roughdog, в 29 October 2010 - 09:00 AM, написа:
Здравейте, колеги, отдавна не съм писал тук, но забелязвам, че нещата се развиват добре! Гледат се все по- качествени и екстравагантни представители на АСТ. Забелязах колко красив е станал Лукас, поздравления, също не мога да отбележа личните си симпатии към момичето на Vesela_5, което е най- красивото женско стафче, което съм виждал, искрени поздравления! Пускам и 2 снимки на Рой. Имам и следния въпрос, предстои тази събота и неделя- 30-31. 10 в Международен панаир Пловдив CAC и CACIB, та искам да попитам дали някой има информация ще има ли амстафове и кога ще бъдат оценявани те? Благодаря ви!
Благодарим ти искрено за комплиментите.

Изложбите в събота и неделя са под егидата на БРКС, много ме е яд, че няма да успея да отида. Защото ще има състезание по Weightpull, за пръв път в България! Ще се тегли професионална количка и ще има категории, участието е безплатно! Само трябва да си носите нагръдник.
Относно всичко, което каза Калоян. Аз всеки път се потрисам все повече и повече.. Същият случай беше станал и с Артемида. Беше дадена и след 4 месеца излязоха с нова цена от 3000лв и убийствен договор за съсоственост. Който е имал вземане даване с ейнджълсите знае какво имам предвид. Или с други думи казано - не обръщайте гръб и не се навеждайте, защото ще усетите я нож, я нещо друго изотзад. Хаха!
Съветвам всички, гледайте си кучетата с любов, радвайте им се, защото живеят много кратко време, грижете се за тях, и не си избивате комплексите чрез тях. Кучето е било и винаги ще бъде НАЙ-добрият приятел на човека..