Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 14 April 2012 - 02:52 PM
А този Аламо ми е любимец от доста години, уникалната глава и излъчване има!
П.С.: Относно опушеното куче, по-горе, в стандарта е упоменато, че не трябва да се толерират цветове като бяло, черен дроб и повече от 80% бял цвят. Нищо не е споменавано за други цветове. Но пък изрично е упоменато, че цвета на носа трябва задължително да е черен, което автоматично трябва да води до санкции при сините кучета и такива, като цвета на моята Атина.
Публикувано: 14 April 2012 - 03:13 PM
BLUE MISTERY IRON SQUAD

с баща - Galaxy Long Step!
Публикувано: 17 April 2012 - 12:26 PM
Male Junior:
1. Atlas Teo King Of Rings - V1, PRM, Junior Club Winner, Junior BOB
2. Franstal’s Nucleus - V2
3. Atlantic Tico King Of Rings - V3
4. Faling in Love Paloma Bel - V4
Мене лично от месеци насам "много ме кефи" кучето, което е обявено за победител при
младите мъжки. Незнам к'во му е харесал Чичо Грег, ама ай да му е честито първото место...
Публикувано: 17 April 2012 - 12:28 PM
1. Atlas Teo King Of Rings - V1, PRM, Junior Club Winner, Junior BOB
2. Franstal’s Nucleus - V2
3. Atlantic Tico King Of Rings - V3
4. Faling in Love Paloma Bel - V4
Брат му също е много "готин" и за него също се радвам и му честитя класацията!
Публикувано: 17 April 2012 - 12:40 PM
1. JCh.AJ Artillery's Party Boy (Mikey) - V1, CAC, Club Winner, BOB
Баш победителят и той е "страхотен"! Макар на кръв да ми отговаря перфектно, не
мога да си кривя душата че ми харесва и да го похваля. Гледам го побеждава тук и там
в последно време и все ми е било чудно какво му харесват съдиите. На последния цациб във
Белград Наталия Леонова го нарекла приличащо на Кане Корсо или пък беше приличащо на Преса
Канарио куче и доста от присъстващите там са я хулили за това, ама де да знам то и аз
ако съм на нейно място дали няма се изразя подобно на нея по адрес на това животно.
Във всеки случай да е честито на кучето, на производителя и на собственика му!
Публикувано: 17 April 2012 - 12:49 PM
Патън е в началото, после е Райдър, после Атлас Тео и т.н.
Не щото Патън е брат на Пенито и от там вуйчо на Арончо, ама е тъй като ги гледам
един до друг Патън, Райдър и Атлас Тео - направо ми е тъжно за комшиите и мераците им...
Публикувано: 17 April 2012 - 06:30 PM
На изложбите не побеждава винаги най-перфектното куче, а най-често НЯКОЕ от записаните кучета. Права ли съм?
Публикувано: 17 April 2012 - 08:32 PM
Волтер
Трябва ли да ти обяснявам какво е толерантност?
Защо Тихомир да няма правото да изкаже това, което мисли?
Vesela_5, в 17 April 2012 - 06:30 PM, написа:
Трябва ли да има 15 Оскара, за да изкажа мнението си, че "Титаник" е боза?
Публикувано: 17 April 2012 - 09:54 PM
Иначе за тигровия - по-скоро ще да е кане корсо,че за преса му е много високо гърба,ама кой знае...може и пит да е.
Едно време никой беше казал нещо за Доновщината...
dimo,де да беше само "Титаник"-ът боза от супер,мега,гига,хипер,ултра страхотните филми....то няк'ви си сини "аватари",то няк'ви си Трансформъри....само боза напоследък...както и в кинологията,за съжаление...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 17 April 2012 - 11:03 PM
dimo, в 17 April 2012 - 06:32 PM, написа:
Пф, толерантност? Аз говоря за елементарно уважение към труда на хората. В случая и аз изказвам това, което мисля. Цитира се дадена изложба и резултатите й. Коментира се колко "готини", "страхотни" и "кефещи" са победителите. Честно да ви кажа, ми омръзна от негативни коментари относно кучета, различни от американските и негативни коментари като цяло. Предстои Световно в Залцбург. Сигурна съм, че като излязат резултатите пак ще има - това куче е криво, онова е грозно...
Публикувано: 18 April 2012 - 12:39 AM
То по тия форуми само честитки и мазнотии. Само аууу,
ама колко стадко паленце имате, аууу ма колко е хубаво еди
си кое куче и такива. Мълчи се и се кюти, щото да сме толерантни
с тоя и оня наш "приятел" от фейсбук - сакън да не го "нараним". Майтапи...
Весела, аз казвам и показвам какво не ми харесва. А пък тия младите брталета съм
ги коментирал и в домашния им сръбски форум, там също имаха готини снимки от изложби в
Унгария и също изглеждаха така "добре" когато не са наместени от хендлерите си. Бозата е пълна...
Публикувано: 18 April 2012 - 12:45 AM
Vesela_5, в 17 April 2012 - 06:30 PM, написа:
На изложбите не побеждава винаги най-перфектното куче, а най-често НЯКОЕ от записаните кучета. Права ли съм?
Да ти кажа мила ми Весе, направо ми падна товар от сърцето за туй де не можахме да се организираме с други няколко мераклии и да отидем да си покажем кучетата на тоз Мейджър. Щото като видях класирането и ми стана тъжно, но от друга страна ми мина яда от туй дето не можах да сколасам да направим организация за участие.
По-добре да се ядосвам на картинки, от колкото д абях отишъл там и да се вбеся на место и да съм се прецакал
най-вече в джоба. А пък за таковането в джоба бъди сигурна че в близкото минало, бая съм се курдисвал сам
и после съм си чесъл кратуната от яд! :)
Публикувано: 18 April 2012 - 12:52 AM
Vesela_5, в 17 April 2012 - 11:03 PM, написа:
dimo, в 17 April 2012 - 06:32 PM, написа:
Пф, толерантност? Аз говоря за елементарно уважение към труда на хората. В случая и аз изказвам това, което мисля. Цитира се дадена изложба и резултатите й. Коментира се колко "готини", "страхотни" и "кефещи" са победителите. Честно да ви кажа, ми омръзна от негативни коментари относно кучета, различни от американските и негативни коментари като цяло. Предстои Световно в Залцбург. Сигурна съм, че като излязат резултатите пак ще има - това куче е криво, онова е грозно...
Съдията в Залсбург би трябвало да направи добър избор, щото освен американски стафордшири гледа
и развъжда също така и стафбулита. Там ще участват само кучета с естествени уши и далеч няма да е най-представителната извадка от представители на породата, ама айде стискам палци и дано победят най-достойните
че вече съм загубил доверие в тия големи изложби... :(
Публикувано: 18 April 2012 - 07:12 AM
А съдията за мъжките + BOB наистина е голям експерт. И аз като Тишо се надявам да победят най-достойните.
Публикувано: 18 April 2012 - 08:40 AM
Публикувано: 18 April 2012 - 09:21 AM
Публикувано: 18 April 2012 - 02:27 PM
Тишо, нали знаеш че по големите изложби класирането се базира и на политика. Така че е абсолютно вярно, че зависи кой хендлер кое куче води. Отделно съдиите толерират повече кучетата, които често виждат по изложбите... Знаете за каква цифромания става на въпрос.

Вход

Горе
Цитиране +