Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 15 February 2009 - 04:18 PM
Имаме заснети и клипчета, но тях малко по късно ще пусна.... ;) ;) ;) ;) ;)

Публикувано: 15 February 2009 - 05:13 PM
Янко благодаря за снимките и за топлото посрещане в студения Пловдив :palec:!Дано тези срещи са по чести и да се събираме повечко американци,че стига само сънища ;)!Някой трябва да вземе отношение в тази посока ;D ;D ;D ;D ;D!
Публикувано: 15 February 2009 - 05:19 PM
Цитат
Янко благодаря за снимките и за топлото посрещане в студения Пловдив :palec:!Дано тези срещи са по чести и да се събираме повечко американци,че стига само сънища ;)!Някой трябва да вземе отношение в тази посока ;D ;D ;D ;D ;D!
Да така е тези кучета са страхотни и заслужават да стават все повече и повече.... :blink: :blink: :blink: :blink: Зимислил съм нещо и за това и карам Цезар на срещи, да вземе и той да се влюби в породата, че после да е по-лесно..... ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 15 February 2009 - 06:46 PM
Цитат
Тя твоята е ясна : Знам диагнозата, и чакам дозата ... ;D ;D ;D
Публикувано: 15 February 2009 - 06:47 PM
Цитат
Цитат
Зимислил съм нещо и за това и карам Цезар на срещи, да вземе и той да се влюби в породата, че после да е по-лесно..... ;D ;D ;D ;D ;D
Тя твоята е ясна : Знам диагнозата, и чакам дозата ...
Да бе да пускайте ми тези мухи...толкова малко ми трябва.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D
Публикувано: 15 February 2009 - 08:20 PM
Цитат
#355 Guest_LucaB_*
Публикувано: 15 February 2009 - 08:22 PM
Цитат
Тя твоята е ясна : Знам диагнозата, и чакам дозата ...
;D...ceasar, чувствай се вече разобличен :P!
:palec:
Цитат
ЕЙЙЙЙ,МНОГО ЯКИ СНИМКИ,И НА НАС НИ БЕШЕ ПРИЯТНО,ИДВАЙТЕ ПО-ЧЕСТО......
...следващия път ще доведем и някой булдог за окраска :yahoo:!
Публикувано: 15 February 2009 - 10:45 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 11:33 PM