Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 18 March 2013 - 10:45 PM

Yellow Yankees Union Jack (ataxia clear)
Father: InterCh. Alpine's Rio Grande
Mother: Ready Steady Go Tipit z Hanky
Един полубрат на моята кучка- от една майка и различни бащи.
Публикувано: 18 March 2013 - 11:29 PM
Jack & Bri, в 14 March 2013 - 07:00 PM, написа:
Тишо, открий разликите. 

Ми те тия не си приличат хич бре Дарине, много разлика и малко прилика има между тримата! :-)
dimo, в 18 March 2013 - 10:45 PM, написа:

Yellow Yankees Union Jack (ataxia clear)
Father: InterCh. Alpine's Rio Grande
Mother: Ready Steady Go Tipit z Hanky
Един полубрат на моята кучка- от една майка и различни бащи.
Кучето е много прилично на визия и силно на кръв!
Гледам го редовно във фейса, обаче ми е чудно защо още никой не си
го е купил и какво не му харесват хората, че не е намерил подобаващият му се дом...
Публикувано: 13 June 2013 - 09:23 PM
Публикувано: 12 August 2013 - 01:37 PM
Здравейте, фенове. Имам един много съществен въпрос по темата. Моля да не го пренебрегвате или да го считате за прекалено личен, тъй като от това зависи дали да си взема куче, точно амстаф.
Живея сам в София, но съм от провинцията и ми се налага понякога да се прибирам. Имам сестра, която е инвалид с изостанало развитие и като някои от тези тип специални хора обикновено проявява агресия, към родителите ми и околните, когато не мине нейната. Това за нас е нормално, свикнали сме, но се чудех, каква ще е реакцията на един бултериер, ако стане свидетел на една такава агресия? Въпросът е доста серизен и ви моля да проявите разбиране, просто от него зависи дали да си взема куче или не, а точно териерите ми допадат най-много...
Благодаря предварително, ще очаквам всякакви препоръки и съвети от ваша страна, тъй като сте много по-опитни от мен с четирикраките любимци.
Живея сам в София, но съм от провинцията и ми се налага понякога да се прибирам. Имам сестра, която е инвалид с изостанало развитие и като някои от тези тип специални хора обикновено проявява агресия, към родителите ми и околните, когато не мине нейната. Това за нас е нормално, свикнали сме, но се чудех, каква ще е реакцията на един бултериер, ако стане свидетел на една такава агресия? Въпросът е доста серизен и ви моля да проявите разбиране, просто от него зависи дали да си взема куче или не, а точно териерите ми допадат най-много...
Благодаря предварително, ще очаквам всякакви препоръки и съвети от ваша страна, тъй като сте много по-опитни от мен с четирикраките любимци.
Публикувано: 13 August 2013 - 09:51 AM
Pafa, в 12 August 2013 - 11:37 AM, написа:
Здравейте, фенове. Имам един много съществен въпрос по темата. Моля да не го пренебрегвате или да го считате за прекалено личен, тъй като от това зависи дали да си взема куче, точно амстаф.
Всичко е въпрос до възпитание и занимаване с кучето. Поне според мен. Няма да има проблеми. Но трябва да се занимаваш с кучето като го вземеш, да го научиш и така на татък. Породата е спокойна, подлежи на дресура, но е по-трудно и изисква упорство и постоянство. :)
Публикувано: 28 September 2013 - 09:35 PM
Публикувано: 02 October 2013 - 12:47 PM
тел за контакт: 0897451443 - Таня /момичето, което го води на разходки/
П.С.: Кучето се съмнявам, че става за лов...
П.С.: Кучето се съмнявам, че става за лов...