Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 23 March 2011 - 03:35 AM
Bluray_dog
как го зоват на български, демек?
Че е подлога ясно,а ма как му е името, че съм изпуснал следата?

Любим Цитат (откраднат):
Вярвам , че Времето поставя всяко нещо и ВСЕКИ на мястото му !!!
Вярвам , че Всеки получава това , което заслужава!
Публикувано: 28 March 2011 - 11:19 AM
Публикувано: 28 March 2011 - 02:11 PM
Съдия Мария Цанева - България
Crusader Iron Squad LONG STEP-Pancho - PRM, JBOB, BOB, BOG, BIS
Публикувано: 28 March 2011 - 08:49 PM
П.П. - Ако не продаваш кучешка храна МераДог, ако не купуваш кучета от Angel's Staff значи ти си аматьор и не ставаш...нека това го прочетата всички, които са тръгнали да си купуват истински стафове.Много търпях, мълчах, но баща ми спре да се занимава с тези хора и аз проговорих!Когато той ме караше на изложби по мое голямо желание и ми казваше, че корупцията и мафията в БРФК относно клуба БККАСТ е достигнала най-висша форма, аз не му вярвах - отидох на 2 изложби и се убедих.
До преди това си гледахме ротвайлери(женска и мъжки).Баща ми беше ходил на изложби в Плевен и София и съвсем непринудено чул разговор как си говорят председателите на клуба "Нека тази изложба да я спечелят Сърбите, а пък ние като отидем в Белград, те ше ни дадат на нас", от там на там всичко е ясно.Който иска да ходи по изложби който иска да не ходи.Това е пълнене на гуши на съдии, на шефове на клубове.
Благодаря за вниманието.
Поздрави !
Публикувано: 29 March 2011 - 12:08 AM

Публикувано: 29 March 2011 - 02:17 AM
TwIxY
мойте поздрави за теб и кучето ти. Ти си човек достоен и бързо прогледнал.
Обясни ми обаче другите лизачи какво дирят там, представяш ли си, какъв боклук трябва да си, за да им лижеш гъза.
Това заместа твоето "целуване на ръка". Та хич да не ти пука, самозабрави ли са се, но така на практика е в цялата държава.
Те съществуват, защото има тъпаци дето им позволяват и ги лижат... докато има лизчи ще има и такива.
Нека бъдат щастливи с това което правят. Все пак те друго не могат. Нямат никакво качество на нормален човек.
Това е техният начин, толкова са заболяли от това, че те се считат за абсолютно прави и нормални.
... представяш ли си? Аз все още не мога. 200 пъти съм го казвал, нормален човек не може да има нормални приятелски отношения с подобни боклуци.
Единственият начин да си приятел с тях и да ги лижеш, е да си по-долен и жалък боклук от тях. ФАКТ!

Любим Цитат (откраднат):
Вярвам , че Времето поставя всяко нещо и ВСЕКИ на мястото му !!!
Вярвам , че Всеки получава това , което заслужава!
Публикувано: 29 March 2011 - 09:41 AM
Време е да се представя и аз - викат ми "Zorro". Цялото ми име е ..... ами... много е дълго

Публикувано: 29 March 2011 - 10:01 AM
lidiya, в 28 March 2011 - 02:11 PM, написа:
Съдия Мария Цанева - България
Crusader Iron Squad LONG STEP-Pancho - PRM, JBOB, BOB, BOG, BIS
Панчо е много хубаво младо куче и ми харесва за разлика от баща му!

TwIxY, в 28 March 2011 - 08:49 PM, написа:
П.П. - Ако не продаваш кучешка храна МераДог, ако не купуваш кучета от Angel's Staff значи ти си аматьор и не ставаш...нека това го прочетата всички, които са тръгнали да си купуват истински стафове.Много търпях, мълчах, но баща ми спре да се занимава с тези хора и аз проговорих!Когато той ме караше на изложби по мое голямо желание и ми казваше, че корупцията и мафията в БРФК относно клуба БККАСТ е достигнала най-висша форма, аз не му вярвах - отидох на 2 изложби и се убедих.
До преди това си гледахме ротвайлери(женска и мъжки).Баща ми беше ходил на изложби в Плевен и София и съвсем непринудено чул разговор как си говорят председателите на клуба "Нека тази изложба да я спечелят Сърбите, а пък ние като отидем в Белград, те ше ни дадат на нас", от там на там всичко е ясно.Който иска да ходи по изложби който иска да не ходи.Това е пълнене на гуши на съдии, на шефове на клубове.
Благодаря за вниманието.
Поздрави !
Абе к'во ти пука за разни там дето не те изкали сред тях
или пък дето се опитват да те изкарат по-черен от самите тях?
Защото си млад и неопитен със кучетата е нормално да не знаеш колкото
тях и да не правиш нещата като тях, ама не си ги слагай никъде тия "майстори"...
Публикувано: 29 March 2011 - 06:20 PM