Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 10 January 2012 - 09:34 PM
Vesela_5, в 25 December 2011 - 10:52 PM, написа:
Ще съдействам на всяка цена, и ако БККАСТ откаже да издаде родословия на поколението, на кучетата ще бъдат издадени родословия от БРКС и РККАСТ, за което ще съдействам лично.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 January 2012 - 12:24 AM
Публикувано: 11 January 2012 - 02:15 PM
Надет има 3 варианта:
1. Да се моли на Антоанета, да хвърля боб и да се надява сто години тя да й издаде родословия на кучилото. Както чакаше ти и както още чака Йордан. В БККАСТ в момента цари анархия и тотална дезинформация.
2. Да мине през процедурата в БРКС и да изкара кучетата си от системата на ФЦИ. И да не се ядосва, което е най-важното.
3. Да пръкне поредното неродословно кучило, което ще се води АСТ.
Кое мислиш е най-добре като вариант? Или целта е да гоним хората и да ги превръщаме в backyard развъдчици? Тя не е адвокат като теб, не знае какви са й правата и как да натисне, за да мине през своеволията в БККАСТ.
Моля, ако някой коментира, нека да предложи нещо конструктивно. На въпроси на Агалина няма да отговарям.
Публикувано: 11 January 2012 - 08:05 PM
Искам обаче, ако може някой които има куче или кучета от БРКС да качи родословие
издадено от там, защото все още си мисля че няма и един Ам Стаф със тяхно родословие...
Публикувано: 11 January 2012 - 11:18 PM
TORMENTOR, в 11 January 2012 - 06:05 PM, написа:
Искам обаче, ако може някой които има куче или кучета от БРКС да качи родословие
издадено от там, защото все още си мисля че няма и един Ам Стаф със тяхно родословие...
Публикувано: 12 January 2012 - 02:42 AM
че само на чобантии, гончета и бараци имаше направени по-рано. Кучката ти Весела,
няма ли номер във БРКС, щото гледам е с ПК номер, пък туй е недопустимо във ФЦИ?
Публикувано: 12 January 2012 - 01:13 PM
В ФЦИ има много други недопустими неща, като смяна на датата на раждане примерно, но се допускат.
Публикувано: 12 January 2012 - 01:44 PM
Публикувано: 12 January 2012 - 02:25 PM
Публикувано: 12 January 2012 - 05:06 PM
Всяка киноложка организация води собствена книга, защото това е основата на племенната работа. Дори когато куче с родословие от AKC е било записвано в UKC то е получавало нов номер от тяхната книга. Други кучета са били записвани още от раждането си в двете племенни книги и са си вървели цял живот с два номера от двете организации.
След като при вас не се записват родителите в племенна книга, то малките "висят" във въздуха.
Не искам да коментирам организацията, от която си изкарала родословия.
Сигурен съм, че при първа възможност ти ще ги зарежеш.
П.П. Престани да се защитаваш по схемата "Всички са маскари!" !
Публикувано: 12 January 2012 - 06:20 PM
dimo, в 12 January 2012 - 03:06 PM, написа:
Всяка киноложка организация води собствена книга, защото това е основата на племенната работа. Дори когато куче с родословие от AKC е било записвано в UKC то е получавало нов номер от тяхната книга. Други кучета са били записвани още от раждането си в двете племенни книги и са си вървели цял живот с два номера от двете организации.
След като при вас не се записват родителите в племенна книга, то малките "висят" във въздуха.
Не искам да коментирам организацията, от която си изкарала родословия.
Сигурен съм, че при първа възможност ти ще ги зарежеш.
П.П. Престани да се защитаваш по схемата "Всички са маскари!" !
Хм, като се замисля относно номерата в племенните книги, възможно е да си напълно прав, ще поразпитам и ще разбера. Мисля, че се издава допълнителен документ. Нормално е да се защитавам, да се обвинявам ли искаш? Ако някой има нещо лично към мен, може да се обърне на лични. Ако някой иска да ми даде полезен съвет или да ми помогне с нещо, също е добре дошъл. Но моля спрете с критиките.
Публикувано: 12 January 2012 - 11:03 PM
Значи, като сочиш някой или нещо с пръст че е нередно, неправилно
и т.н.; съответно и ти трябва да се огледаш в твойте си неща и да видиш
къде и кое е грешното или неправилното. А пък ако не си го забелязала до сега
и ти се посочи от друг човек, не се сърди! Не искам да те засягам, просто посочвам
нещата които не са правилни във БРКС документът за произход на младата ти кучица...
Публикувано: 12 January 2012 - 11:08 PM
Vesela_5, в 10 January 2012 - 10:24 PM, написа:
"Ще съдействам на всяка цена, и ако БККАСТ откаже да издаде родословия на поколението, на кучетата ще бъдат издадени родословия от БРКС и РККАСТ, за което ще съдействам лично".

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Вход

Горе
Цитиране +