mil_, в Feb 27 2009, 03:12 PM, написа:
Това си е протеин. С всичките плюсове и минуси на излишен/недостигащ протеин, който трябва да си е дозиран точно както трябва.
gogot не е тръгнал да върши престъпления, но подхожда наивно. Наивно е да искаш някой да ти дозира хранителна добавка, без да посочиш конкретна хранителна и тренировъчна програма. А дори и да посочиш тези неща, абсурд е някой да се хване да ти прави всички нужни изчисления заради това, че си много симпатичен ;) .
Ми, представи си, че някой го е ползвал с добри резултати, но при съвсем друго хранене и друго натоварване, ти сериозно ли си готов да го приложиш механично върху твоето куче?
ЕВРИКА...както бе извикал някой /нему помня името ;) /...БЛАГОДАРЯ ... БЛАГОДАРЯ ... МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ... вече си бях помислил , че този форум е като някой други...РАЗВАЛНУВАХ СЕ....
А СЕГА СЕРИОЗНО ... БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА ... сега вече ми е ясно , защото питах много ветеринари за това как се дозира креатина , как се дава и т.н. и всички те неми отговаряха а си търсеха повод да избегнат темата...защото грешката е била в мене...
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БЛАГОДАРЯ ... С ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЛЕСНО СЕ РАБОТИ ... :)
ПОСЛЕСЛОВ : За нищо на света не бих си правил експерименти с което и да е живо същество , камо ли с Американски стафордшир териер...

Вход

Горе
Цитиране +