Весели празници!
Публикувано: 14 March 2010 - 06:58 PM
Цитат(benyb @ Mar 14 2010, 04:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Честит Рожден Ден на нашата баба Феста,която навърши 12 години!

Честит рожден ден на това достойно куче! Колко е хубаво, че е обградена с толкова внимание и любов!

Публикувано: 14 March 2010 - 08:22 PM
Честит рожден ден на нашата мила баба.
Дано освен неповторимото й излъчване сме наследили и чудесното й здраве и дълголетие.
Поздрави,
Роса и компания
ПП: Сега, като си прочетох пожеланието - ми то е повече за моето съкровище сякаш
Затова: Да е жива и здрава баба Феста!!!
Дано освен неповторимото й излъчване сме наследили и чудесното й здраве и дълголетие.

Поздрави,
Роса и компания

ПП: Сега, като си прочетох пожеланието - ми то е повече за моето съкровище сякаш

Затова: Да е жива и здрава баба Феста!!!

Публикувано: 14 March 2010 - 08:36 PM

Честит рожден ден и от мен и дано да ви радва още дълго и дано всичките и внуци изглеждат така на нейните години!
Публикувано: 15 March 2010 - 11:22 AM
Честит рожден ден на моята голяма ротвайлерска любов Феста!
Дано още дълги години да радва собствениците си и всички около нея!

Дано още дълги години да радва собствениците си и всички около нея!

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 27 March 2010 - 10:39 AM
Цитат(nemooo @ Mar 24 2010, 02:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес моето мило момче има рожден ден
вече две години сме неразделни 

Да ти е живо и здраво момчето и още много години да празнувате, че сте неразделни

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 22 May 2010 - 02:35 PM
Днес моето космато детенце става на 9 годинки. Колко време сме заедно,еххх...Преди се ядосвах на подмятания:"Леле,колко време го държиш това куче, щеше да имаш толкова голямо дете",сега ми е смешно. Та той си е първото ми детенце.Днес има пуешка торта за него,а за нас..нищооооо.
Остарява милия, натъжава ме това. Част от живота ми е,част от обучението ми на тая земя-да съм по-силна,мъдра,организирана и толерантна.
Черпя и вас виртуално!
Остарява милия, натъжава ме това. Част от живота ми е,част от обучението ми на тая земя-да съм по-силна,мъдра,организирана и толерантна.
Черпя и вас виртуално!

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 03 August 2010 - 09:19 AM
Честит рожден ден на патерици на Рени, Раста, Ран,Росса, Рая,Ради( децата на мама Мира и татко Косьо тишевченца). Вчера направиха цяла една година живот. Да са живи и здрави, и много послушни. Пуснете снимчици да ги видим какви лебеди са станали.