Dog.bg Форуми : Американски Стафордшир Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (239 Страници) +
  • « Първа
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски Стафордшир Териер Говорилня

#3941 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 December 2011 - 10:29 PM

Показване на мнениетоDrajen, в 13 December 2011 - 09:31 AM, написа:

Български стаф живее в Америка :flagbg:
Голямо постижение за българската кинология.

И това животинче е...? :r_181:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#3942 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 13 December 2011 - 10:49 PM

Има време, ще разберете кое е. Но самият факт, че американски развъдник прави импорт на Българско кученце, говори повече от всичко написано досега.

#3943 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2011 - 11:15 PM

Виждам че Майкъл Джордан се е преименувал на Дражен и не го стърпява да се похвали,
че неговото производство щяло да живее в Америка. Ми няма лошо Данчо, ама поне влизай със
стария си ник и не се прави на тарикат от някоя балканска страна, че пак се излагаш кифладжийски!
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#3944 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 December 2011 - 11:19 PM

Тихомире, в грешка си, под името @Дражен, не пише Йордан, гаранция ти давам. Но да, вярно е, че кученцето е от развъдник Jordan Staff.

#3945 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 13 December 2011 - 11:20 PM

Доста удавници бягат от потъващия кораб и гледат да се присламчат в спасителната лодка, аман! :zz_020:
User's Signature

Качена снимка

#3946 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 13 December 2011 - 11:22 PM

Ами като не пише Майкъл от Черното море, кой тогава?

И защо не каже здравейте момчета; аз съм тоя и тоя, имам
това и това куче и т.н.? Ами влиза директно във форумния спор?
User's Signature

Качена снимка

#3947 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 December 2011 - 11:31 PM

Ами всеки си преценя дали да бъде анонимен или не. Аз никога не съм имала повече от 1 регистрация и винаги заставам зад името си. Дискусията беше относно дисплазията и задължителните тестове преди заплождане на кучетата. И може би трябва госпойца Пенкова да отстъпи мястото си на г-н Диманов, защото той има доста по-ясни идеи как да подобрим здравето на бъдещите поколения амстафове. Само че, ако той коли и беси, да не стане така, че пак да си вадите родословията през Сърбия, муахаха, след като не ви се правят тестове.

Извинете ме за черния хумор и моля да не ми се обиди някой. Но целта на тази провокация е да стигнем до общо заключение, кое е редно да се прави и защо. Защото няма да е честно едни да правят тестове, други - не, и накрая кучетата да се считат за равностойни.

#3948 Потребителят е офлайн   toshko18 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2011 - 11:32 PM

Само погледнете колко новорегистрирани има в последните няколко седмици... свят да му се завие на човек
Някои нямат @@ да пишат от никовете си и това е

Показване на мнениетоVesela_5, в 13 December 2011 - 10:49 PM, написа:

Но самият факт, че американски развъдник прави импорт на Българско кученце, говори повече от всичко написано досега.

Весела, не успях да ти хвана мисълта, може ли малко пояснение какво точно имаш предвид?
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#3949 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 13 December 2011 - 11:37 PM

А пък щом ти знаеш кои се крие зад ника "Дражен" и това не е Майкъл-чо,
то този със "готиния" ник може да се има за поздравен и държа да му пожелая
по-малко да се жалва и по-малко да се маскира като плъх, щото всеки му се отваря! :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#3950 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 December 2011 - 11:40 PM

Ами Тошко, ставаше въпрос за това, че си плюем нашите кучета, сръбски, български, а Тихомир хвали само американските. А накрая изненада - американски развъдник си купува българо-сръбско кученце. Хоп, явно те са го оценили хората. Мога да изброя европейските развъдници, които имат кучета в САЩ - De Paco, Tipit z Hanky, King of Ring's, Sbigstaff, ... ще пропусна някои, и Jordan Staff! Каква изненада! И аз се радвам искрено на този развой на събитията!

#3951 Потребителят е офлайн   toshko18 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2011 - 11:58 PM

Уф Весела пак си противоречиш!

Преди по-малко от 2 години си внесох куче от щатите и всички се втурнаха да обясняват колко е грозен и как американците нищо не разбирали от породата. Ти самата си казвала нееднократно, че американските кучета са назад в твоята класация. Негативното мнение на клубните членове също е известно на всички ни.

Сега изведнъж САМИТЕ АМЕРИКАНЦИ (както се изрази нашият общ приятел) са най-големите капацитети защото са "оценили" българското бебе.

Не е хубаво така да се въртим както ни е изгодно...поне така си мисля Качена снимка

ПП. Имаме ли някаква информация какво се случва с френския експорт, че нещо се загуби от хоризонта в последно време?
User's Signature

#3952 Потребителят е офлайн   toshko18 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 12:12 AM

Показване на мнениетоVesela_5, в 13 December 2011 - 11:31 PM, написа:

И може би трябва госпойца Пенкова да отстъпи мястото си на г-н Диманов, защото той има доста по-ясни идеи как да подобрим здравето на бъдещите поколения амстафове. Само че, ако той коли и беси, да не стане така, че пак да си вадите родословията през Сърбия, муахаха, след като не ви се правят тестове.

Имам няколко въпроса, на предишните не ми отговори, дано сега ме огрее.

1. Ти лично Антоанета ли предпочиташ или г-н Диманов?
2. Защо след като ти бяха зададени неудобни въпроси от г-н Диманов се опитваш да внесеш дребна интрига? Мисля, че ти е ясно, че няма кой да се хване Качена снимка
3. Все още не съм сигурен... ти ЗА изследванията ли си или ПРОТИВ?
4. Имаш ли някакви други идеи освен изследванията за подобряването на здравето на бъдещите поколения?
5. Как би коментирала случая, че са издадени родословия на клубно кучило с дисплазия, а са отказани родословия на кученца от хипотетична връзка по всички правила на клуба, с всички нужни здравни сертификати?
6. Защо аз и толкова други , спазвайки всички правила на "клуба" не можем да бъдем членове и да получим български родословия? Защо трябва да плащаме като чужденци на българските изложби?
User's Signature

#3953 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 12:13 AM

Те няколко експорта отидоха за Франция, някой даже бяха и ко-оунърски ... :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

#3954 Потребителят е офлайн   plampet Икона

Публикувано: 14 December 2011 - 12:16 AM

Я и аз да взема думата....

Та да попитам ...
Колко от тези, дето са поставили на пиедестал грижата за кучетата си, са отделили някой лев за да подпомогнат лечението на някое дете, родено без вещината на "селекционер - специалист" или пък просто, натирено от недобросъвестните си "стопани"?
Колко от тези дето толкова обичат кучетата си и се тупат в гърдите колко средства са отделили за благополучието им, са подарили животно на някого, който е имал огромното желание да има куче от дадена порода и би го гледал с истинска любов, но по финансови причини не е могъл да си закупи? Нали именно любовта към породата и желанието за популяризирането и трябва да са на първо място?
Не е ли прекалената загриженост, всъщност форма, с която да се търси по-голяма пазарна цена на животното? И като става дума за всепоглъщащата любов към кучетата, защо накрая всичко придобива измерение в понятието "цена"?
Къде е принципната любов към дадена порода и желанието за нейното популяризиране, когато, търсените качества, станали повод за нейното създаване са забравени някъде в надпреварата за добър търговски вид, пък то съдържанието ... "всяко куче е различно"?
И как да приема, че към всяко куче трябва да се отнасяме с любов (не говоря за отговорност), когато толкова хора има около нас, които ни провокират да ....?
И не накрая, но все пак, за да не стане много отегчително, къде е грешката в нас самите - човеците, когато изпадаме в унес, прехласнати от любовта към кучето си и забравяме, че хората също имат нужда от помощ?

И защо, всички вие, уж влюбени в една идея, толкова много се "джафкате"? Оставете тази работа на кучетата си, те може би ще намерят по-правилния подход.
И т. н., ама нека първо да дам възможност да се изявят "най-свирепите"...

#3955 Потребителят е офлайн   dimo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 December 2011 - 12:22 AM

Показване на мнениетоtoshko18, в 13 December 2011 - 11:32 PM, написа:

Само погледнете колко новорегистрирани има в последните няколко седмици... свят да му се завие на човек
Някои нямат @@ да си пишат от никовете и това е

plampet

Група: Потребители
User's Signature

Good blood doesn't lie !
Dimanovs Kennel

#3956 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 December 2011 - 12:38 AM

Показване на мнениетоtoshko18, в 13 December 2011 - 09:58 PM, написа:

Уф Весела пак си противоречиш!

Преди по-малко от 2 години си внесох куче от щатите и всички се втурнаха да обясняват колко е грозен и как американците нищо не разбирали от породата.

Аз не съм участвала в тази ситуация преди 2 години, когато си внесъл Атлас, но доколкото зная винаги е имало негативно отношение от страна на БККАСТ към всички, които предпочитат импорт, вместо да закупят клубно куче. Поради същата тази причина и Диманов беше дълго време заклеймен, защото си е купил чуждо.
Твоето куче (Атлас) ми харесва, като се абстрахирам от произхода му. Но е факт, че имам най-големи симпатии към сръбските селекции заради специфичното изражение на главата.

Ти самата си казвала нееднократно, че американските кучета са назад в твоята класация. Негативното мнение на клубните членове също е известно на всички ни.

Аз неведнъж съм споделяла, че за моя вкус американските кучета ми идват малко леки като конструкция. Но естествено това не е генерално твърдение, защото се сещам веднага за един развъдник Alpine Falls, по чиито кучета ми изтичат очите.

Но определено се радвам искрено, че вече има българско кученце в САЩ.

ПП. Имаме ли някаква информация какво се случва с френския експорт, че нещо се загуби от хоризонта в последно време?

Виждам, че ги следиш нещата, това е добре. :) И аз се надявам на скорошна информация за французите (2ма на брой).

#3957 Потребителят е офлайн   Drajen Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:AST

Публикувано: 14 December 2011 - 12:51 AM

Опасни сте всички .Аз лично повече няма да участвам във вашия форум . Вие незнаете как да се радвате на Ваши български резултати ,възхвалявате чужди , правите се на следователи? Тук не усещам приятелска атмосфера ,вие следователи ли сте? Аз на разпит ли съм??
Лека вечер

#3958 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 December 2011 - 12:55 AM

Показване на мнениетоtoshko18, в 13 December 2011 - 10:12 PM, написа:

Имам няколко въпроса, на предишните не ми отговори, дано сега ме огрее.

1. Ти лично Антоанета ли предпочиташ или г-н Диманов?
2. Защо след като ти бяха зададени неудобни въпроси от г-н Диманов се опитваш да внесеш дребна интрига? Мисля, че ти е ясно, че няма кой да се хване Качена снимка
3. Все още не съм сигурен... ти ЗА изследванията ли си или ПРОТИВ?
4. Имаш ли някакви други идеи освен изследванията за подобряването на здравето на бъдещите поколения?
5. Как би коментирала случая, че са издадени родословия на клубно кучило с дисплазия, а са отказани родословия на кученца от хипотетична връзка по всички правила на клуба, с всички нужни здравни сертификати?
6. Защо аз и толкова други , спазвайки всички правила на "клуба" не можем да бъдем членове и да получим български родословия? Защо трябва да плащаме като чужденци на българските изложби?

Разбира се, че ще те уважа и ще ти отговоря.
1. Аз лично след всички невменяеми действия на Антоанета, предпочитам който и да било за председател на БККАСТ, и Диманов ми се струва разумен избор. Във всички случаи трябва да е някой, който да направи промени в клуба, за да не се налага хората да разчитат на морала си, а да има ясни правила.
2. Не ме познаваш, щом смяташ че се замесвам в интриги, просто съм по-емоционална, понякога избухвам, понякога мога да обидя някой неволно, но не позволявам да ме напусне здравия разум. Та, отговора ми е - не, не се опитвам да направя интрига.
3. ЗА изследванията съм.
4. Да, в интерес на истината имам. Смятам, че всички нови собственици на кучета трябва да бъдат информирани за възможните здравословни проблеми, за правилното хранене и физическа активност. Защото има не малко хора, които сами са докарали кучетата си до ставни проблеми, като са ги претоварвали много в интензивния им период на растеж.
5. Как бих коментирала? Ами аз години наред говоря, че БККАСТ е частен клуб и това трябва да спре, за да може всеки да се занимава по нормален начин с тази порода и да има диалог, както в момента коментираме, а не един човек да държи ножа, хляба и салама. Просто това е пародия.
6. Защото - погледни точка 5. И да ти кажа още нещо, даже когато бях асоцииран член на БККАСТ през 2009 по усмотрение на Антоанета и Камен Литов, платих като чужденец за 7 изложби! И бях с куче Angel's staff, което е още по-фрапиращото!

Ако имаш още въпроси, сега си ме хванал на тясно, ще отговарям.

#3959 Потребителят е офлайн   toshko18 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 01:10 AM

Показване на мнениетоVesela_5, в 14 December 2011 - 12:55 AM, написа:

Разбира се, че ще те уважа и ще ти отговоря.

4. Да, в интерес на истината имам. Смятам, че всички нови собственици на кучета трябва да бъдат информирани за възможните здравословни проблеми, за правилното хранене и физическа активност. Защото има не малко хора, които сами са докарали кучетата си до ставни проблеми, като са ги претоварвали много в интензивния им период на растеж.
5. Как бих коментирала? Ами аз години наред говоря, че БККАСТ е частен клуб и това трябва да спре, за да може всеки да се занимава по нормален начин с тази порода и да има диалог, както в момента коментираме, а не един човек да държи ножа, хляба и салама. Просто това е пародия.
6. Защото - погледни точка 5. И да ти кажа още нещо, даже когато бях асоцииран член на БККАСТ през 2009 по усмотрение на Антоанета и Камен Литов, платих като чужденец за 7 изложби! И бях с куче Angel's staff, което е още по-фрапиращото!

Ако имаш още въпроси, сега си ме хванал на тясно, ще отговарям.

Искренно благодаря за отговорите!

За точка 4 съм съгласен 100%
За БККАСТ нещата са известни на всички.

Това може би е отговор на потребителя с едно единствено мнение

Показване на мнениетоplampet, в 14 December 2011 - 12:16 AM, написа:

И защо, всички вие, уж влюбени в една идея, толкова много се "джафкате"?

Ние може да се "джафкаме", но го правим заради кучетата и породата.

Всеки може да допусне грешка, важното е да я осъзнае и да не я повтаря, а да върви напред.
User's Signature

#3960 Потребителят е офлайн   Drajen Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:AST

Публикувано: 14 December 2011 - 01:20 AM

Последно мнение - истинските кинолози развъдчици градят кариера и найстина работят .В България определено се целят само и единствено интриги . Държавата е монополистична, затова всичко се свежда до ниво ,в което всеки се прави на нещо ,което не е. Вие не спорите в името на кучетата , тук избивате комплекси и мерите п...и.
Имах реалното желание да комуникирам с вас, но за съжаление не се оказва толкова лесно. Забелязвам толкова отрицателна енергия и лошо отношение, че няма и накъде .
Найстина "чуден" фоорум. Предполагам и доста градивен за новите фенове на породата, които и грам интерес нямат и не виждам с какво друго освен интригите бихте могли да им помагате, а всъщност хората въобще не ги интересува.
Лека

• (239 Страници) +
  • « Първа
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема