bulldogmen, в 01 May 2011 - 07:21 PM, написа:
TwIxY , мойте недолюбват котките

,но се радвай,че твоя герой е кротък с тях

!
peternm ,няма никакъв проблем да пускате снимки тук, не вярвам някой от нас да има нещо против вас и вашето куче,понеже е от определен развъдник

! ...но както каза Весела, определено ще ви порицаят !
Ти да видиш ! Честно казано, ми е все тази дали ще пускам или не снимки тук. Просто ровех и търсех онзи ден определено нещо в интернет, свързано с породата на български, но не намерих определено и намерих само форуми и кратки, и непълни статии, общо взето повтарящи се за породата, история и пр.

И реших докато се убивахме с времето взаимно да разгледам снимки и във ВАШИЯ форум. Кой какво куче има, какво споделя, чисто от любопитство, добронамерено. Подразни ме малко това-онова... признавам

Най-така пиперливо ми стана като прочетох думи като "порицаят" ?

за какво да ме порицават, мама ме порицаваше като дете, че не си оправям леглото, че бях разсеян, че си криех бележника, примерно. Ама да ме порицаят, за избора на куче, от развъдник Х или У, е повече от смешно, направо си е уелкъм у

. Кой за кой се мисли?! Най-малкото , което е, абре хора, имате право да порицавате, или к'вото искате да правите тук, ама дай ми съответната сума и кажи това и това, така и така. Нямаше да пиша нищо повече, но леко ме подразниха някои коментари. НИЩО ЛИЧНО !
За здравословния съвет за кученцето, благодаря. Кучето расте здраво, щастливо- надявам се, възпитаваме го правилно- надявам се.
Иначе благодаря ви за приемането.