lidiya, в 28 March 2011 - 02:11 PM, написа:
CACIB Jagodini 26.03.2011. Много ми хареса това куче. Въпреки, че не разбирам от породата. Поздравления за собственика му, чието име не научих.
Съдия Мария Цанева - България
Crusader Iron Squad LONG STEP-Pancho - PRM, JBOB, BOB, BOG, BIS
Панчо е много хубаво младо куче и ми харесва за разлика от баща му!
TwIxY, в 28 March 2011 - 08:49 PM, написа:
Здравейте на всички ! Ето снимки на моя изморен, полу заспал, красавец ! Радвам се, че има такова място като този форум в който може да споделям много неща за разлика от някой друг форум, който уж е обществен, но за сметка на това ако искаш да си част от него трябва да "целуваш ръка", но аз не искам да го правя и не съм част от него и затова получих това "Вие сте перманентно изгонен от този форум." Понеже си пуснах обява за кучето в същия сайт в който и някои от тях си рекламират/продават кучетата и заради това съм изгонен от там, даже за тях вече съм измамник защото са ме сложили и в графата "Измамници", нищо че кучето ми е купено от самите тях (измамниците).
П.П. - Ако не продаваш кучешка храна МераДог, ако не купуваш кучета от Angel's Staff значи ти си аматьор и не ставаш...нека това го прочетата всички, които са тръгнали да си купуват истински стафове.Много търпях, мълчах, но баща ми спре да се занимава с тези хора и аз проговорих!Когато той ме караше на изложби по мое голямо желание и ми казваше, че корупцията и мафията в БРФК относно клуба БККАСТ е достигнала най-висша форма, аз не му вярвах - отидох на 2 изложби и се убедих.
До преди това си гледахме ротвайлери(женска и мъжки).Баща ми беше ходил на изложби в Плевен и София и съвсем непринудено чул разговор как си говорят председателите на клуба "Нека тази изложба да я спечелят Сърбите, а пък ние като отидем в Белград, те ше ни дадат на нас", от там на там всичко е ясно.Който иска да ходи по изложби който иска да не ходи.Това е пълнене на гуши на съдии, на шефове на клубове.
Благодаря за вниманието.
Поздрави !
Абе к'во ти пука за разни там дето не те изкали сред тях
или пък дето се опитват да те изкарат по-черен от самите тях?
Защото си млад и неопитен със кучетата е нормално да не знаеш колкото
тях и да не правиш нещата като тях, ама не си ги слагай никъде тия "майстори"...