Американски Стафордшир Териер Говорилня
Публикувано: 29 March 2009 - 09:44 PM

Публикувано: 29 March 2009 - 10:07 PM
...абе к'во става пак бе хора, егати- забрани за снимки, какво общо имат снимките на кучетата с клубната или извън клубната тема
, та нали всички кучета са участвали на изложба организирана от БРФК, то и да не е организирана от федерацията, какво лошо има публикуването на снимки
- явно нещо не схващам аз нещата правилно
!!!
Angels_staff, Вие пък защо се скрънзите толкоз, ми оставете хората да гледат и да сравняват- кои са по-хубави - клубните или извън клубните...хората Ви правят реклама..., пък Вие се дърпате
, абе к'во ли пиша и аз, явно не ги разбирам тез работи
...ми да взема да си бегам,
...че казва ли ти някой!!!

Angels_staff, Вие пък защо се скрънзите толкоз, ми оставете хората да гледат и да сравняват- кои са по-хубави - клубните или извън клубните...хората Ви правят реклама..., пък Вие се дърпате

#749 Guest_LucaB_*
Публикувано: 30 March 2009 - 08:22 PM
...уф-ф-ф не мога да смогна да седна на компютъра, за да изкажа благодарности за хубавите снимки; за да поздравя организаторите за добрата изложба и да им пожелая догодина двойно повече кучета и нека САС-Димитровград се превърне в традиция!;

Публикувано: 30 March 2009 - 08:45 PM
Има раздел изложби ?
Тези снимки не са на ваши кучета , с какво право ги публикувате ТУК ?
Тези снимки не са на ваши кучета , с какво право ги публикувате ТУК ?
#759 Guest_LucaB_*
Публикувано: 30 March 2009 - 10:24 PM
ceasar, в Mar 30 2009, 09:01 PM, написа:
Според мен онази с Лукас на кората на колата е по-добро отражение на "кучешкия живот"!!!
...

Публикувано: 31 March 2009 - 08:22 AM
LucaB, в Mar 30 2009, 11:24 PM, написа:
ceasar, в Mar 30 2009, 09:01 PM, написа:
Според мен онази с Лукас на кората на колата е по-добро отражение на "кучешкия живот"!!!
...

Много точно определение 'тазманийски дявол' шеговито разбира се....много си е готин пича и доколкото видях и характер има вече.