Освен да се оправдавам друго няма какво да направя, а да изкупя вината си винаги мога с
Американски Стафордшир Териер Говорилня
#1001 Guest_LucaB_*
Публикувано: 03 May 2009 - 09:17 PM
Благодаря Ви на всички, които се радвате заедно с нас! Благодаря Ви, че ни подкрепяте! Благодаря на всички онези, които наистина обичат и милеят за породата АСТ!
Благодаря дори и на онези, които застанаха срещу нас, защото 'без враг се сила не познава, без враг се сила не калява
!

Специални поздрави и благодарности и на ceasar
!

Специални поздрави и благодарности и на ceasar
Публикувано: 04 May 2009 - 06:28 AM
Само една малка поправка от мен за съдията,понеже е бил заместен в последния момент.Този,който е съдил на специалката се казва Франтишек Сзалай и е от Словакия.
Публикувано: 04 May 2009 - 10:45 AM
bulldogmen, в May 4 2009, 05:28 AM, написа:
Само една малка поправка от мен за съдията,понеже е бил заместен в последния момент.
Този,който е съдил на специалката се казва Франтишек Сзалай и е от Словакия.
Този,който е съдил на специалката се казва Франтишек Сзалай и е от Словакия.
А така бе Илко, кажи кой е тоя съдия!
испанеца, ма не мога и да позная кой е тоз славянин от Новие Замки бре...
Публикувано: 04 May 2009 - 02:11 PM
Хехееее голям праз станало тоз път
Като гледам съм изостанал. Това предполага повторения на пожелания и честитки, ама няма начин, защото това си е наистина за поздрави. Честито на Илко и ЛуцаБе за Лукас и Пени
Съвсем логично е да се предположи, че съдиският екип на специализирана изложба има определно силни познания за породата и резултата от класирането би могъл (и е задължително) да ни даде ясна представа за моментното състояние и перспективното развитие на тези млади и красиви кучета. Вярвам, че ги чака много светло бъдеще по европейските рингове
Честито приятели!
Като гледам съм изостанал. Това предполага повторения на пожелания и честитки, ама няма начин, защото това си е наистина за поздрави. Честито на Илко и ЛуцаБе за Лукас и Пени
Честито приятели!
#1018 Guest_LucaB_*
Публикувано: 04 May 2009 - 06:14 PM
Konak, в May 4 2009, 01:11 PM, написа:
Хехееее голям праз станало тоз път
Съвсем логично е да се предположи, че съдиският екип на специализирана изложба има определно силни познания за породата и резултата от класирането би могъл (и е задължително) да ни даде ясна представа за моментното състояние и перспективното развитие на тези млади и красиви кучета. Вярвам, че ги чака много светло бъдеще по европейските рингове
Честито приятели!

Честито приятели!
БЛАГОДАРЯ!!!.........................................
ceasar беше фотографът на специалката
, а аз успях да щракна няколко снимки от CACIB-a! Участваха 33 кучета АСТ, на специалката 49!

Вход

Горе
Цитиране +