Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 10 June 2010 - 09:00 PM
floda, в 07 June 2010 - 06:58 PM, написа:
Не си мисли, че казваш нещо, което вече не сме чели, или което вече не е било казано от някой, който не разбира как стоят нещатата. Нямам претенции да разбирам също, но кучето ти не е чист стаф, не мога да разбера и за какво се напъваш?! Гледай си кучето, външният вид не е изобщо важен, това животно носи нещо много повече от това. Развивай него, отдай се на възпитание и тренировки, стига претендира какво е и какво не е стаф. И за да не кажеш, че те нападам, имам куче с много сродно родословие на това, което си постнал, аз си му казвам стаф, но нямам легитимно родословие, т.е. черно на бяло, кучето ми не е стаф. Макар да е превъзходен представител, нямам ли хартийката, нямам породата! Обаче на мен не ми трябва породата, на мен ми трябва кучето! Замисли се, поздрави!
#3063 Guest_floda_*
Публикувано: 10 June 2010 - 09:53 PM
#3067 Guest_floda_*
Публикувано: 10 June 2010 - 10:13 PM

Публикувано: 10 June 2010 - 10:38 PM
Докога ще търпим този човек floda? Докога ще четем тъпите му мнения и опитите му да са прави на остроумен? Докога в темата за АСТ ще присъстват лисици? Докога ще търпим несвързаните и неграмотни писаници на въпросния? ДОКОГА?????

ПС.АСТ с Английски булдог или Дог от Бордо...какво ще се получи ли? Отговор: поредните "помяри" (както ти сам казваш за кучета,много по-класни от твоето

ПС.2.Ако вкараш това куче най - много да ти се изсмеят

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 10 June 2010 - 10:49 PM

Стана ми интересно,кои са тези "провиснали" кучки дето уж са с родословие,пък са по-грозни от твоята.Дай да ги видим,че аз лично не се сещам...хем известни,хем грозни...пак се филмираш

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
#3072 Guest_floda_*
Публикувано: 10 June 2010 - 10:50 PM

Публикувано: 11 June 2010 - 12:00 AM
floda, в 10 June 2010 - 07:58 PM, написа:
Е няма граници човешката простотия. Как ще докажете, че детето ви се е родило, ако няма акт за раждане?! И що за простотия, че всички кучета с родословия ходят на изложби?! Има пет, брийд и шоу клас. И как пък се извъдихте такъв специалист. Айде докарайте си кучето на следващата специалка и да видим. То това: моето гардже си е най-рошаво го знаем всички. Въпроса е дали е гардже или кукувица. Изложбената кариера на едно куче Шоу клас не започва от 2-годишна възраст, тогава е в средата на изложбената си кариера. Горкото Ви куче попаднало на такъв стопанин като Вас. Е от такива "разбирачи" като Вас се получава така, че да се иска забрана на тази прекрасна порода.
Публикувано: 11 June 2010 - 10:42 AM
floda, в 10 June 2010 - 08:55 PM, написа:

Я да си спомним кой имаше мерак да запложда "чистокръвен АСТ внос от Англия"

Публикувано: 20 June 2010 - 10:25 PM

Публикувано: 22 June 2010 - 10:00 PM