Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#3061 Guest_floda_*

• Група: Гости

Публикувано: 10 June 2010 - 03:10 PM

:rc_036:

#3062 Потребителят е офлайн   roughdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 June 2010 - 09:00 PM

Показване на мнениетоfloda, в 07 June 2010 - 06:58 PM, написа:

Абе вие тука само за родословия говорите човека си взел куче найстина хубаво но веднага се започва за родословието ами ако нямаше родословие нямаше да е стаф ли.,,,, и нямаше да е хубаво ли родословието ли прави кучето хубаво колко сте смешни разбирачи били само тук., познавате породата на кучето когато разберете че има родословие но като гледам кои влизат тук ми е ясна работата.

Не си мисли, че казваш нещо, което вече не сме чели, или което вече не е било казано от някой, който не разбира как стоят нещатата. Нямам претенции да разбирам също, но кучето ти не е чист стаф, не мога да разбера и за какво се напъваш?! Гледай си кучето, външният вид не е изобщо важен, това животно носи нещо много повече от това. Развивай него, отдай се на възпитание и тренировки, стига претендира какво е и какво не е стаф. И за да не кажеш, че те нападам, имам куче с много сродно родословие на това, което си постнал, аз си му казвам стаф, но нямам легитимно родословие, т.е. черно на бяло, кучето ми не е стаф. Макар да е превъзходен представител, нямам ли хартийката, нямам породата! Обаче на мен не ми трябва породата, на мен ми трябва кучето! Замисли се, поздрави!

#3063 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 09:53 PM

ами то и аз това казвам на мен не ми трябва родословие аз искам кучето да ми харесва а не някаква хартиика а това че някой си мисли че хартииката е породата аз мога да кажа че това е някаква фантасмагория и голяма измама ., аз съм сигурен че ако вкарам на някоя изложба едно от малките които съм показал по горе ще кажа и кое от тях това кученце дето е копие на майката та ако го вкарам под чуждо име смисъл го представя за др куче като се договоря с някой от тея развъдчиците и го вкарам на състезание нали говоря когато се развие като стане поне на 2 год ще им събере всички купи или незнам там какви неща са щото не ходя по изложби 100% съм сигурен . та за това говоря кучето е важно не хартииката щото неможе и някоя помия която има легитимно родословие но е грозно като смърта и нищо нестава от него да ходи по изложби и да печели незнам си какво а всъщност е пълен боклук .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3064 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 09:57 PM

ето за това куче говорех ако го вкарам след време на изложба какво се случва. но аз харесвам др в кучетата но няма значение. :ba_025:

#3065 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 10:01 PM

ето това са майката и синът.

#3066 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 10:04 PM

ето това са майката и синът.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3067 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 10:13 PM

та ако тая женска не е стаф аз ще сваля от нета една или две с родословие незнам на кого са но гледах в нета ами то все едно е помиярка едната а пък др няма ама нищо общо с тая порода цялата провиснала и двете са с родословие та за какво говорим и др примери има имаше в нета аз по напред някаде бях споменал за един македонец с една женска ми тя 90% си беше булдог та ако такива кучета са АСТ значи заблудата е много голяма за хора който гледат/ хартииката родословието/ а не кучето и докато има балъци ще има и мошеници . :ea_103:

#3068 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 10:18 PM

и още нещо не си правя реклама на кучето аз харесвам др куче от кучилото това просто прилича на тея от изложбите като цветове . :ba_025:

#3069 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 10:38 PM

ДО МОДЕРАТОРА И АДМИНА на сайта:
Докога ще търпим този човек floda? Докога ще четем тъпите му мнения и опитите му да са прави на остроумен? Докога в темата за АСТ ще присъстват лисици? Докога ще търпим несвързаните и неграмотни писаници на въпросния? ДОКОГА????? :eg_033: :eg_033: :eg_033:

ПС.АСТ с Английски булдог или Дог от Бордо...какво ще се получи ли? Отговор: поредните "помяри" (както ти сам казваш за кучета,много по-класни от твоето :zz_020: )
ПС.2.Ако вкараш това куче най - много да ти се изсмеят :ab_041: иначе обичай си ги,грижи се за тях,ама не се излгай с такива твърдения :md_064:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#3070 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 10:42 PM

:db_046: :af_089: :ab_041:

#3071 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 10:49 PM

Абе на теб ти е смешно,ама на мен ми е по-смешно :ag_106: :ag_106: :ag_106:
Стана ми интересно,кои са тези "провиснали" кучки дето уж са с родословие,пък са по-грозни от твоята.Дай да ги видим,че аз лично не се сещам...хем известни,хем грозни...пак се филмираш :ac_007:
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#3072 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 10:50 PM

Да лисица позна кръстоска е междо лисица и чакал от такива умници като тебе страда породата която не прави разлика междо болонка и пинчер е за това не бих си купил куче от БГ защото има много родословни помиикоито даже не приличат на люлинска помярка ама са с родословие :af_089: :zb_050: :zz_223:

#3073 Guest_floda_*

Публикувано: 10 June 2010 - 10:58 PM

Не е нужно да свалям от нета кучета и да плювам по тях щтото не ми е работа ами вие самите си знаете за кои кучета говоря които от всякаде са провиснали и са на един от развъдчиците в българия.

#3074 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 12:00 AM

Показване на мнениетоfloda, в 10 June 2010 - 07:58 PM, написа:

ами то и аз това казвам на мен не ми трябва родословие аз искам кучето да ми харесва а не някаква хартиика а това че някой си мисли че хартииката е породата аз мога да кажа че това е някаква фантасмагория и голяма измама ., аз съм сигурен че ако вкарам на някоя изложба едно от малките които съм показал по горе ще кажа и кое от тях това кученце дето е копие на майката та ако го вкарам под чуждо име смисъл го представя за др куче като се договоря с някой от тея развъдчиците и го вкарам на състезание нали говоря когато се развие като стане поне на 2 год ще им събере всички купи или незнам там какви неща са щото не ходя по изложби 100% съм сигурен . та за това говоря кучето е важно не хартииката щото неможе и някоя помия която има легитимно родословие но е грозно като смърта и нищо нестава от него да ходи по изложби и да печели незнам си какво а всъщност е пълен боклук .

Е няма граници човешката простотия. Как ще докажете, че детето ви се е родило, ако няма акт за раждане?! И що за простотия, че всички кучета с родословия ходят на изложби?! Има пет, брийд и шоу клас. И как пък се извъдихте такъв специалист. Айде докарайте си кучето на следващата специалка и да видим. То това: моето гардже си е най-рошаво го знаем всички. Въпроса е дали е гардже или кукувица. Изложбената кариера на едно куче Шоу клас не започва от 2-годишна възраст, тогава е в средата на изложбената си кариера. Горкото Ви куче попаднало на такъв стопанин като Вас. Е от такива "разбирачи" като Вас се получава така, че да се иска забрана на тази прекрасна порода.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3075 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 10:42 AM

Показване на мнениетоfloda, в 10 June 2010 - 08:55 PM, написа:

Да лисица позна кръстоска е междо лисица и чакал от такива умници като тебе страда породата която не прави разлика междо болонка и пинчер е за това не бих си купил куче от БГ защото има много родословни помиикоито даже не приличат на люлинска помярка ама са с родословие :af_089: :zb_050: :zz_223:

Я да си спомним кой имаше мерак да запложда "чистокръвен АСТ внос от Англия" :ab_041: с АБ или ДБ...и май породата страда от точно от такива като теб :db_046:
User's Signature

#3076 Потребителят е офлайн   LucaB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 01:36 PM

Показване на мнениетоfloda, в 10 June 2010 - 10:18 PM, написа:

и докато има балъци ще има и мошеници . :ea_103:

Уф, че точно си го казалКачена снимка! Като изключим това, всичко друго изречено си е Качена снимка! Стига вече Качена снимка!

Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
FACEBOOK

#3077 Потребителят е офлайн   nesh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 03:47 PM

Качена снимка

www.manjifik.in.rs
Качена снимка

#3078 Потребителят е офлайн   nesh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2010 - 10:49 PM

Cac - Becej - Judge : Lebreth Catherine

Chanel Shining Field - CAC,BOB, R.BOG
Качена снимка

www.manjifik.in.rs
Качена снимка

#3079 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2010 - 10:25 PM

Cestitke,nesh! :ba_025:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#3080 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2010 - 10:00 PM

Ей тука да ви покажа едно черно петно :ab_041: :ab_041: :ab_041: .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (239 Страници) +
  • « Първа
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема