM, написа:
Furia_S, в 18 May 2010 - 12:46 PM, написа:
Защо да ги мислят ?!? Това изисква усилия. Пък и виж, че се "надява"....
floda, така и така си направил глупост, поне не продължавай ! Дали си си направил родословие или не, не ме интересува, просто не продължавай!
Деси, подкрепям.
floda, човек, имам болно куче произведено от някой като теб. Не ми е за парите които давам по ветеринари, но го гледам осма година как се мъчи и ако щеш ми вярвай - МНОГО ми се иска да намеря този, който го е произвел да му видя очите... само че ме е страх че няма да се сдържа и ще му ударя един-единствен шамар. Знаеш ли, не мразя определен човек, но ето този, който е произвел моя инвалид - бих го ударила, честно. Заради неговата глупост, алчност и безотговорност, заради безсънните ми нощи, заради всичките операции, заради болката която понася кучето ми, заради ужаса от мисълта че с всичките тези болежки най-вероятно моето куче няма да живее дълго, колкото и да му треперя...
Ти, преди да създаваш малките, не помисли ли че те може да не са най-здравите кучета на света?...
И не ти ли хрумна че може да ги обричаш тях и стопаните им на много сериозно изпитание?... Или само кинти са ти били в главата?
Добре, късно е да го обсъждаме... Но поне сега се спри...
Вместо да будалкаш купувачите как майката била АСТ се моли да им намериш свестни стопани на малките, да им треперят, да ги гледат и да ги възпитават, и не ги лъжи хората, че и пари им искаш... Че и не са два лева като сума.
Съжалявам, но смятам че стопаните на женските носят 90% процента от отговорността за малките. за това бащата хич не ме интересува - той ако нямаше женска фиданки няма да пусне, няма как да има бебета уж "АСТ"-та.

Публикувано: 18 May 2010 - 05:44 PM
floda, в 18 May 2010 - 10:39 AM, написа:
Като няма пари да си купи куче някой, да си вземе малка сладка рибка и да си я гледа в буркан от компот. Тъпотия. Който няма пари да си вземе куче, от къде ще намери пари за да го гледа. Или няма проблем все някоя коричка ще му подхвърли или малко огризки от вечерята си. Ако въобще нещо знаехте или разбирахте г-н/г-жо нямаше да плодите нещастни създания. Достатъчно ги има по улиците и градинките.
Публикувано: 18 May 2010 - 08:52 PM
lidiya, в 18 May 2010 - 03:49 PM, написа:
Абсолютно съм съгласна с това. Купуването на кучето е НАЙ-МАЛКИЯТ РАЗХОД! След това идват сериозните харчове. За отглеждането на един американски стафоршир териер са нужни средно 800-1200лв годишно само за храна, още към 250лв годишно за обезпаразитяване (външно всеки месец и вътрешно на всеки 3 месеца.) Отделно нашийници, поводи, играчки, добавки! Какво прави това? Ако не можеш да събереш 500лв за куче, кой гарантира, че после ще можеш да го гледаш.
Не можеш да храниш амстафа с Педигри, ще го съсипеш! Не можеш и да не го обезпаразитяваш и да го оставиш с глистите и кърлежите! Кучето живее средно 10 години! 10 години трябва да даваш тия пари, за да го отлеждаш като хората, с възрастта парите даже стават повече. Да не говорим за ветеринарните посещения, те са най-страшният и непредвидим разход!
Публикувано: 19 May 2010 - 07:42 PM
У НАС ПОПОЛНЕНИЕ!

17 МАЯ У НАС РОДИЛИСЬ ДЕТКИ!
8-МАЛЬЧИКОВ
1-ДЕВОЧКА!
Поздравляю,Бианка!!!

Публикувано: 19 May 2010 - 09:00 PM

2. Виждам, че се е разиграл спор, от който става ясно, че някои потребители може би не са запознати с правилата на подфорума 'Американски Стафордшир Териер', а именно: тук не се толерира нечистопородното развъждане и всяка раклама на това, пък била тя и скрита, е забранена! Всички максимално добре сте се постарали да обясните как подобни безотговорни експерименти създават поредните кандидати за Сеславци /

Публикувано: 20 May 2010 - 09:14 PM