Тихомире, може и да си прав, но с времето нещата ще се изчистят и дооправят, все пак БРКС е млада организация. Но благодаря все пак за забележките, ще ги имам в предвид.
Относно бъдещото "кучило", което е все още само като идея, ако БККАСТ откаже, тогава ще видим. Но израза "на всяка цена" означава, че няма да кажа "ай сиктир, оправяй се". Агалина, това проблем ли е за теб? Току виж БККАСТ издал родословия и тогава този разговор ще е излишен.
Между другото, за да успокоите страстите, ще ви споделя, че Атина, младата ми кучица може и да не достигне до етап разплод, защото захапката й стана клещовидна (level bite) и носната й гъба е по-скоро тъмно кафява отколкото черна, фронта й също не ми харесва, поясницата й е изразена (унаследено) и поради тези причини смятам, че няма да е загуба, ако не се възпроизведе. Така че, родословният й документ доказва единствено породната й принадлежност и дотам. За мен е приоритет тя да ми бъде домашен любимец и да прави компания на майка си, защото когато кучетата са 2 общуването между тях е безценно и забелязах много положителни моменти.