Ето и един италиянец, дето е може би междинка - демек съчетава у себе си старото и модерното...
Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 06 November 2012 - 05:46 PM
МНОГО ми харесва тази снимка!!!
Публикувано: 15 November 2012 - 09:28 PM
Публикувано: 15 November 2012 - 09:38 PM
Публикувано: 16 November 2012 - 11:30 AM
Жалко, че Шейн вече не е наблизо. Кучето изглежда страхотно, има отлично родословие и най-важното - дава добро поколение.
Публикувано: 16 November 2012 - 12:47 PM
Димчо, какво да кажа на хулещите "мастията" Шейн, освен да им дам тема за размисъл с тия две скромни снимки?
Песа овен че дава, ами и показва че генетично е много мощен след като дори и в тесен инбридинг по него, хората успяват
да извадят по някое и друго доста добри и истински кученца. Кръвта е основата на всичко и няма ли кръв едно куче, не струва...
Песа овен че дава, ами и показва че генетично е много мощен след като дори и в тесен инбридинг по него, хората успяват
да извадят по някое и друго доста добри и истински кученца. Кръвта е основата на всичко и няма ли кръв едно куче, не струва...
Публикувано: 19 November 2012 - 08:12 AM
Днеска отново разглеждах сайта на ДеПако и ми стана интересно следното изречение - the first and only A.K.C. Exclusive Am Staf bloodline outside the USA . http://www.depaco.com/en/gallery.php ... Какво се има впредвид ? Развъдника е регистриран към А.К.Ц. , а се намира извън щатите ? Ако е така изобщо възможно ли е ?
Публикувано: 19 November 2012 - 08:51 AM
По принцип АКС е само ра резиденти - постоянно живеещи в щатите, но Пако също е приет за член. Знам и за още един италиянец, който от 2 години е член.
Публикувано: 19 November 2012 - 10:44 AM
Всяко правило си има изключения момчета!
А пък за такъв човек като Пако Зоноя, какъв е проблема
благодарните му американци да позволят да им бъде равноправен?
Човека редовно ги побеждава насред Америка по специалките им и кучетата му са
ръфианска кръв, допадат абсолютно на хората дето отбират от истински стафове и готово!
А пък за такъв човек като Пако Зоноя, какъв е проблема
благодарните му американци да позволят да им бъде равноправен?
Човека редовно ги побеждава насред Америка по специалките им и кучетата му са
ръфианска кръв, допадат абсолютно на хората дето отбират от истински стафове и готово!

Вход

Горе
Цитиране +